Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yüzme Takımımız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bencede iyi derecelerde elde ediliyordu

Yorum

yeşilovaspor zaten yok muydu? yanlış mı hatırlıyorum?
      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

Yüzücülerimizden başarılı sonuçlar

Yüzme takımımız 30-31 Mayıs tarihlerinde Samsun'da yapılan Anadolu ligi 2. etap yarışlarında başarılı sonuçlar alarak Trabzon’a döndüler.

Takımımız müsabakalar sonunda bayanlarda 3., erkeklerde ise 2. olarak Anadolu Kupası finallerine katılmaya hak kazandılar.

Diğer Fotoğraflar

www.trabzonspor.com
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

tebrikler yüzücülerimiz

Yorum

çocukları kutlamak lazım. inşallah 1.likte gelir.
            YA SEV YA TERKET

Yorum

Tebriklerrr gercektenn....

Allah'ım En Sevdiğimi En Sevdiğin Eyle Değmesin Sana Yaklaşmayacak Sevgi Yüreğime..

Yorum

Trabzonspor Yüzme Şubesi’nin atığı Yüzme Yaz Okulları bugün başladı. 1. dönem kurslarımız 17 Temmuz’da sona erecek.

Çocuklarınızın boş zamanlarını değerlendirmek, fiziksel ve ruhsal aktivitelerini yükseltmek, yüzme sporuna sporcu kazandırmak, rekabet ve yarışma becerisini geliştirmek amacıyla kulübümüzün düzenlediği yaz okuluna 5-17 yaş arasında çocuklar alınacak.

Tecrübeli antrenörler ve sağlık ekibi nezaretinde haftada 3 gün sabah - öğle grubu olmak çalışacak olan sporcularımızın havuza gidiş gelişleri düzenli olarak servisle sağlanacak.

Yaz okulu programları:

1. program sabah

Salı 09:00-11:30
                Çarşamba 09:00-11:30
                Cuma 09:00-11:30

Servis güzergahları

1- Beşirli girişi- Tanjant Yolu- Özel Karadeniz Hastanesi - Fatih Devlet Hastanesi – Atapark - Yeni Tanjant - Meydan Kiler- Arafil Boyu – Sahil Yolu – M.Akif Ersoy Yüzme Havuzu

2- Erdoğdu

2. program öğle

Pazartesi 12:00-14:30
                Çarşamba 12:00-14:30
                Cuma 12:00-14:30

Servis güzergahı

1- Beşirli girişi – Tanjant Yolu - Özel Karadeniz Hastanesi - Fatih Devlet Hastanesi – Atapark - Yeni Tanjant Yolu - Meydan Kiler - Arafil Boyu – Sahil Yolu – M.Akif Ersoy Yüzme Havuzu

3. program öğle

Salı 12:00-14:30
                Perşembe 12:00-14:30
                Cuma 12:00-14:30

Servis güzergahları

1- Beşirli Girişi – Tanjant Yolu - Özel Karadeniz Hastanesi - Fatih Devlet Hastanesi – Atapark - Yeni Tanjant Yolu - Meydan Kiler - Arafil Boyu – Sahil Yolu – M.Akif Ersoy Yüzme Havuzu

2- Erdoğdu - Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu – Atakent – Çatak - Atapark – Sahil Yolu – M.Akif Ersoy Yüzme Havuzu

İrtibat Telefonları

Hüseyin Özer 0535 4122490
                Gökçe Özer 0536 8303379

Not: Servis güzergah üzerindeki otobüs duraklarından alınacaktır.

Yorum

Anadolu Kupasında final heyecanı başladı
                  Yüzme Federasyonu'nun 2009 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Kupası final müsabakaları Denizli'de başladı.

Gümüşler'deki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Atatürk Yüzme Havuzu'nda düzenlenen organizasyonun açılış törenine AK Parti Denizli Milletvekilleri M. Salih Erdoğan ve Mithat Ekici, Denizli Vali Yardımcısı Kemal Özgün ile Yüzme Federasyonu İdari ve Mali İşler Başkanı Nevruz Akan katıldı.

19 ilden 32 takımda yer alan toplam 168 sporcunun yarışacağı müsabakalar sonunda, dereceye giren sporcular milli takım kampına alınacak.

