Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Mobil Mağazamız

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

TS Club Mobil Mağazamız

BEYLER BILDIGINIZ ÜZERE BIZIM TS CLUP TIRIMIZ VARDI ÖNCEKI AYLARDA TIR KARADENIZ BÖL GEZINTI YAPIYORDU AMA SIMDI HIÇ SES SEDA YOK ACABA SATIS YAPIYORMU YOKSA BIR KENARAMI ÇEKILMIS
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

ya su tir bi almanya Turu etse varya HARIKA olur!

ama nerdeeeeeee
    TRABZONSPORLU OLUNMAZ! TRABZONSPORLU DOGULUR!

Yorum

Basligi da bi güzel yazabilsen
      keyif adamı ..

Yorum

Çekiciyi(Tir'in ön kismi)bilmem de ürünlerin bulundugu ve satisin yapildigi dorse (Arka kisim)su anda Çobançesme'de bir otoparkta yatiyor.
        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

garajdadir :P
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

çoban çesme tir parkinda her gün geçerken görüyorum, basta içlerdeydi simdi e-5 e yakin park etmisler geçerken gözüküyor, reklam panosu gibi, ben göz kulak oluyorum siz merak etmeyin ...
            bir lafa bakarım laf mı diye,
            bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

desenize tir iflas etmis mazot parasini cikaramiyor

Yorum

en son sivas trabzonspor maçinda olimpiyat stadinin orda gördüm.onadn 1 hafta sonrada yine orda bir yerlerdeydi tirlarin arasinda park halinde duruyordu
                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

söyleyim de su önümüzdeki bir buçuk yil içerisinde birkaç günlügüne de olsa Ünye dolaylarina bi ugrasin..
                  ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

bir iki saatligine de trakyaya ugrasa iyi olur...

Yorum

Almanya'ya gelse o TIR bosalirdi valla, cok Trabzon taraftari var burada.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

ula insallah altay maçina Izmir e getirirler.Yoksa ürün alamicaz.

Zaten internet te de hep eski seyler satiliyo
                        MİMOZA

Yorum

İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi
                          Almanya'ya gelse o TIR bosalirdi valla, cok Trabzon taraftari var burada.

abi onlar almanyaya bir gelse, o parayla tiri ucaga koyup türkiyeye bile getirirler. almanyadan türkiyeye o tir bos gider. tabi öyle otoparklarda durursa, kime satis yapacakki

ALMANYA TURU HARIKA OLUR. HELE BIRDE FRANKFURTA GELSE OOOOO

Yorum

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                            <T>
                            <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                            <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">tir otoparkta duracagina çek meydan parkinin göbegine biseler satilsin gören desin is yapiyor</TD></TR>
                            <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                            <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                            <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                            <BLOCKQUOTE id=5c2748cd>ti</BLOCKQUOTE>

Yorum

Ts Clup tirini atatürk havalimanina sirinevler üzerinden giderken solda tir alaninda görebilirsiniz.(CNR EXPO paralelinde bos bir arsa var orda)
                              61 Vatan 34 Mekan
                              Zavzaga

Yorum

Çalışıyor...
                              X