Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor’umuzu alkislayalim

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor’umuzu alkislayalim

Futbolcularimiz aslanlar gibi mücadele etti.Hakkettigimizi alamadik.Hakem direk maçin sonucuna etki etti.Ama seneye bu takim 3-4 iyi transferle ligin tozunu atacak.Herkes takimina sahip çiksin ben onlarla gurur duyuyorum bugün.Mümkünse trabzon dada karsilasinlar. BU TAKIM HEPIMIZIN
    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Evet

Bu takim hepimizin´

Onlara arkalarinda durdugumuzu göstermemiz lazim
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Su bir gerçek ki son 4-5 yildir takim her sene daha iyiye gidiyor....Genel olarak bakildiginda ben takimin Aktug Baskan zamaninda muhakkak sampiyon olunacagina inaniyorum.....

Bu febe'lileri de anlamiyorum....Eger parayi bastirip futbolcuyu alip sonrada Avrupa'da 6-7 yedikten sonra git Real'i, Chealse'yi tut....Daha mutlu olursun.........

Geçen sene febe maçindan sonra çok üzülmüstüm.....Ama bu maçtan sonra tek üzüntüm, Kadiköy'deki takim ruhunun/oyunun yarisinin niye Avni Aker'de gösterilmedigi............Bunlarda yönetim ve Teknik Kadro tarafindan çözülecektir...

BENCE BU BASLIK EN ÇOK OKUNAN VE LEHTE YAZILAN KONU OLMALI...
      ANTI FeBe . . .(Her Zaman Her Yerde Her Sartta)

PROUD TO BE FROM TRABZON

Yorum

Yenileceksek böyle yenilelim.Ben çok zevk aldim maçtan.Futbolcularimizi tebrik ediyorum
        keyif adamı ..

Yorum

seviyorum sizi sonsuza dek..gurur kaynagimsiniz...

yalvaririm size,yüregimizi yüreginize katarak karsilayin takimimizi..yalvaririm...
          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

böyle serefli bir takima sahip oldugumuz için önlerinde saygiyla egiliyorum
            SEYYAH ALI

Yorum

maçi statta izleyemedim ama izledigim yerden basim dik çiktim
              fenerasyon gene yendi ama gerçek su ki su ligda sampiyonlugu hak
              eden tek takim TRABZONSPOR en büyük Trabzon sampiyon Trabzon Alkislayin
              ulan ibne fenerliler

PARANIN SALTANATI VARSA HALKIN TRABZONSPOR\'U VAR...

Yorum

arkadaslar feneri EZDIK. ama bundan sonra önümüzdeki seneler için pek de iyimser degilim. bu kadroyu seneye tutabilecekmiyiz?bunu basarirsak kadroya birkaç yeni transfer yapabilecekmiyiz. egr bunlari yaparsak önümüzdeki sene takimimizi federasyon dahil hiç kimse tutamaz

Yorum

TRABZONSPORUmuzu iyi günler bekliyor.Yeter ki inanalim.
                  Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                  Kobra

Yorum

takim süperdi hele fatih abi adam kiçini yirtti herkes öleydi bugün(gökdeniz hariç) neyse açmayayim herkes karsilasin takimi beyler trabzondaki arkadaslar

Yorum

Arkadaslar bu takima güvenin inanin. Bu takima adam akilli takviyeler ile hasreti dindirecegiz.!
                      Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

Hep destek tam destek.

Güzel futbol, kötü hakemler.
                        [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

bugun cok güzel oynamamiza ragmen herzamn opldugu gibi serefsiz hakeme takildik ben tahmin etmistim zaten bu serefsizin adam akilli mac yönetemeyecegini..ama güzel olan takimimizin bugun cok güzel oynamasi herifler korkudandefansa çekilip atak futbol oynamaya basladilar
                          "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

gerçekten ilk defa derbi kaybettikten sonra gururumuzla mucadelemizden ve onurumuzdan ödün vermeden kansizlarla (hakemlerde icinde) SAVASTIK...Mertlik savasmaksa bir tek biz mertiz...
                            Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                            Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

Serefli mücadelesiyle TRABZONSPORUMU alkisliyorum....

Maçi maalesef fenerli olan[img]smileys/smiley2.gif[/img] abimin evinde seyrettik o da kabul etti ofsayt i faullerdeki hatayi....

Gerçektan TRABZON daki arkadaslar su çok önemli

BU TAKIMI HER ZAMANKINDEN IYI BIR SEKILDE KARSILAYIN DESTEKLEYIN....LÜTFEN BUNU YAPIN...

Ben Izmir deyim bunu yapamam..TRABZON DAKI arkadaslar lütfen organize olun ve takimin moraline katki yapin bizim taraftarin iyi mücadele ettikten sonra her zaman takimimizin arkasinda oldugunu herkese ispatlayin....
                              A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim