Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Boş Durma, T-Shirt Bas

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Doğru düzgün birşey üretmiyolar.Yaptıklarını da değerinin 2-3 katına satıyorlar.Sonra ürün satamıyoruz diye ağlıyorlar.
    T-shirt'lerin şimdiye kadar çıkması gerekirdi.Bmn'nin baskısı umarım etkili olur.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

ts clubta o kadar basit ürünler var ki renkleri bordo mavi olmasa ele bile alınmaz. orayla kim ilgileniyor bilmiyorum ama tasarım yaptırmak o kadar zor mu. defalarca mail attım işyerlerinde de giyilebilecek sade lacoste tarzı kadın tshirtleri yapın ki bizlerde rahatça alıp giyelim. aylar geçti tek ürün yok 1 yıldır uyduruk silme bezi kıvamında kadın tshırtleri var sitede.kravat sadece 3 adet var. sonra da neden taraftar birsey almıyor deniliyor. cevabı basit şebelek gibi gezmemek için.
      bize her yer TRABZON,
      hayat da BORDO MAVİ
      ------------------------
      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ve DEDİRTENE

Yorum

Onur Kul tasarımlar çok güzel. Ama yapmazlar...
        KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

Organİk Şampİyon t-shirt Ü İstİyoruz..

arkadaşlar daha önce bmn olarak böyle ürünler yapılıyordu sitenin açılışında ki ORGANİK ŞAMPİYON vurgulu bi tema içeren t-shırt yapılmasını istiyorum ilk ben alıcam..

kulupten beklemiyorum zaten..
          En son BENDARLI tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 11:06.
          "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

%100 organik şampiyon mükemmel olmuş yaa. Ts club yapmıyorsa Bmn yapsın.

Yorum

Konuyla alakasız ama bir şey sormam lazım Bakırköy Ts Club'a hangi otobüsle gidebilirim İncirli'den?

Yorum

İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TsClub'a yolladığım tasarımlardan, 3 tanesini paylaştım. Olumlu bir gelişme olur umarım.

Onur ilk T-shört'e Şenol hocanın altına %100 ornagik şampiyon yazsana bakalım nasıl görünecek.

Yorum

Yeter ki onursuz olmasın aşk yazılı ve Gabric için tişörtler bekliyorum.

Yorum

ben uzerinden " SEREFLI IKINCILIK " YAZAN bir t shirt istiyorum sahsen

Yorum

bu konulara çok eksiğiz..şampiyon olsaydık bile bunu belirten bi t-shirt yapamayacaktık..diğer takımlar bunu çok iyi kullanıyor ama biz sınıfta kalıyoruz..hele ki ts cluptan hiç bahsetmiyorum

Yorum

Daha erken Kasım'a daha var ama birkaç güne kadar polar,mont filan çıkarmazsa ayıp eder Ts Clup geleneği bozmasın.
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Daha erken Kasım'a daha var ama birkaç güne kadar polar,mont filan çıkarmazsa ayıp eder Ts Clup geleneği bozmasın.

Yorum

Dostum bu yaptığın dizaynlar on numara olmuş eline koluna sağlık..
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Şenol Güneş'le istikrar güneş batıdan doğana kadar !

Biz şampiyonluğu kaybettik şerefimizi değil !

Şampiyonluk kadar değerlidir verdiğiniz mücadele !

Yeter ki onursuz olmasın aşk !

vs vs ama nerdee
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

Güzel bir uslupla yöneticimiz Nevzat Aydın'a bu şikayetlerinizi dile getirirseniz size cevap verecektir diye umuyorum.

Mail adres : aydin@yemeksepeti.com
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Yükleniyor...
                                X