Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni sponsor Bimeks

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni sponsor Bimeks

Bugün gördüm, yeni sponsorumuza bizi desteklediğinden dolayı teşekkür ediyorum...
    Ayrıca yönetimi de tebrik etmemiz gerekiyo sanırım...
    [ille d' 7]

Bimeks'i bepenirim... Kalite ve fiyat açısından iyi bir firma...Tebrikler...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

hayırlı olsun inşallah
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

hayırlı olsun
        diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Bimeks, Trabzonspor'un teknoloji sponsoru oldu

11/07/08

Bimeks, Trabzonspor Kulübü ile teknoloji sponsorluğu anlaşması imzaladı. Bimeks'in spor dünyasına yönelik gerçekleştirdiği ilk proje onu futbol dünyasına taşıdı Türkiye'de teknoloji mağazacılığını başlatan ilk firma olan Bimeks, karşılıklı imzalanan sözleşme gereğince 2009 yılı sonuna kadar bordo mavili kulübe teknolojik destek sağlayacak. Ayrıca geniş ürün yelpazesi ve uzman teknik desteği ile Trabzonspor kulüp üyelerine, personele ve oyunculara tüm Bimeks mağazalarında çeşitli indirimler sunulacak.
          Bimeks Trabzon açıldı!
          Bimeks, 30. Mağazasını Forum Trabzon Alışveriş Merkezi'nde açtı. Açılışa özel sürprizler, hediyeler ve birbirinden cazip kampanyalar Trabzonlu teknoloji sevenleri mutlu etti.
          Trabzonsporlu yeni transferler Bimeks Trabzon'daydı
          Trabzonsporlu yeni transfer oyunculardan Gökhan Ünal, Egemen Korkmaz, Giray Kaçar, Yakup Bugun açılışta Bimeks Trabzon'u gezdiler. Mağazaya gelen müşteriler tarafından yoğun ilgi gören oyunculara Bimeks tarafından çeşitli hediyeler verildi.
          Açılışa özel sürpriz hediye
          Bimeks Trabzon açılışına gelen herkese Trabzonspor'un ilk şampiyon olduğu yıllara ait siyah beyaz poster hediye edildi.
          Notebook alan herkese Trabzonspor forması
          Bimeks Trabzon'dan notebook alan tüm müşterilere Trabzonspor forması hediye ediliyor.
          30. Mağazaya özel 30 üründe inanılmaz fırsatlar
          Açılışa özel şaşırtıcı kampanyaları, %40'a varan indirimleri, cazip fiyatları, birbirinden özel sürpriz hediyeleri ve ödeme kolaylıkları ile Bimeks, Trabzonlularla buluştu. Sadece Bimeks Trabzon'da geçerli olan kampanya kapsamındaki bilgisayarlar, televizyonlar, fotoğraf makineleri, monitörler, cep telefonları, DVD oynatıcılar ve daha birçok üründen oluşan çok özel fiyatlı 30 ürün %40’a varan indirimleriyle müşterilerin beğenisine sunuldu.

Yorum

sponsorlarda inanılmaz bir artış var albayraktan sonra gerçekten prestijimiz arttı

Yorum

teknoloji sponsoru derken staddaki ses sistemini kapsıyormu acabaa..

Yorum

bimeksi hep duyuyorum ama kaliteli mi acaba ya bi bakmak lazım digital kamra alacaktım bimeks marka alırım artık
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Bimeks marka birşey bulursan banada söyleyin bende bakarım

Yorum

İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bimeksi hep duyuyorum ama kaliteli mi acaba ya bi bakmak lazım digital kamra alacaktım bimeks marka alırım artık
                    emirhan bimeks foto makinası yapmıyo teknosa gibi elektronik eşya mağazaları zincirinin adı
                    çok iyi olmuş böyle bi sponsorluk ,hayırlı olsun, artık indirim de yaparlar taraftarlara
                    pele good , maradona better , george best

Yorum

Evet Bende Şimdi Baktım Yok Bimeks Resmi Sitesi..!

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

hayırlı olsun walla süper
                        FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

slm

İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bimeks marka değil sadece bilişim ve diğer ürünleri satan bir mağaza emrah
                          Zirve bizim işimizdir...

Yorum

hayırlı olsun.. güzel işler yapmaya devam eden yönetimi kutlarım.. desteği esirgemeyelim notebook alana forma var hemide nike seneye bakacaaz
                            Hadi eyvallah..

Yorum

hayrılı olsun yonetım calıısıoooo helal onlara

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim