Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ragip gs’ye mi gidiyor?!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ragip gs’ye mi gidiyor?!

trabzonsporun altyapisindan yetisen sonra akcaabatta buyil sakaryada oynayan ragip gelcek yildan itibaren üc yilligina gs ile anlasmis! bilmiyorum nasil bir oynucudur ancak alt yapimizdan yetistirdigimiz bir oyuncunun gs´ye gitmesi kabul edilebilir bir olay degildir!!!!

bu oyuncuyu oraya sadi hoca getirmisti stili hüseyine benziyor

Yorum

İlk olarak hauptstrasse tarafından gönderildi
      trabzonsporun altyapisindan yetisen sonra akcaabatta buyil sakaryada oynayan ragip gelcek yildan itibaren üc yilligina gs ile anlasmis! bilmiyorum nasil bir oynucudur ancak alt yapimizdan yetistirdigimiz bir oyuncunun gs´ye gitmesi kabul edilebilir bir olay degildir!!!!

Haber kaynagi nedir ve ne derecede dogru bilemiyorum ama benim merak ettigim nokta: Biz bu oyuncuyu sattik mi yoksa tecrube kazansin diye kiralik mi gonderdik? Bu sorunun cevabi cok onemli!
      "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
      Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

bence çok ii bir oyuncu da degil bu haberin merkezi neresi

Yorum

bence yalan haberdir ama insallah koray gibi olamz

Yorum

bencede iyi bi oyuncu degil. sanmiyom gese alsin onu diye.

Yorum

istedigi heryere gitsin

iyi oyuncu oldugu zaman asil takimina döner...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              TRABZON / ÇAYKARA / UZUNTARLA
              TRABZON / MAÇKA / HAMSIKÖY

5 - 6 - 2 REİS

*** BURSA <---> ANKARA ***

Yorum

harcarlar onu orda gittigine pisman olacaktir!
                İnsan ol evlat!

Yorum

kendi seçimidir.
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

İlk olarak Bodyguard-61 tarafından gönderildi

harcarlar onu orda gittigine pisman olacaktir!

[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Gidene gel gelene git denmez!! Hayirlisi olsn..
                    Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                    Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

Giderse gitsin kardesim ne yapalim yani iyi bir oyuncu olsaydi bizimkilerde anlardi herhalde palavra bunlar yaa
                      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Kaynak ?
                        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

Kaynak kendisi. Son maçta öportaj yapan muhabir sordu varmi böyle bi is diye, kendiside dogruladi bunu. Ayrica vefasizligi biz yaptik ragipa. Kendi degerlerimize sahip çikamazsak baskasi konar üstüne. Çok kaliteli olmamakla birlikte çok inatçi ve hirsli bir oyuncudur...
                          <font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>

Yorum

ragip yas olarak da genç sayilacak bir oyuncu degil (78 dogumlu)Emre Toraman gibi diyebiliriz. o da fena degildi bizde ama ziya hoca sene basinda gönderdi onu. Ragipin da cimboma giderse yasayacagi durum budur. Ayrica o röportaji ben de izledim, hatta tipi deggismis olsa gerek taniyamadim siz onun ragip oldugundan emin misiniz ?

bu bizim ragip altyapidan yetismedir. zannedersem fatih, akin gibi futbolcularla ayni jenerasyondan. trabzonsporda oldugu yillarda pek bir kivilcim göremediler onda daha sonra sebata gitti ve sebat etti.... ondan sonrasi malum zaten.

her ne sartta olursa olsun Trabzonun öz evladinin Galatasaraya gitmesibizlereaci verir.

Yorum

yedim ragip'i...
                              [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim