Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Hangi Branşa Yatırım Yapmalı?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Trabzonspor Hangi Branşa Yatırım Yapmalı?

Basketbol
    Bilardo
    Futbol
    Yüzme

Bunlardan bir kacı .. sizce futboldan sonra en cok yatırım hangi brans a yapılmalıdır ?

futboldan sonra basketbol ve yüzmeye yatırım yapılmalı bence

Yorum

Önce bir şampiyon olalım futbolda da ...diğerlerine bakarız...
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        valla katılıyom sana elif şu an bizim hedefimiz şampiyon olmak gerisi ikinci planda
        BMN l TRABZON

Yorum

Bence bu branslara da ilgi gosterilmesi lagzim... 1 nci lige cikmamiz lagzim Trabzonsporla .. Basketbol... Sampiyonluk sevinci yasadigimiz zaman tam yasiyalim da.
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

bunlar amatör branş. bi yardım yapıldığı falan yok. sadece trabzonspor ismini taşımalarına yardımcı oldular okadar.
            trabzonsporlu eski lisanslı bi yüzücüsü olarak yüzmeye daha da yatırım yapılmasından yanayım.
            trabzonda futboldan sonra en çok beğenilen spor hentbol ve yüzmedir.
            basket de günümüzün sporu. bence biraz daha ilgi alaka hakediyolar. hiç bir yöneticinin bu branşlarla ilgilendiği falan yok. maddi ve manevi hiç bi destek yok. belki durum gereği ama futbolla diğer branşların alakası olmaması lazım. bütçeni ayarlarsın ilgini alakanı eksik etmezsin olur biter.
            "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

hepsine yapılmalı destek bence

Yorum

hepsine yapılmalı tabiki ama ilk etapda basket takımına yaıtrım yapmalaı ve onu 1.lige çıkarmalı
                sorma neden...
                hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

Branş mranş anlamam. Tek kelime: Stadyum! Hem de adam gibi, 3d çizimlerini gördüğümüz stadyumun aynısı.

Yıldız falan görece kavramlar. Ben yıldız konusunda verilen sözün tutulduğunu düşünüyorum. Ancak stadyum konusunda hala bir yol alınamamış olması "yalancılık" suçlamalarını gündeme getirenlere eskisi kadar antipatik bakılmadığı gerçeğini bizlere gösteriyor.

Yatırımdan kasıt bir maç hasılatı ile alınacak çok kaliteli 5 bilardo masası, 3 dünyaca ünlü yüzme hocası ise eyvallah... Ama ben stadyumdan başka yatırım istemem. Onu yaptıktan sonra ne yaparsa yapsınlar.

Yorum

Bir kulubun her alana yatırım yapmasının gerekli oldugunu sanmıyorum. Futbola yogunlasılmalı. Trabzon da Trabzonspor dan başka Sporlarda kurulursa spor gelişir. Trabzonspor umuzun bütçesini fazla zorlamamak lazım. Basket voleybol yeter
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

Basket tabii ki. Sormaya ne hacet
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

beko baketbol liginde bir trabzonspor takımı mutlaka olmalı
                        Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

futbol+basketbol+atıcılık+yüzme

Yorum

İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen Elif. Katılıyorum
                            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Ütopik gelebilir sizlere ama bence her branşta Bizansa kafa tutmalıyız...

Yorum

Çalışıyor...
                              X