Resmi Sitemizden Fenerbahçe'ye Kutlama Mesajı!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • zeleka
    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    • 24.06.2007
    • 1085

Resmi Sitemizden Fenerbahçe'ye Kutlama Mesajı!!

Fenerbahçe'yi kutluyoruz
    Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki son maçında CSKA Moskova'yı 3-1 mağlup ederek bir üst tura çıkan Fenerbahçe'yi kutluyor, eleme turunda kendilerine başarılar diliyoruz.

.............................................................................................

Bu basligi acmamin nedeni resmi wep sitemizde bugun okudugum ve sok oldugum bu baslik dunyanin hic bir yerinde uygulanmayan boyle bir zihniyet (ne demeliki simdi)

Arkadaslar Trabzonsporun 40 yildir ezeli rakiblerinden biri olan Ezikbahce nin avrupadaki basarilarini!!! bize Milli basari gibi lance eden resmi wep sitemizin calisanlarini kiniyorum ve ekmegini yedikleriTrabzonspora vede taraftarlarina resmen hakaret ediyorlar.

Trabzonspor bu durumda olsaydi Ezikbahce resmi wep sitesinde bu cesit haberler baslik olacakmiydi (yaparlarmiydi) profosyonel dusunce nerde rakibimiz avrupami yoksa her dalda rakip her hangi bir takimmi!!!

milli birlik beraberlige verilen onem??? birde Trabzonspor ve Trabzonsporlularin icinde olsaydi galiba cok basariya imza atardik,

Media dan sorumlulari gorevlerine davet ediyorum ve Ezikbahce yalakaligini birakmalarini istiyorum Biz Trabzonsporluyuz Ezikbahceli degil lutven kimin iscisi oldugunuzu unutmayin.
  • Erdem Keser
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 14.02.2005
    • 10714
    • Kim. Müh.
    • İstanbul

wep sitesi değil "web" sitesi..

Yorum

• Recep KINALI
      • 23.02.2005
      • 218
      • İŞLETME
      • İstanbul

Trabzonspor'un kendi yuvasından yetiştirdiği ve Türkiye'nin en iyi yerli forveti damgasını yiyen futbolcular kervanına giren, dönem dönem Raul'le bile kıyaslanan, değeri milyon dolarlar eden, Trabzonspor'un en değerli futbolcuları arasında en üst seviyelere gelen, teknik adamın sahadaki yardımcısı konumuna gelen ve sahadaki ağabeyliğini herkese kabul ettiren, teknik özellikleriyle, oynadığı futboluyla yurt içi ve yurt dışındaki kulüpleri sıraya sokan Fatih Tekke Zenit'te şampiyon oldugu zaman bile bırakın en ufak bir mesaj yayınlamayı bir iki kelime bile söylemeyen ama İstanbul takımlarının Avrupadaki galibiyet maçlarından sonra resmi sitesinde tebrik mesajı yayınlayan, tamamıyla İstanbul ........ Albayrak ve yönetimini şiddetle kınıyor ve bir Trabzonsporlu olarak kendisinden son derece nefret ettiğimi bildirmek istiyorum.....

"Beş sene evvel ilk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kuvvet-i kalp veren vatandaşlarımın ilk safında kahraman Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım."
      Mustafa Kemal Atatürk - 15 Eylül 1924

Yorum

• zeleka
        Forumdan Uzaklaştırılmıştır
        • 24.06.2007
        • 1085

İlk olarak chovy tarafından gönderildi
        wep sitesi değil "web" sitesi..
        ççç guzel cevap bende katiliyorum.

Yorum

• Mehdi
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 28.07.2006
          • 14944
          • Memur
          • Trabzon

Fatih Tekke'ye tebrik mesajı yayınlama gereği hissetmeyen fakat bu gibi durumları da hiç kaçırmayan site yöneticilerimizi kınıyorum.

Fakat;Bu haberi okuyunca forumda böyle bir başlık açılacağını tahmin etmiştim.Bir Türk takımı Şampiyonlar Liginde gruplardan çıkmayı başarmıştır ve bizde büyük bir kulüp olarak kutlama mesajımızı göndermişizdir.Bence bunda tuhaf karşılanacak bir durum yoktur.Tabiki bu şahsi düşüncemdir.
          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Erkut Ay
            • 22.08.2006
            • 3446
            • Giresun

bir bakıma mehdi ağabeyin yorumuda doğru art niyet aramamak lazım dostluk ve nezaket düşüncesinde ....
            En son Erkut Ay tarafından düzenlendi; 13.12.2007, 12:15.

Yorum

• Recep KINALI
              • 23.02.2005
              • 218
              • İŞLETME
              • İstanbul

İlk olarak mehdi tarafından gönderildi
              Fatih Tekke'ye tebrik mesajı yayınlama gereği hissetmeyen fakat bu gibi durumları da hiç kaçırmayan site yöneticilerimizi kınıyorum.

Fakat;Bu haberi okuyunca forumda böyle bir başlık açılacağını tahmin etmiştim.Bir Türk takımı Şampiyonlar Liginde gruplardan çıkmayı başarmıştır ve bizde büyük bir kulüp olarak kutlama mesajımızı göndermişizdir.Bence bunda tuhaf karşılanacak bir durum yoktur.Tabiki bu şahsi düşüncemdir.
              eyvallah bu tbrk mesajı Trabzonsporun büyüklüğünü gösterir ama sen kendi evladını tebrik etmezsen sonradan Türkleşen topcuların!!! takımını kutlarsan ben sana diyeceklerimi burada yazamam Albayrak herkes cok iyi anladı sana neler dediklerimi sayende rezil olduk sayende futboldan soğudum ..
              "Beş sene evvel ilk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kuvvet-i kalp veren vatandaşlarımın ilk safında kahraman Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım."

Yorum

• Recep KINALI
                • 23.02.2005
                • 218
                • İŞLETME
                • İstanbul

İlk olarak Erkut Ay tarafından gönderildi
                bir bakıma mehdi ağabeyin yorumuda doğru art niyet aramamak lazım dostluk ve nezaket düşüncesinde ....
                neyi tartışıyoruz ya bir son yıllarda 2 defa türkiye kupasını kazandık fb bizi kutladımı yapmayın arkadaşlar fbye sevgi olmasın içimizde biz ne kadar zeytin dalı uzatırsak uzatalım onlar yanasmazlar...

Yorum

• Burçak
                  • 31.05.2005
                  • 29405
                  • İnşaat Teknikeri
                  • Trabzon

doğru bunlara zeytin dalını bırak zeytin ağacını versen yine değişmezler.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Miraç Atalay Çiftçi
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 02.03.2006
                    • 8255
                    • İstanbul

fenere yapılanın Fatih'e de yapılması gerekirdi. Burası kesin.
                    Ama Fair-Play ve Futbol ruhuna birazda Milli duygular eklenince böyle bir durum olmuş.
                    Olmasa birşey olmazdı, oldu birşey olmaması lazım...
                    Güzel ama eksik düşünce, her zaman olduğu gibi bir işi her yönü ile beceremiyorlar işte...
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• Şuayip Aydın
                      • 22.11.2006
                      • 2911
                      • ögrenci
                      • Trabzon

bence ıkı aday var baskan olacak bunlada sadı baba bıde haı yıldızzzz=> hem zengın hemde memleket ozlemı cekıyo albayartan baskan olmaz
                      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• tamuğ yamtar
                        • 04.02.2006
                        • 4756
                        • İstanbul

Haydaaaaa!!!

Bırakın bu işleri. Adamlara helal olsun.

Yapabiliyorsak biz de yapalım.

Gerçi bizimkiler daha bir kongreyi entrika çevirmeden yapamıyorlar.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Recep KINALI
                          • 23.02.2005
                          • 218
                          • İŞLETME
                          • İstanbul

İlk olarak Şuayip Aydın tarafından gönderildi
                          bence ıkı aday var baskan olacak bunlada sadı baba bıde haı yıldızzzz=> hem zengın hemde memleket ozlemı cekıyo albayartan baskan olmaz
                          iyide konumuzla ne alakası var?

Yorum

• Mehdi
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 28.07.2006
                            • 14944
                            • Memur
                            • Trabzon

Şuanda fbyi savunma gibi bir mantıkta göründüğüm için kendimden utanıyorumFakat bir noktayı tekrar izah etmeden yapamayacağım.Rakip Türkiye kupasında bir Antep,Gençler,Ankara değil Cska Moskovadır ve kupanın adı Fortis değil Şampiyonlar Ligi Kupasıdır.Bu durumda hangi Türk takımı bu başarıyı elde ederse etsin tebrik edilmesi gerekir.Yarın bizde aynı durumda olduğumuzda medya tarafından kaale alınmamak veya lig takımlarından tevazu görmemek bizim tarafımızdan hoş karşılanmaz sanırım.

Her nekadar bu başarıyı elde etmesini isteriz veya istemeyiz fakat bu olay gerçekleştiğinde de bir kutlama mesajı bizim hiçbir zaman zararımıza değildir kanaatindeyim.Tabi bunu da tam manasıyla beceremiyorlar o kısıma tamamen katılıyorum.

Ayrıca Şuayip'in konu hakkındaki yorumunda kesinlikle katılıyorum.
                            En son Mehdi tarafından düzenlendi; 13.12.2007, 12:31.
                            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Recep KINALI
                              • 23.02.2005
                              • 218
                              • İŞLETME
                              • İstanbul

İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi
                              Haydaaaaa!!!

Bırakın bu işleri. Adamlara helal olsun.

Yapabiliyorsak biz de yapalım.

Gerçi bizimkiler daha bir kongreyi entrika çevirmeden yapamıyorlar.
                              kimseye anlatamadık sanada anlatamayacagız galiba
                              bugun aynı sey bizim basımıza gelse serefim üzerine yemin ederimki fb böyle bir tbrk mesajı yayınlamaz
                              ikincisi sen kendi evledının şampiyonluğunu kutlamıyorsan baslarım fbnin avrupasınada fair playinede banane fbden TEKKEM kutlanmadıktan sonra....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...