Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSCLUB'da TS Üyelerine İndirim Olmalı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

TSCLUB'da TS Üyelerine İndirim Olmalı!

Arkadaslar dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama TS Club magazalarinda TS üyesi olanlara indirim yapilmiyor. Bu çok mantiksiz degil mi.Bu durum baska kulüplerde yoktur herhalde.Bordomavi.net'in bu konu üzerinde durmasi halinde durumun degisecegine inaniyorum. Edited by: taylanakca
    <font size=\"6\">61&gt;34</font>

gerçekten öyleyse bu durumun düzeltilmesi lazim ben yakinda tsye üye olacam devamli alisveris yapiyorum dergiye üye olacam indirim yaparlarsa daha çok destek olunur

Yorum

Üyeleri alisverise tesvik açisindan indirimler yapilmalidir. Ayrica ögrenciye de indirim yapilip yapilmadigini bilmiyorum(üyeye indirim yapilmiosa onada yapilmiyordur die dusunuyorum)ama ögrencilerede indirim yapilmasi güzel olurdu.Edited by: ofkopat
      - impossible ? what does it mean ?

Yorum

Ögrenciye de indirim yok üyelere de.Uzun süredir alisveris yapiyorum ve sürekli soruyorum. Bu çok mantiksiz bir uygulama. Hem kulüp üyeliginin artmasini istiyoruz hem de kulüp üyelerine kulübün kendi magazasi indirim yapmiyor. Cevahir alisveris merkezindeki magaza çalisanlari aylardir yeni yönetimden haber beklediklerini söylüyorlar.
        <font size=\"6\">61&gt;34</font>

Yorum

ben yanilmiyosam forma falan alirken üyelere indirim falan olacak diye hatirliyorum ama demekki yapmiyolr. ama Trabzonspor üyesinin sembolikte olsa bi ayricaligi olmali. ürün alirken de uygun almali.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

sadece dergiye üye olursan klüb üyelerine indirim yapiyolar

Yorum

nasil yani? Trabzonspor üyelerinin indirimlerden faydalana bilmesi için dergiye mi üye olmasi gerekiyor? yoksa söyledigini ben mi yanlis anladim. [img]smileys/smiley1.gif[/img]
              Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

nasil yani? Trabzonspor üyelerinin indirimlerden faydalana bilmesi için dergiye mi üye olmasi gerekiyor? yoksa söyledigini ben mi yanlis anladim. [img]smileys/smiley1.gif[/img]

sadece dergiye üye olursan dergiindirimli oluyo su an

Yorum

TS Club?dan babalara özel indirim
                  18 Haziran?da kutlanacak Babalar Günü nedeniyle bazi TS Club ürünlerinde indirime gidildi.

<DIV align=center></DIV>Buna göre, bordo ve mavi olarak iki renk seçenegi bulunan damali ve armali kisa kollu taraftar formalarinin satis fiyati 25 YTL olarak belirlendi.

Yeni fiyat uygulamasi yarindan itibaren (07/06/2006) yürürlüge girecek.

Yorum

hele sükür bi indirim yaptilar yola gelmiye basliyorlar

Yorum

Ts-Club amaçlari disinda herseyi yapabilme kapasitesine sahip artik; tebrikler

Yorum

trabzon son 2 senedir cok seyler yapti we cok calisiolar [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        Me5u7_b@y61

Yorum

üye olurken avantajlar arasinda ts club mallarina indirim deniyordu hani nerde buda mi yalaaaaaaan.

Yorum

busene kombine bilet alırken de indirim yokmuş üyelere.
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

evet bo konu önemli üye olan taraftar ile üye olmayan taraftarın bencede bi farkı olmalı üyelere mutlaka avantajlar sağlanmalı
                              sorma neden...
                              hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

Çalışıyor...
                              X