ARKADASLAR FENERBAHÇEYI YENERSEK HERKES ERTESI GÜN FORMASINI GIYSIN BAYRAGINI ASSIN VE SOKAGA ÇIKSIN GOSTERELIM NE KADAR ÇOK TARAFTARIMIZIN OLDUGUNU..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
feneri Yenersek....
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
feneri Yenersek....
ARKADASLAR FENERBAHÇEYI YENERSEK HERKES ERTESI GÜN FORMASINI GIYSIN BAYRAGINI ASSIN VE SOKAGA ÇIKSIN GOSTERELIM NE KADAR ÇOK TARAFTARIMIZIN OLDUGUNU..
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”Etiketler: Yok
-
ben atkimitakip gs kahvesine gidip malatya-gs macini izlerim. her malatya golunda cosarim. Edited by: kelkitli29Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
eger kaybedersek ben bir hafta gene internete falan girmem. spor haberlerine bakmam. futbol konusmam, ama aklimdanda cikaramam maci [img]smileys/smiley5.gif[/img]Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildieger kaybedersek ben bir hafta gene internete falan girmem. spor haberlerine bakmam. futbol konusmam, ama aklimdanda cikaramam maci [img]smileys/smiley5.gif[/img]
Aynen katiliyorum
AMA birde yenersek yikilduk ozaman burda almanlari uyutmicam sabaha kadar bagircam[img]smileys/smiley4.gif[/img]Oy Dumanlar Dumanlar hep Daglari sardunuz
Yorum
-
GS macindan sonra, bir hafta üniversitede (almanya, frankfurt) formami
sirtimdan cikartmadim. Arkadaslar "yahu hukuk bitirdin, su yaptigina
bak" dedilerse de ben öyle gurulandim ki, o hafta en yüksek ders
calisma performansinda bulundum.
FB macini yenersek ne olur ... söyliyeyim, balkondan asagiya, dev
bayrak asacagim, ikincisi, kendin en islek caddesinde ts bayragi ile
tur atacagim, ücüncüsü de eger bullursam ucak biletimi alip, paso
trabzon ve tesislere gidip su kahramanlari yakindan görecegim.
Ya yenemessek ... onlarin canlari sag olsun, umrumda bile degil.
Karsimizda sadece bir takim yok, tüm ülkeyi almisiz, bu
unutulmamali. Benim memleketim, o haliyle, o serefsizleri
korkutmaya yetiyor ya, federasyonuyla, bakaniyle, basbakaniyle,
generaliyle, ne yapip yapip maci kazanma arzu sunde oluyorlar ya ... bu
yeter bana!
Bir söz vardir ... korkunun ecele faydasi yok ... korkun ulan, korkun!!!!
Biz hep bu zamanlar kenetlenmisiz, hep bu haller de sevmisiz. Yücesinin ne oldugunu sevginin böyle zamanlarda göstermisiz. Biz degil miyiz \"Seni sevinmek için, sevmedik\" diye!
Yorum
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildikardes bu konuyu acmasanda zaten bu durum olacak.
esas önemli olan ise kazanmasak kayipedersek nasil davranacagimizdir !
evet forumun durumunu simdiden merak ediyorum.
Sadece sen diil bende merak ediyorum sanatik [img]smileys/smiley24.gif[/img]Gerçi az çok tahmin edebiliyorum ama insallah yüzümüzün akiyla çikariz Istanbul'dan."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Mecelle tarafından gönderildiYa yenemessek ... onlarin canlari sag olsun, umrumda bile degil. Karsimizda sadece bir takim yok, tüm ülkeyi almisiz, bu unutulmamali. Benim memleketim, o haliyle, o serefsizleri korkutmaya yetiyor ya, federasyonuyla, bakaniyle, basbakaniyle, generaliyle, ne yapip yapip maci kazanma arzu sunde oluyorlar ya ... bu yeter bana!
[img]smileys/smiley32.gif[/img]
hayden usaklar gösterelim bizans'a anadolu'nun ne anlama geldigini.
kadiköy'de her iyi top oynayan ya tartaklandi ya hakarete maruz kaldi ama bize bunlari yapmak sikar.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak tselif tarafından gönderildi
Feneri yenersek ne yaparsiniz bilmem ama ......[img]smileys/smiley2.gif[/img]
BIZ BU GAZLA VALLA SAMPIYON OLURUZ [img]smileys/smiley36.gif[/img]
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....
Yorum
-
İlk olarak andrei07 tarafından gönderildiİlk olarak tselif tarafından gönderildi
Feneri yenersek ne yaparsiniz bilmem ama ......[img]smileys/smiley2.gif[/img]
BIZ BU GAZLA VALLA SAMPIYON OLURUZ [img]smileys/smiley36.gif[/img]
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
BORDO MAVI SAMPIYON [img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
ben fenerbahce yi yenmemiz halnde kiinsallah yeneriz sampiyon olucamizi düsünüyorum. eger yenersek fenerle aramizdaki fark 3 einecek. ondan sonra zaten en avantajli fikstür bizde. fener-galatasaray maci da cok önemli tabi. o macindaberabere bitmesi haline bakarsin 1 hafta önce sampiyonlugumuzu ilan etmis oluruz diye dusunuyirum
Yorum
-
İlk olarak Mecelle tarafından gönderildiYa yenemessek ... onlarin canlari sag olsun, umrumda bile degil. Karsimizda sadece bir takim yok, tüm ülkeyi almisiz, bu unutulmamali. Benim memleketim, o haliyle, o serefsizleri korkutmaya yetiyor ya, federasyonuyla, bakaniyle, basbakaniyle, generaliyle, ne yapip yapip maci kazanma arzu sunde oluyorlar ya ... bu yeter bana!
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Benim fikrim kafamizda yenemezsek napariz diye düsünelim kendimizi sartlandirmayalim. Yenersek zaten yapacak çoooooooooooookkkkk seyler buluruz.61>34
Yorum
-
İlk olarak BarisBakirtas tarafından gönderildi
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Benim fikrim kafamizda yenemezsek napariz diye düsünelim kendimizi sartlandirmayalim. Yenersek zaten yapacak çoooooooooooookkkkk seyler buluruz.
HIÇ DÜSÜNMEYEGEREK YOK BIZ ASLANLAR GIBI ÇIKIP TOPUMUZU OYNAYALIM YENILIRSEK ASLANLAR GIBI YENILDIK DERIZ VE BASIMIZ HEP DIK OLUR[img]smileys/smiley2.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum