Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yüzme Takımımız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Melda Adak'tan Türkiye rekoru
    Paletli Yüzme takimimizin sporcusu Melda Adak, Italya?nin Torino kentinde düzenlenen Paletli Yüzme Dünya Sampiyonasi?nda 200 metre su üstü yarisinda elde ettigi 1.47?lik dereceyle yeni bir Türkiye rekoru kirdi.

<DIV align=center></DIV>

Sporcumuzu bu önemli basarisindan dolayi kutluyor, basarilarinin devamini diliyoruz.

ne de olsa trabzonsporlu

Yorum

Bravo Melda Atak'a. Bordo mavi renklerle, nice basarilara.

Yorum

Trabzonspor Yüzme Takımı

Yüzme takımı kış çalışmalarına başladı
        Trabzonspor Yüzme Takımı 100 kişilik sporcu grubuyla 25 Eylül 2006 tarihi itibariyle kış çalışmalarına başladı.

Yüzme antrenörü Hüseyin Özer, Medya Merkezimize yaptığı açıklamada yaz döneminde açılan yüzme yaz kursundan 1998 ve 2001 doğumlu 30 sporcunun Trabzonspor yüzme takımına dahil edildiğini ve kendilerine lisans çıkartılacağını söyledi.

Özer, yeni dönem kurs kayıtlarının da Ramazan Bayramı sonrasında başlayacağını sözlerine ekledi.

Yorum

Bireysel Yüzme Şampiyonası Ön Elemeleri yapıldı
          Türkiye Bireysel Yüzme Şampiyonası Ön Elemeleri yarışmaları sonucunda Trabzonsporlu yüzücüler Mustafa Pekşen ve Burak Pehlivan Marmaris’te yapılacak olan Türkiye Şampiyonası finallerine gitmeye hak kazandılar.

Ön Eleme yarışmalarında şu sonuçlar alındı:

Mustafa Pekşen
          100m Kurbağalama – 1.
          50m Serbest – 2.
          50m Kurbağalama – 2.
          100m Serbest – 3.

Burak Pehlivan
          200m Serbest - 3.
          50m Serbest - 4.
          100m Serbest – 4.
          50m Kelebek – 4.

İrem Ertan
          800m Serbest – 4.
          400m Serbest – 4.
          200m Sırtüstü – 2.

Göksu Mollamehmetoğlu
          100m Kurbağalama – 4.
          200m Kurbağalama – 2.

Mustafa Kemal Atahan
          100m Kurbağalama – 2.
          50m Kurbağalama – 4.

Trabzon’dan yarışmaya katılan bütün takımlar arasından sadece Trabzonsporlu yüzücülerin finalde yüzmeye hak kazandığı açıklandı.

Yorum

Yüzücülerimizden başarılı sonuçlar
            Adana’da düzenlenen 11-12 yaş bayanlar, 13-14 yaş erkekler Türkiye Bireysel Yüzme Şampiyonası’na katılan yüzücülerimiz elde ettikleri madalyalarla Trabzon’a döndüler.

Yarışmaya 8 sporcuyla katılan yüzücülerimiz Türkiye Şampiyonası’nda 1 altın, 5 gümüş, 7 bronz olmak üzere toplam 13 madalya elde ettiler.

Yüzme Antrenörü Gökçe Özer, takımımızın Trabzonspor’u ve Trabzon’u Adana’daki Türkiye Şampiyonası’nda başarıyla temsil ettiğini belirterek, “Geçmiş müsabakalarla kıyaslandığında tüm sporcularımızın derecelerinde ilerleme kaydedilmiştir. Hedefimiz bu dereceleri daha da yukarılara taşımaktır” dedi.

Yüzücülerimizin Türkiye Bireysel Yüzme Şampiyonası’nda aldığı dereceler şöyle sıralandı:

Deniz HANCI: 200 m. kelebek – Altın Madalya
            Erdinç ZENGİN: 200 m. kurbağlama – Gümüş Madalya
            Taha TÜRKMENOĞLU : 800 m. serbest – Gümüş Madalya
            Canan SEYHAN: 400 m. karışık – Gümüş Madalya
            Efnan TOPSAKAL: 400 m. serbest – Gümüş Madalya
            Erdinç ZENGİN: 100 m. kelebek – Bronz Madalya
            Erdinç ZENGİN: 100 m. kurbağlama – Bronz Madalya
            Taha TÜRKMENOĞLU: 200 m. serbest – Bronz Madalya
            Canan SEYHAN: 100 m. kurbağlama – Bronz Madalya
            Furkan ATALAY: 1500 m. serbest – Bronz Madalya
            Furkan ATALAY: 400 m. serbest – Bronz Madalya
            Taha TÜRKMENOĞLU: 400 m. serbest – Dördüncü
            Efnan TOPSAKAL: 200 m. serbest – Dördüncü
            Seval Nur KASAP: 200 m. sırtüstü - Dördüncü

Yorum

Yüzmede bireysel sonuçlar
              9-10 şubat 2007’de Marmaris’te yapılan “ 2007 Türkiye Bireysel Yüzme Şampiyonası Final Müsabakaları” sonuçlandı.

