Resimde görünen T-şhirt lisansız üründür ve ne yazık kı imzalınıyor nerden bilsun teknik direktörümüz ürünün korsan olduğunu
Bu ürün geçen hafta Karasu caddelerinde de gözüme çarptı nerdeyse çoğunluk kuyruk oluşturmuştu almak için üzerimde ürünün orjineli vardı adamla kavga ettim nerdeyse dövücekti beni renk tonları olarak şık görünsede asla imrenmiyorum bu ürünün geliri asla Trabzonspor'a katkı sağlamıyor..Lütfen imrenmeyelim...
Öyle yazıyor olsa bile ABD'nin üzerinde ne işi var
Orasını bilmem ürüne dikkatli bak bakalım Ayrıca buna engel olamaz kulüp, sonuçta trabzon ismini pasellemediler. bize her yer trabzon cümlesinin patenti alınırsa o farklı. Korsan ürün olarak görmüyrum bunu.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Orasını bilmem ürüne dikkatli bak bakalım Ayrıca buna engel olamaz kulüp, sonuçta trabzon ismini pasellemediler. bize her yer trabzon cümlesinin patenti alınırsa o farklı. Korsan ürün olarak görmüyrum bunu.
Abi ürünleri sen mi üretiyorsun? Ne yapıyorsun. 5 milyona satıyorlar. Herkes de almış ama suç üretenin değil. Kulübün. Halkın alım gücü yüksek değil. 30 yerine 15'e satsalar bence orjinalini alan daha çok olur. T-shirt korsan ama kumaşın kalitesi aynı. Aldığım T-shirti ilk (yıkamada hem de elde) rengi soldu. Siyah olan BİZE HER YER TRABZON. Ts Clup yetkilisine sorduğumda o elde yıkanmaz dedi. Şaştım kaldım...
Abi ürünleri sen mi üretiyorsun? Ne yapıyorsun. 5 milyona satıyorlar. Herkes de almış ama suç üretenin değil. Kulübün. Halkın alım gücü yüksek değil. 30 yerine 15'e satsalar bence orjinalini alan daha çok olur. T-shirt korsan ama kumaşın kalitesi aynı. Aldığım T-shirti ilk (yıkamada hem de elde) rengi soldu. Siyah olan BİZE HER YER TRABZON. Ts Clup yetkilisine sorduğumda o elde yıkanmaz dedi. Şaştım kaldım...
Ayırt edilmesi gereken nokta Trabzonspor ve Trabzon ayrımı. O t-shirtlerde Trabzonspor yazmıyor... Trabzon isminin kullanılması yasak değil. Kanun buna bir şey diyemez. Ha kulüp satın alır bu isimleri ve cümleleri onaylatır o zaman haklı olur.
Biraz eksiltsinler fiyatları o zaman sizin korsan benim normal dediğim bu durumun önüne geçilebilir.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Ayırt edilmesi gereken nokta Trabzonspor ve Trabzon ayrımı. O t-shirtlerde Trabzonspor yazmıyor... Trabzon isminin kullanılması yasak değil. Kanun buna bir şey diyemez. Ha kulüp satın alır bu isimleri ve cümleleri onaylatır o zaman haklı olur.
Biraz eksiltsinler fiyatları o zaman sizin korsan benim normal dediğim bu durumun önüne geçilebilir.
haklısın.
ama burada kulübün bir eksiği ortaya çıkıyor. kulüple özdeşleşmiş olan "bize her yer trabzon" sloganının telif hakkının tez zamanda kulübe kazandırılması lazım. (ve bunun gibi diğer şeylerin de benim bildiğim "karadeniz fırtınası", "bordo-mavi" gibi isimlerin hakları kulüpte)
büyük markalar sloganlarının haklarını alırlar. mesela uludağ gazoz reklamlarında "imaj hiçbirşeydir susuzluk her şey" diyemez.
edit: şimdi siteden baktım tescillerimiz:
trabzonspor logosu (ancak şimdiki logomuz var, eskisinin de tescili olmalı)
bordo mavi
ts club
trabzonspor
kuzey yıldızı
karadeniz fırtınası
ts cell
ts mobile
ts fone
ts phone
1967cell
En son arifemre tarafından düzenlendi; 08.08.2009, 17:38.
Ürün güzel gözüküyor ama manken arkadaş 2 beden büyüğünü giydiği için böyle bol duruyordur umarım. Almayı düşünüyorum ama üzerimde böyle duracaksa hiç almayayım.
Yorum