-İLK GÜN SONUÇLARI-

Müsabakaların ilk gününde 200 metre yarışları yapıldı. Bu kategoride Deniz Kuvvetleri Gücü birinci, Trabzonspor ikinci, Göztepe takımı üçüncü oldu.

Yüzme Federasyonu İdari ve Mali İşler Başkanı Nevruz Akan, burada yaptığı konuşmada, "Denizli yine büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Burada Anadolu Kupası şampiyonu belli olacak. Denizli'de yüzme sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması için çalışıyoruz. Alt yapıya önem vererek yüzmeyi küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza ve gençlerimize sevdireceğiz" dedi.

Final müsabakaları yarın yapılacak yarışlarla sona erecek.

11.07.2009
                  Kaynak : AA

Yorum

Yüzmeye basketbol modeli

Yönetim kurulumuz haftalık olağan toplantısında yüzme branşını da basketbolda olduğu gibi ayrı bir dernek çatısı altında yürütme kararını aldı.

Buna göre oluşturulacak olan yeni dernek yapısı bünyesinde yüzme branşını barındıracak ve konuya hakim kişilerden oluşan ayrı bir yönetim kuruluyla faaliyetler sürdürülecek.

Böylelikle son derece başarılı sporcuları bünyesinde barındıran yüzme branşımız ihtisaslaşmış bir yapıya kavuşmuş olacak.
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

inşallah daha başarılı sonuçlara vesile olur

Yorum

merhaba;
                        bir trabzonlu,trabzonsporlu ve eski bir trabzonspor yüzücüsü olarak küçük kardeşi,çocuğu,yeğeni,komşusu olan bmn li arkadaşlara bir tavsiyem olacak.küçük yaşta yüzme öğrenmek ve bunu spor olarak yapmak çocuklara fiziksel olarak çok büyük faydalar sağladığı gibi onların kişisel gelişiminde de çok etkilidir.yakınlarınızı yüzme sporu için yönlendirmek,onların unutamayacağı günler geçirmesine vesile olacaktır.
                        bıdık
                        -Kutadguye-

Yorum

İlk olarak ırmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          merhaba;
                          bir trabzonlu,trabzonsporlu ve eski bir trabzonspor yüzücüsü olarak küçük kardeşi,çocuğu,yeğeni,komşusu olan bmn li arkadaşlara bir tavsiyem olacak.küçük yaşta yüzme öğrenmek ve bunu spor olarak yapmak çocuklara fiziksel olarak çok büyük faydalar sağladığı gibi onların kişisel gelişiminde de çok etkilidir.yakınlarınızı yüzme sporu için yönlendirmek,onların unutamayacağı günler geçirmesine vesile olacaktır.
                          Kesinlikle aynı fikirdeyim, destekliyorum.

Çok küçük yaşlardan itibaren teşvik edilmeli çocuklar.

(Alt limit herhangi bir yaş olabilir.
                          Mesela ben 5 yaşımda başladım)
                          "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                          Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

ne kadar erken başlanabilirse o kadar iyi zaten(ben de 5 yaşında başladım )
                            bıdık
                            -Kutadguye-

Yorum

cocuklarin fiziksel gelisiminde yüzme uzmanlar tarafindan tavsiye edilin bir spor,ben ne zaman basladigimi hatirlamiyorum fakat kücüklegümüzde yüzme sporunu derelerde icra ediyorduk yas ilerledikce ögrencilik is hayati felan derken ister istemez elimizi etegimizi spordan cekiyoruz .galiba hayatin monotom düzenine ayak uyduruyoruz,simdi bu cümlelerden hic spor yapmiyoruz anlami cikmasin suanda saglikli yasam icin yaptim tek spor var oda televizyon karsinda mac izlemek
                              Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

denizi olupta denzi olmayan kent trabzon...kücüklügümüzde besirli sahilinde denize girerdik...babaannemin evi besirli dostlar sitesindeydi...arkası deniz sahil...aksama dogru voleybol oynardık sahilde...simdi trabzona gittigimde herzaman içimi buruk bir acı kaplar...artık denizi olmayan kenttir trabzon...
                                ıslak imza....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X