Buna göre Trabzon’ dan sadece Trabzonsporlu 2 sporcunun katıldığı finallerde şu dereceler elde edildi: Burak Pehlivan (200 m serbest 5’inci,100 m. serbest 4’üncü, 50 m serbest 5’inci), Mustafa Pekşen (50 m. kurbağlama 5’inci, 50 m. serbest 6’ıncı, 100 m. serbest 5’inci)

Yorum

Şimdi bu yazacaklarımın yüzmeyle pek alakası yok ama konu başlıklarına baktığımda yelkenle alakalı birşey bulamadığım için bu başlığı kullanmak istedim.affınıza sığınıyorum.
                geçenlerde sabah erken saatte televizyonu izlerken bilmek kaçıncısı düzenlenen yelken yarışlarını konu alan bir program vardı.bu yarışma minikler klasmanındaydı ve ülkemizin dörtbir yanından hatta hakkariden bile yarışmacı minikler vardı.illerden gelen takımlarla konuşulurken 1988 yılında kurulan Trabzon yelken kulübünün bir arpa boyu bile yol almadığını söyleyen kulüp başkan veya yetkilisi (oraya tam dikkat etmedim) dert yanıyordu.Akcaabat Darıcada kayıkhane olarak yapılan ve kendilerine tahsis edilen yerin 1999 yılından bu yana bir civi bile çakılmadığını ve toplanıp oturacakları bir yerin olmadığını belirtti.Minicik çocuklarımızın bir spor aktivitesi ile uğraşıp mafya vari işlere bulaşmaktansa bir sporla uğraşması ne kadar güzel birşeydir.Ve bir artı daha dünya üzerinde gemi ve yelkenli yapımı iyi bir iş dalı olup bu sanatı icra edebilecek onlarca ustamız bizlerin arasında boş boş dolaşmaktadır. Ve gördüm ki kücücük yelkenliler 1-2 milyar fiyatlardan satılırken bunu yurt dışından almak durumunda kaldığımızı üzülerek izledim..eminim o küçücük yelkenlileri yapacak ustalarımız mutlaka vardır..ilgililere duyrulur.saygılarımla.biliyorum ki bu yazdığım binlerce yazı arasında kaybolup gidecek.ama yinede bir vatandaşlık görevidir diye yazdım.
                Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

İlk olarak efemehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şimdi bu yazacaklarımın yüzmeyle pek alakası yok ama konu başlıklarına baktığımda yelkenle alakalı birşey bulamadığım için bu başlığı kullanmak istedim.affınıza sığınıyorum.
                  geçenlerde sabah erken saatte televizyonu izlerken bilmek kaçıncısı düzenlenen yelken yarışlarını konu alan bir program vardı.bu yarışma minikler klasmanındaydı ve ülkemizin dörtbir yanından hatta hakkariden bile yarışmacı minikler vardı.illerden gelen takımlarla konuşulurken 1988 yılında kurulan Trabzon yelken kulübünün bir arpa boyu bile yol almadığını söyleyen kulüp başkan veya yetkilisi (oraya tam dikkat etmedim) dert yanıyordu.Akcaabat Darıcada kayıkhane olarak yapılan ve kendilerine tahsis edilen yerin 1999 yılından bu yana bir civi bile çakılmadığını ve toplanıp oturacakları bir yerin olmadığını belirtti.Minicik çocuklarımızın bir spor aktivitesi ile uğraşıp mafya vari işlere bulaşmaktansa bir sporla uğraşması ne kadar güzel birşeydir.Ve bir artı daha dünya üzerinde gemi ve yelkenli yapımı iyi bir iş dalı olup bu sanatı icra edebilecek onlarca ustamız bizlerin arasında boş boş dolaşmaktadır. Ve gördüm ki kücücük yelkenliler 1-2 milyar fiyatlardan satılırken bunu yurt dışından almak durumunda kaldığımızı üzülerek izledim..eminim o küçücük yelkenlileri yapacak ustalarımız mutlaka vardır..ilgililere duyrulur.saygılarımla.biliyorum ki bu yazdığım binlerce yazı arasında kaybolup gidecek.ama yinede bir vatandaşlık görevidir diye yazdım.
                  ilgisizliğe aynen devam..Benim başlık açma şansım şu anda yok bir arkadaş yelken diye bir başlık açabilirdi.ufacık bir araştırmaylada o başlığın altına güzel şeyler eklenebilirdi.Yönetici arkadaşlarda bu konuda birşeyler yapabilirdi.
                  Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

Yüzücüler Türkiye Şampiyonu
                    Paletli Yüzme bayan takımımız, 9-11 Mart tarihleri arasında İstanbul Ataköy Avni Akyol Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası'nda takım halinde şampiyon oldu.

Antrenör Muharrem Kemerkaya, başarıların artarak devam edeceğini belirterek, “Şampiyonaya Esra Kolomuç, Kübra Kolomuç, Melda Adak, Özlem Yılmaz ve Seren Kaymak isimli sporcularla katıldık. Çok başarılı geçen yarışlar sonrası takım halinde birinci olmayı başardık. Ancak biz bu sonuçlarla asla yetinmeyeceğiz. Bundan sonraki yarışlarda Türkiye rekorlarını kırmak, daha sonra Avrupa ve dünyada büyük dereceler elde etmek istiyoruz
                    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

helal olsun yüzücülerimize daha iyi yerlerde olacaklarına hiç şüphem yok

Yorum

Yüzücülerimizden başarılı sonuçlar
                        Ankara'da, 24-25 Mart tarihleri arasında düzenlenen 9-10 yaş bayanlar, 9-10-11-12 yaş erkekler Türkiye Bölgesel Kulüplerarası Yüzme Şampiyonası’na katılan yüzücülerimiz elde ettikleri madalyalarla Trabzon’a döndüler.

Sporcularımız şampiyonada 3 altın, 4 gümüş, 1 bronz madalya kazanarak genel toplamda 6844 puanla 5. olmayı başardı.

Yüzme Antrenörü Gökçe Özer Trabzonspor’u Ankara’da başarıyla temsil ettiklerini belirterek, “Bu şampiyona 4 ayrı ilde gerçekleştirildi. Bu 4 ilin sonuçlarına baktığımızda yüzücülerimiz Cem Dilberoğlu ve Battal Birsen yaklaşık 200 sporcu içerisinden Türkiye ilk sekizine kalmayı başardılar. Erkeklerde 2., bayanlarda 13. olduk. Bundan sonraki müsabakalarda bu derecelerimizi daha ileriye taşımak istiyoruz” dedi.

Yüzücülerimizin Türkiye Bölgesel Kulüplerarası Yüzme Şampiyonası’nda aldığı dereceler şöyle sıralandı;

Battal Birsen: 50m. serbest ve 50m. kelebek- altın, 100m. serbest – gümüş madalya
                        Cem Dilberoğlu: 50m. ve 100m. kurbağlama- gümüş madalya
                        Kubilay Şahin: 50m kurbağlama – gümüş madalya
                        Egehan Yılmaz: 200m. serbest – bronz madalya

Şampiyonaya Trabzon’dan katılan diğer takımlar Yeşilovaspor 6075 puanla genel toplamda 6., Belediyespor 5612 puanla Belediyespor 10. oldu.

Yorum

Yüzücülerimiz finalde
                          İstanbul'da dün başlayıp 8 Nisan Pazar günü sona erecek olan Türkiye Büyük Erkekler Yüzme Şampiyonası'na katılan yüzücülerimiz Mustafa Pekşen ve Burak Pehlivan 50 m. serbest de finale kaldı.

Burhan Felek Galatasaray Yüzme Havuzu’nda düzenlenen şampiyonaya katılan sporcularımız elemelerde dereceye girerek finale kalma başarısı gösterdiler.

Yorum

Ataköy Avni Akyol Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen ve 20 erkek, 17 bayan takımının 170 sporcuyla mücadele ettiği organizasyonda, erkeklerde, İstanbul Tenis Yüzme Kayak Kulübü'nün ardından Olimpiyatspor ikinci ve Deniz Kuvvetleri Gücü de üçüncü oldu.

Bayanlarda ise yine İstanbul Tenis Yüzme Kayak Kulübü'nün ardından Bakırköy Ataspor ikinciliği, Trabzonspor ise üçüncülüğü elde etti.
                            “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                            Sizler var ya .....

Yorum

O kadar ekibin arasindan 3. olan ekibimize tesekkürler.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Tebrikler, yüzme takımımızın başarılarının devamını dileriz..
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X