Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ağır konuşmak istemediğim için en sade haliyle şunu söyleyeceğim; Parçalı forma direkt ğs sempatizanlığıdır !
    Bordo forma iyi bu arada.

Yorum

• West Ham'ın bu sezonki forması
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Yine sıkıntının markalardan kaynaklı değil yönetimsel olduğunu görmüş olduk.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence Türkiyede forma kültürü olan tek bir takım var o da Fenerbahçe. Diğer takımların hiçbirinin kendine özgü bir forma kültürü yok kesinlikle.
          nneee ?? çubuklulari hâriç geri kalan her formada her sene miçiyorlar, bi hiyar forma bi sapsari forma bi saçma salak bembeyaz forma,, rezil ötesi... çubukluda tamam bozmuyorlar.... hee biz onu bile korumuyoruz o ayri... formalar berbat ve sizdiranlara kizmiyorum iyi ki de sizdirmislar, yönetime tepki gelsin de anlasinlar,,, aptallar 3 kurusun hesâbini yapip sürekli para yok edebiyat yapanlar utanmadan böyle forma sunuyorlar bize... geçen senenin yarisini tutturamadiklarinda aglamaya baslarlar yine, yüzsüzler
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• bir takimin yöneticisi bukadarmi forma kültüründen uzak olur? yahu bu forma senin herseyin. hicmi kafa yorulmaz?

tek ümidim gri forma. oda monokrom logo degilse vah halimize
            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Kaliplar da berbar gibi duruyor, Abv lan... geçtigimiz sezon formalari bin kat daha iyiydi, kumas olarak siyah kötüydü ama yine de begenildi, her formanin epey begenen vardi, çubukludan çok mâvili satti o kadar güzeldi ben de mâvi aldim,, bu sene gri kurtarirsa isi belki iyi satar yoksa diger ikisi tirt duruyor,,, ümidim bordo belki gerçekte daha iyidir ama o parçalinin iyi olma ihtimâli yok gibi... tek tesellim çok fazla cincon parçalisini andrimiyor gibi simdilik, bir de arkasini görsek de anlasak

Yorum

• 2010-2011 sezonunda şampiyon olduğumuz formlara gönderme gibi geldi bana. fazla klasik modeller kullanılmış.

Yorum

• geçen sezon çıkan formaları görünce idare eder dedim ama sonradan bayağı ısındım.
                  bunlara ilk görüşte hayal kırıklığı yarattı. özellikle parçalı ve içinde ki çizgiler taşbaşında satılan çakma formaların mallarına benziyor.
                  arka sayfalara cagliari seti var ne bileyim kuzey amerika takımlarının formaları var ama ne hikmetse her sene aynı şeyleri konuşuyoruz ve malum son ile karşılaşıyoruz.
                  taraftar iyi kötü demez forma alır ama sayı bu sene ki kadar olur mu bilmem.

Yorum

• Şampiyon olduğumuz sene dümdüz bordo forma efsane olmuştu o formayla kazandığımız maçlardan dolayı. Hayırlısı olsun diyelim ben parçalının sevileceğini düşünüyorum

Yorum

• https://twitter.com/orwellizmci/stat...61889619714049

koptum

Yorum

• bir de profesyonel görüntülerle telefon çekimleri arasında ciddi farklar var.

Ben umutsuz değilim ama yine de daha iyi olabilirdi formalar.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2010-2011 sezonunda şampiyon olduğumuz formlara gönderme gibi geldi bana. fazla klasik modeller kullanılmış.
                          kesinlikle gri, parçalı ve bordo bende de aynı düşünceyi uyandırdı. Tek eksik çubuklu ve beyaz
                          bordomavi.net
                          https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abartmasın bordo forma güzel.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Opera Anlık Görüntü_2019-05-30_162705_imzakampanyam.com.jpg
                              bordomavi.net
                              https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• Çok ciddi bir hayal kırıklığı içindeyim. Geçen yılki formalardan daha güzellerini beklerken resmen iho dönemi giydiğimiz formalara döndük. Hangi estetik yoksunu yönetici seçtiyse bu formaları yuh diyorum.
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

Yükleniyor...
                                X