trabzonsporun altyapisindan yetisen sonra akcaabatta buyil sakaryada oynayan ragip gelcek yildan itibaren üc yilligina gs ile anlasmis! bilmiyorum nasil bir oynucudur ancak alt yapimizdan yetistirdigimiz bir oyuncunun gs´ye gitmesi kabul edilebilir bir olay degildir!!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ragip gsye mi gidiyor?!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak hauptstrasse tarafından gönderilditrabzonsporun altyapisindan yetisen sonra akcaabatta buyil sakaryada oynayan ragip gelcek yildan itibaren üc yilligina gs ile anlasmis! bilmiyorum nasil bir oynucudur ancak alt yapimizdan yetistirdigimiz bir oyuncunun gs´ye gitmesi kabul edilebilir bir olay degildir!!!!
Haber kaynagi nedir ve ne derecede dogru bilemiyorum ama benim merak ettigim nokta: Biz bu oyuncuyu sattik mi yoksa tecrube kazansin diye kiralik mi gonderdik? Bu sorunun cevabi cok onemli!"Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!
Yorum
-
[img]smileys/smiley32.gif[/img]İlk olarak Bodyguard-61 tarafından gönderildi
harcarlar onu orda gittigine pisman olacaktir!
Gidene gel gelene git denmez!! Hayirlisi olsn..Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Yorum
-
Kaynak kendisi. Son maçta öportaj yapan muhabir sordu varmi böyle bi is diye, kendiside dogruladi bunu. Ayrica vefasizligi biz yaptik ragipa. Kendi degerlerimize sahip çikamazsak baskasi konar üstüne. Çok kaliteli olmamakla birlikte çok inatçi ve hirsli bir oyuncudur...<font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>
Yorum
-
ragip yas olarak da genç sayilacak bir oyuncu degil (78 dogumlu)Emre Toraman gibi diyebiliriz. o da fena degildi bizde ama ziya hoca sene basinda gönderdi onu. Ragipin da cimboma giderse yasayacagi durum budur. Ayrica o röportaji ben de izledim, hatta tipi deggismis olsa gerek taniyamadim siz onun ragip oldugundan emin misiniz ?
bu bizim ragip altyapidan yetismedir. zannedersem fatih, akin gibi futbolcularla ayni jenerasyondan. trabzonsporda oldugu yillarda pek bir kivilcim göremediler onda daha sonra sebata gitti ve sebat etti.... ondan sonrasi malum zaten.
her ne sartta olursa olsun Trabzonun öz evladinin Galatasaraya gitmesibizlereaci verir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum