Fenerbahçe'yi kutluyoruz
Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki son maçında CSKA Moskova'yı 3-1 mağlup ederek bir üst tura çıkan Fenerbahçe'yi kutluyor, eleme turunda kendilerine başarılar diliyoruz.
.............................................................................................
Bu basligi acmamin nedeni resmi wep sitemizde bugun okudugum ve sok oldugum bu baslik dunyanin hic bir yerinde uygulanmayan boyle bir zihniyet (ne demeliki simdi)
Arkadaslar Trabzonsporun 40 yildir ezeli rakiblerinden biri olan Ezikbahce nin avrupadaki basarilarini!!! bize Milli basari gibi lance eden resmi wep sitemizin calisanlarini kiniyorum ve ekmegini yedikleriTrabzonspora vede taraftarlarina resmen hakaret ediyorlar.
Trabzonspor bu durumda olsaydi Ezikbahce resmi wep sitesinde bu cesit haberler baslik olacakmiydi (yaparlarmiydi) profosyonel dusunce nerde rakibimiz avrupami yoksa her dalda rakip her hangi bir takimmi!!!
milli birlik beraberlige verilen onem??? birde Trabzonspor ve Trabzonsporlularin icinde olsaydi galiba cok basariya imza atardik,
Media dan sorumlulari gorevlerine davet ediyorum ve Ezikbahce yalakaligini birakmalarini istiyorum Biz Trabzonsporluyuz Ezikbahceli degil lutven kimin iscisi oldugunuzu unutmayin.
Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki son maçında CSKA Moskova'yı 3-1 mağlup ederek bir üst tura çıkan Fenerbahçe'yi kutluyor, eleme turunda kendilerine başarılar diliyoruz..............................................................................................
Bu basligi acmamin nedeni resmi wep sitemizde bugun okudugum ve sok oldugum bu baslik dunyanin hic bir yerinde uygulanmayan boyle bir zihniyet (ne demeliki simdi)
Arkadaslar Trabzonsporun 40 yildir ezeli rakiblerinden biri olan Ezikbahce nin avrupadaki basarilarini!!! bize Milli basari gibi lance eden resmi wep sitemizin calisanlarini kiniyorum ve ekmegini yedikleriTrabzonspora vede taraftarlarina resmen hakaret ediyorlar.
Trabzonspor bu durumda olsaydi Ezikbahce resmi wep sitesinde bu cesit haberler baslik olacakmiydi (yaparlarmiydi) profosyonel dusunce nerde rakibimiz avrupami yoksa her dalda rakip her hangi bir takimmi!!!
milli birlik beraberlige verilen onem??? birde Trabzonspor ve Trabzonsporlularin icinde olsaydi galiba cok basariya imza atardik,
Media dan sorumlulari gorevlerine davet ediyorum ve Ezikbahce yalakaligini birakmalarini istiyorum Biz Trabzonsporluyuz Ezikbahceli degil lutven kimin iscisi oldugunuzu unutmayin.

guzel cevap
Fakat bir noktayı tekrar izah etmeden yapamayacağım.Rakip Türkiye kupasında bir Antep,Gençler,Ankara değil Cska Moskovadır ve kupanın adı Fortis değil Şampiyonlar Ligi Kupasıdır.Bu durumda hangi Türk takımı bu başarıyı elde ederse etsin tebrik edilmesi gerekir.Yarın bizde aynı durumda olduğumuzda medya tarafından kaale alınmamak veya lig takımlarından tevazu görmemek bizim tarafımızdan hoş karşılanmaz sanırım.
Yorum