arkadaşlar benm bildiğim doğu batı diye ayırıyolardı geçen sene buna göre belirlenebilir gruplar o zaman ankara ekipleriyle aynı grupta olma şansımız var.. bu arada bornova belediyesine yenilmiştik biz inş. onlarla yine karşılaşırız da onları ezeriz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketboldaki Rakiplerimiz Belli Oldu
Daraltma
X
-
buna bende katılıyorumİlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah 7 istanbul takımının 7side bizim grupta olur
özellikler itu bizim grubta olsun
kendımı unutmak istıyorum,yol kenarında kurumus YAPRAK misalı....
Yorum
-
Trabzon'da yürümezmiş basketbol,ehehe.Gülüyorum sadece bu mesaja okuduğumdan beri.İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu basketbol isi Trabzon da yurumez usaklar o yuzden bu isi en kisa surede bitirmek lazim. Bizim basketbol ile isimiz olmaz. Ne yazik yonetim burda yanlis yapiyor. Umarim en kisa zamanda bu yanlislarindan donerler.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Luften mesajimi silmeden once bu telefonu arayiniz: 00447909893566
Senin olmazsa,benim olur,arkadaşlarımın olur.İlla ki bu güzide sporu takip edenlerde var ki var olduğunu biliyorum.
Kusura bakmayında ne yanlışı,basketbolda atılım yapmanın neyi yanlış hala anlayamadım.Bugüne kadar söz sahibi olamamamız yanlıştı asıl,şimdi o yanlıştan düzlüğe çıkılmaya çalışılıyor.
Yorum
-
hayatıında kaç kere Trabzona geldin bilmiyorum ama yaşayan halk hakkında pek bilgin olmadığı belliİlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu basketbol isi Trabzon da yurumez usaklar o yuzden bu isi en kisa surede bitirmek lazim. Bizim basketbol ile isimiz olmaz. Ne yazik yonetim burda yanlis yapiyor. Umarim en kisa zamanda bu yanlislarindan donerler.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yorum
-
Ne saçmalıyorsunuz Allah aşkına.Sizin gibiler yüzünden bu kulüp, kulüp olma yolunda ilerleyemiyor.Sanki biri sizden para istedi.Saner Ayar'ın söylediklerini dinlemiyorsunuz heralde.Basketbol şubesinin geliri gideri ayrı olacak.İnşallah Trabzon'daki taraftarlarımız bizleri hayal kırıklığını uğratmaz da her maça giderler.En azından ben ilk yarı olmasa da ikinci yarıdaki İstanbul'da olacak maçların tümüne gitmeye çalışıcam.Trabzon bir spor şehridir bunu aklınızdan çıkarmayın.Biraz Trabzon tarihindeki sporun yeri konulu çalışmalara göz atmanızda fayda var.İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu basketbol isi Trabzon da yurumez usaklar o yuzden bu isi en kisa surede bitirmek lazim. Bizim basketbol ile isimiz olmaz. Ne yazik yonetim burda yanlis yapiyor. Umarim en kisa zamanda bu yanlislarindan donerler.
Luften mesajimi silmeden once bu telefonu arayiniz: 00447909893566Colmandante
Yorum
-
İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu basketbol isi Trabzon da yurumez usaklar o yuzden bu isi en kisa surede bitirmek lazim. Bizim basketbol ile isimiz olmaz. Ne yazik yonetim burda yanlis yapiyor. Umarim en kisa zamanda bu yanlislarindan donerler.
uşağım sen nerdensin ??? Trabzon bir spor şehridir ve basketbolu futboldan daha çok seven insanların olduğunu bizzat ben biliyorum. yıllardır keşke Trabzonspor 1.ligde olsada Efesle falan maç yapsak diye hayal kuruyorduk şimdi bu hayali bize bir adım daha yakınlaştıran yönetime ve başkana bir kez daha teşşekkür etmek istiyorum.elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
Çok yanlış düşünüyorsunuz.Basketbolun bu sene ne kadar izlendiğini çok yakında göreceksiniz.İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu basketbol isi Trabzon da yurumez usaklar o yuzden bu isi en kisa surede bitirmek lazim. Bizim basketbol ile isimiz olmaz. Ne yazik yonetim burda yanlis yapiyor. Umarim en kisa zamanda bu yanlislarindan donerler.
En son Özge tarafından düzenlendi; 19.07.2008, 13:08.-1461 TRABZON-
Yorum
-
İzmir'deki maçları kaçırmamaya çalışacağız..
Bu takımlar Trabzonspor'un ismine karşılık gelen takımlar değil,bu yüzden bu gruplardan en kısa zamanda çıkmamız lazım..
Yorum
-
Bizim hocamız Trabzon'lu ve hasta Trabzonspor'ludur .
Alpella işi ilk piyasaya çıktığında ne düşündüğünü sormuştum . Ayrılan bütçenin 1. ligde çok rahat Playoff'a oynayacak bir takım kurmaya yeteceğini ve şu anki koçumuzunda muhtemelen gelecek koçun yardımcısı olacağını söyledi. Şu anda idari ve teknik yapı nedir bilmiyorum ama bu takım eğer bahsi geçen bütçeler ayrılırsa 1. ligde söz sahibi olacaktır .
İşin seyici yönüyse en az tereddüt edilmesi gereken konu bence . 2. ligdeyken bilmiyorum ama birinci ligde hem deplasmanda hemde kendi sahamızda seyirci sıkıntısı çekeceğimizi hiç sanmıyorum
Rakiplerden ise ;
Pertevniyal'de bir-iki arkadaşım oynuyordu geçen sene ama bu sene ne durumdalar bilmiyorum . Ve birde geçtğimiz sene Harun Erdenay'ın oynadığı İTÜ . Diğer rakiplerimizin bizi zorlayacağını düşünmüyorum .
Takımımıza 1. lig yolunda başarılar
En son Sinan Akyıldız tarafından düzenlendi; 19.07.2008, 13:35." Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Yorum
-
Bir konuda yanılıyorsun bence.İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin seyici yönüyse en az tereddüt edilmesi gereken konu bence . 2. ligdeyken bilmiyorum ama birinci ligde hem deplasmanda hemde kendi sahamızda seyirci sıkıntısı çekeceğimizi hiç sanmıyorum
Destek vermemiz için takımımızın 1.ligde veya 2.ligde olmasının bir anlamı yok.
2.ligdeykende aynı desteği alacağına inanıyorum.Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Osman İlkyarıdaki maçlara niye gitmiyorsun? dur ben söyleyeyim askere mi gideceksin ?
bu sene basketbol şubesinde yaşanacaklar hepimiz açısından çok önemli, eğer başarılı bir sezon geçirilirse hedefler yükseltilecek ve Trabzon sadece futbol şehri olmaktan çıkıp diğer branşlara da eğilim gösterecektir. Halk sadece futbol dayatıldığı için diğer sporlara ilgi göstermiyor, başarı gelsin bakın nasıl ilgi ve alaka artıyor !! Eğer başarısız olunursa ki böyle birşey inşallah olmaz o zaman ''denedik ama olmadı '' vb. söylemlerle işin peşi çok rahat bırakılabilir...
Yönetimi göreve geldiklerinden beri en çok takdir ettiğim konu basketbol şubesini ayağa kaldırmaları olmuştur çünkü, hepimizin beyninin bir köşesinde duran ''ne zaman deneyeceğiz'' düşüncesini uygulamaya sokmuşlardır. denenmemiş bir şey kalmasın
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum