Keşke bursa maçı burda olsaydı harika olurdu valla
Neyse bu sene Avni Aker'i nasıl dolduruyorsak 19 Mayıs'ıda öle doldurmalıyız abilerim kardeşlerim kesinlikle !
Basketbolada önem vermeliyiz ! söylemek istemiyorm ama diğer 3 büyükler gibi sadece futbolla deil Basketboldada TRİBÜN olarak iyi işler yapmalıyız çok iyi işlerde yaparız
Arkadaşlar 2.lig fiksturu bugun cekildi ve daha once bahsettiğim istanbul T.E.D bizim gruba geldi..yani ist'dakim acı abdi ipekci de oynayacagiz..hadi hayırlısı
Grubumuzda kimler var?
1-T.E.Dağcılık (istanbul)
2-Olin Gençlik ( edirne)
3- Genç Telekom (ankara)
4-Trabzonspor
5-Gazi Üniversitesi (ankara)
6-Fmv Işıkspor (istanbul)
7-Vestel (manisa)
8-Eyüp Belediyesi ( istanbul)
9- Akçakoca Poyrazspor (düzce)
10-Ormanspor (ankara)
11-Bornova Belediyesi (izmir)
12-Bursabasket (bursa)
3 istanbul 3 ankara 2 izmir (vesteli de izmir diye sayıyorum akcaabat kadar mesafe cunku )
gayet guzel hatta super bir kura...
beykoz-itü-tofaş gibi baba takımlar diğer grupta...bizim bu grupta ilk sirayı bizle palyaşacak veya zorlayacak bir takım yok..iç saha da maç kaybetmeyecegimizi varsayarsak -ki bence oyle olacak en fazla 2-3 maglubiyetle grubu 1.sırada bitirebiliriz o zaman da karsi grubun 8.si ile oynarız.
rakiplerle ilgili teknik analizleri de burdan yaparim daha sonra..
hepimize hayırlı olsun.güzel bir sezon bizi bekliyor...
abi pertevniyalde olsa tam olurdu yhaa çok istiyodum bızım gruba dusmelerını hayırLısıı..!!
İzmir Bornova geçen sene yenildiğimiz ekip birde yılların tecrübesi Vestel var.
İzmire futbol takımımız gelmeyecek ama, bizler basketbolu izleyebileceğiz.
basketboldan ilk sene olarak cok ümitli degilim..1.lige cıkarsak şaşırırım dogruyu söylemek gerekirse..kimse umutsuz oldugumu düsünmesin ama bizim grubumuzda konusulanlar kadar ''kek'' degil..itü,tofas,beykoz yok ama en az onlar kadar yatırım yapan takımlar var..genc telekom,vestel,bursabasket,bornova belediyesi,T.E.D bu takımlar bizim rakiplerimiz isimiz hicde sanıldıgı kadar kolay degil..ama insallah ilk senemizde cıkarız..
Ben Basket Takımımızın seneye 1.Lige çıkacağına inanıyorum .. Arkadaşımızın bir basketle ne işimiz var yazmıs birinci sayfada Ben burdan ona sesleniyorum Spor sadece Futboldan ibaret değildir. Gözünü bir aç sağına soluna bak 21. yüzyılın içindeyiz .. Burdan bişeyler çıkarmaya çalış...
arkadaslar sezonun 3. haftasında TRABZONSPOR akçakoca poyraz deplasmanına geliyor ereğlili arkadaslardan yoğun talep olursa otobüs felan kaldıralım maca hep beraber gidip takımımızı sonuna kadar destekleyelim
arkadaslar sezonun 3. haftasında TRABZONSPOR akçakoca poyraz deplasmanına geliyor ereğlili arkadaslardan yoğun talep olursa otobüs felan kaldıralım maca hep beraber gidip takımımızı sonuna kadar destekleyelim
biraz erken olmuş ama düzce olarak bizde geliriz büyük ihtimal
basketboldan ilk sene olarak cok ümitli degilim..1.lige cıkarsak şaşırırım dogruyu söylemek gerekirse..kimse umutsuz oldugumu düsünmesin ama bizim grubumuzda konusulanlar kadar ''kek'' degil..itü,tofas,beykoz yok ama en az onlar kadar yatırım yapan takımlar var..genc telekom,vestel,bursabasket,bornova belediyesi,T.E.D bu takımlar bizim rakiplerimiz isimiz hicde sanıldıgı kadar kolay degil..ama insallah ilk senemizde cıkarız..
katılıyorum. sadece isimle olacak işler değil. geçen sene harun lu itü bile zar zor üçüncü olabildi.
Yorum