bunların dısında bir atkı daha var steye koymamıslar eski kadorlar gre tonda fon olarak altın yazıyla avni aker cehennemi yazıyo ben aldım bugun süper araba kokusuda vardı bodo mavı adam aynaya asılanalrdan ve ts amblemli kokularıda harıka stede buda yok atkı 15 koku 3 lira
Maçta Başkanımızın Boynundaki Gri Tonda Olan Atkıyı Gördünüz mü ? Ben İlk Defa Gördüm Çok Hoş Duruyor. Yeni Çıkan Ürünlerden mi ? Hiç Rastlamadım TsClub'ta.
bunlar cıktı ts cluplerde var dediğim buydu işte yeni bi keşan renginde bordomavi şalda cıktı
Eskiye nazaran tasarımlar güzel denebilecek seviyede ama bence olmamış yani-ha fiyat anlamında ancak bu kadar olur taraftar ancak bu fiyata bu ürünleri alır derseler anlarım o ayrı-afs nin tasarlamış olduğu ts club logosuda pek olmamış bence daha güzelini yapabilirdi o yetenek onda var kendisi bunu kanıtlamış zaten.-resmi satış sitesinde de tanıtımlar gene berbat-
Ocakta sınavlarım için trabzona gidicem izmirde ts clup yok bolca trabzondan alışveriş yapıcam gibi görünüyor özellikle şu alt üst laciver ve gri eşortman takımı ile atkı ve berelerden mutlaka alıcam
Yorum