Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gri forma 39.90 a düşmüş ilgilenen arkadaşlar incelesin ama sitede beden secemiyorsun garip
    nasıl bakarsan öyle görürsün
    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon'da birisi aldı, sana verdi sen de apar topar Samsun'a gittin farketmedin?
      Yok mailde yazdığım gibi olmadı ki olay. Samsun'daydım, akrabalar Trabzon'dan Samsun'a gelmeden forma istedim. Getirdiklerin de de öyle bir göz attım incelemedim. Fotoğraf çektikten sonra farkına vardım.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gri forma 39.90 a düşmüş ilgilenen arkadaşlar incelesin ama sitede beden secemiyorsun garip
        Çok nadir de olsa makul bir fiyata ürün sunulmuş sen beden den bahseden
        kaç beden olursa olsun al, bol sa zengin durur, dar sa zayıf gösterir
        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 30.07.2011, 13:37.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bugün hatali formami kargo ile degistiler. Tesekkürler TSclub.

Önerim, herkesin sahsen gidip formasini secip yaptirmasi, yoksa olacagi yok bu isin.
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• - Şu Bordo Mavi rengi bir kez olsun yan ürünlerimizde doğru kullanabilecekmiyiz yada ben görebilecekmiyim çok merak ediyorum...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Rövanşında çubuklu formayı giyelim bakalım nasıl forma .

Yorum

• gs nin kaleci formaları nike bu sezon ürettiği forma bize niye 2 yıl önceki kaleci formalarını veriyorlarki.
                  Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gs nin kaleci formaları nike bu sezon ürettiği forma bize niye 2 yıl önceki kaleci formalarını veriyorlarki.
                    Sen 2 yıl öncekini istersen onu verirler..

Yorum

• Yeri değil belki ama Trabzonspor Taraftar Kart satışı nerede yapılıyor?
                      Biletix'te öyle bir seçenek vardı ama yeni sitede bulamadım.
                      Tsclub'larda alınabiliyor mu bu?
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Armaların ve yerinin değişeceğini söylemiştim.

Yukardaki fotoğraflar İstanbul Yenisahra'daki TS Club'ta çekildi. Formalar yok satıyor. Çubuklu formadan S ( arması düzgün ve yeni )ayrıca XL beden kalmış, yenileri pazartesi gelecek.

Capitol Nike'a uğradım ayrıca formalarımız var mı diye. Henüz gelmemiş ama gelecekmiş. Barcelona'nın yeni sezon formasını inceledim bizim çubuklu formamızın kumaş kalitesi ile aynı. Kumaş kalitesi olarak son yıllarda giydiğimiz en iyi formalardan biri beyaz forma ile birlikte. Beyaz formanın kenarları lazer kesim bir üst modeli daha var ya neyse.

İdman ürünlerimizin siyah, kırmızı, gri, mavi ve lacivert çeşitleri de satışta. Beden konusunda sıkıntı var pazartesi yeni gelecek ürünlerde vardır umarım.

Bu arada TS Club olimpiyat için hazırlık yapıyordur umarım.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 30.07.2011, 19:39.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Daha dün aldım formayı, bir daha beklesem arması düzeltilmişi alabilirmişim.
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• Peki bir ara Armada Dikise gecilecek deniyordu o ne oldu ?? Bilen varmi ?ß
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Arma yeri düzeltilmis ama malesef cevresi ayri renk olmamasi üzücü bide dikisli olmali...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• 2 hafta sonra o armaya beyaz çerçeve de gelir. Kaynak filan sormayın tamamen içgüdüsel
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Yükleniyor...
                                X