Futbolcularimiz aslanlar gibi mücadele etti.Hakkettigimizi alamadik.Hakem direk maçin sonucuna etki etti.Ama seneye bu takim 3-4 iyi transferle ligin tozunu atacak.Herkes takimina sahip çiksin ben onlarla gurur duyuyorum bugün.Mümkünse trabzon dada karsilasinlar. BU TAKIM HEPIMIZIN
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonsporumuzu alkislayalim
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Su bir gerçek ki son 4-5 yildir takim her sene daha iyiye gidiyor....Genel olarak bakildiginda ben takimin Aktug Baskan zamaninda muhakkak sampiyon olunacagina inaniyorum.....
Bu febe'lileri de anlamiyorum....Eger parayi bastirip futbolcuyu alip sonrada Avrupa'da 6-7 yedikten sonra git Real'i, Chealse'yi tut....Daha mutlu olursun.........
Geçen sene febe maçindan sonra çok üzülmüstüm.....Ama bu maçtan sonra tek üzüntüm, Kadiköy'deki takim ruhunun/oyunun yarisinin niye Avni Aker'de gösterilmedigi............Bunlarda yönetim ve Teknik Kadro tarafindan çözülecektir...
BENCE BU BASLIK EN ÇOK OKUNAN VE LEHTE YAZILAN KONU OLMALI...ANTI FeBe . . .(Her Zaman Her Yerde Her Sartta)
PROUD TO BE FROM TRABZON
Yorum
-
maçi statta izleyemedim ama izledigim yerden basim dik çiktim
fenerasyon gene yendi ama gerçek su ki su ligda sampiyonlugu hak
eden tek takim TRABZONSPOR en büyük Trabzon sampiyon Trabzon Alkislayin
ulan ibne fenerliler
PARANIN SALTANATI VARSA HALKIN TRABZONSPOR\'U VAR...
Yorum
-
bugun cok güzel oynamamiza ragmen herzamn opldugu gibi serefsiz hakeme takildik ben tahmin etmistim zaten bu serefsizin adam akilli mac yönetemeyecegini..ama güzel olan takimimizin bugun cok güzel oynamasi herifler korkudandefansa çekilip atak futbol oynamaya basladilar"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar
Yorum
-
gerçekten ilk defa derbi kaybettikten sonra gururumuzla mucadelemizden ve onurumuzdan ödün vermeden kansizlarla (hakemlerde icinde) SAVASTIK...Mertlik savasmaksa bir tek biz mertiz...Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Yorum
-
Serefli mücadelesiyle TRABZONSPORUMU alkisliyorum....
Maçi maalesef fenerli olan[img]smileys/smiley2.gif[/img] abimin evinde seyrettik o da kabul etti ofsayt i faullerdeki hatayi....
Gerçektan TRABZON daki arkadaslar su çok önemli
BU TAKIMI HER ZAMANKINDEN IYI BIR SEKILDE KARSILAYIN DESTEKLEYIN....LÜTFEN BUNU YAPIN...
Ben Izmir deyim bunu yapamam..TRABZON DAKI arkadaslar lütfen organize olun ve takimin moraline katki yapin bizim taraftarin iyi mücadele ettikten sonra her zaman takimimizin arkasinda oldugunu herkese ispatlayin....A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum