Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak’la Trabzonspor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

E TRABZON / MAÇKA / HAMSIKÖY lü hemserim , sarkilariyla konusma tarziyla yöre sanatçilarimizdan birisi...

bütün sanatçilarin birlesip TRABZONSPOR umuza destek vermesini isterim..

TRABZON / ÇAYKARA / UZUNTARLA
    TRABZON / MAÇKA / HAMSIKÖY

5 - 6 - 2 REİS

*** BURSA <---> ANKARA ***

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
      TRABZON / ÇAYKARA / UZUNTARLA
      TRABZON / MAÇKA / HAMSIKÖY

5 - 6 - 2 REİS

*** BURSA <---> ANKARA ***

Yorum

Volkan Konak, Türkiye'nin yetistirdigi ender gerçek sanatçilardan biridir. Konservatuar mezunudur.Su anda medyanin top 5,top 10 diye masal anlattigi sözdesanatçilara,müzik adami olarak 5-10 basar.

Çok da iyi bir Trabzonspor'ludur. Onun bu özelliklerini yakinen görmek isteyen ve gerçek bir müzik ziyafeti çekmek isteyen arkadaslar,Trabzonspor'un Maltepe-Kartal arasindaki tesislerine bir ugrasin.Simal restaurant da Cuma-Cumartesi geceleri çikiyordu en son. Ama gitmeden mutlaka rezervasyon yaptirin,çünkü hinca hinç dolu oluyor. Müzigin yaninda,Karadeniz insaninin yasamindan verdigi kesitler,babaannesinin,kardeslerinin ve kendisinin yasadigi olaylari mükemmel bir sunusla anlatirken kimi zaman gülmekten,kimi zamanda duygulanmaktan, gözünüzden gelen yasin farkina bile varamiyorsunuz...

Yorum

arkadaslar bu sagci solcu su ist bu ist olaylarini birakalim artik bu sitenin ne amacina nede içierigine yakismayan seyler.

Ne olursa olsun Volkan Konak Adam...

Bizim mücadelemizi amaçlarimizi neden Trabzon Spor sorusunu en güzel sekilde özetlemis harbi bir Trabzon Sporlu. [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Trabzona kültürüne kimligine siki sikiya bagli bir hemsehrim.Ha o muhtesem müzikleri, yorumu kisacasi sanati da cabasi.[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Bana ne, ne olursa olsun, Çamurdan olsun Trabzon Sporlu olsun.
          İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

Bizi ilgilendiren tarafi siyasi görüsü degil hangi takimin taraftari oldugudur.Trabzonspor ile ilgili söyledikleri ders niteligindedir.Trabzonspor olmasa trabzon sehri anadoludaki her hangi bir vilayetten farki olmayacakti.Onun için takima sahip çikmamiz sarttir..

Yorum

Volkan Konak necidir bilmem. O kadar oturup konustuk, karsilastik, ne merak ettim, ne de aklima geldi... Bildigim; adam Trabzon asigi... Solma Yaylasi'na çikinca mutlu oluyor, Trabzonspor deyince gözleri parliyor. Çokta siki müzik yapiyor. Yurtdisindaki ögrencilik günlerimdeKolombiya'li bir müzisyen arkadasimin Volkan Konak'i dinledikten sonra tüm sarkilarini bulmami istedigini bilirim. Nasil bir gurur yasatmisti bana... Sonra ilk kez Zorlu'da görmüstümkendisini, bu olayi anlatinca "Niye abimdir demedin olum" demisti bana.Niye siyasi fikrinden dem vuruluyor durup dururken anlamiyorum... Hala bunlari mi konusuyoruz cidden? Yahu dünyada artik elektromagnetik savaslar var, 100'lerce kilometre ötedeki enerji kaynaklari hiç bir somut baglanti kurmadan ampülleri yakiyor... Bio-tech var, belki de yakinda "bilgisayarina HIV virüsü mü girdi" diye soracagiz...

Insanlarin "ben etrafimda bana benzer siyasi, dini, vs görüste insanlarin olmasini istiyorum", ya da "digerlerini savmiyorum" deme haklari var (maalesef). Ancak burada bunlarin konusulmasina kimsenin hakki yok... En azindan ben "TS Genel" basligini açip kimin hangi siyasi görüste oldugunu okumak istemiyorum. Elinde "vatanseverlik" ya da "Allah'a inanç"ölçüm cihazi olan varsaeyvallah... Yoksa artik girmeyelim su muhabbete.

Yorum

Insanlarin "ben etrafimda bana benzer siyasi, dini, vs görüste insanlarin olmasini istiyorum", ya da "digerlerini savmiyorum" deme haklari var (maalesef). Ancak burada bunlarin konusulmasina kimsenin hakki yok... En azindan ben "TS Genel" basligini açip kimin hangi siyasi görüste oldugunu okumak istemiyorum. Elinde "vatanseverlik" ya da "Allah'a inanç"ölçüm cihazi olan varsaeyvallah... Yoksa artik girmeyelim su muhabbete.

Tesekkürler perpars

Volkan konak dini görüsü ile veyA siyasi hayatiyla tartisilamaz hele boyle bir formda hiç,
                @zafercalikoglu
                @trabzonspor

Yorum

derdimi anlatamadim sizlere! ne yapsam ne etsem! akacak mecra aradim bulamadim ki akayim gideyim buralardan...

Yorum

akip kokmamakta fayda var bu tür konularda[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                    #7 King of Kings

Yorum

Arkadaslar Volkan Konagin söylesisinde siyasi bir anlatim söz konusu degil. Lütfen sadece yazi ile ilgili konudaki düsüncelerimizi yazalim adamin birakalim siyasi görüsünü.

Ne kadar güzel anlatmis trabzon'u ve trabzonsporlulugu ona bakalim.

Helal olsun adama solcu, sagci fark etmez.

Bu aradaKAZIM KOYUNCUsaniyorum trabzonsporlular tarafindan unutulmaya baslandi ona bmn ailesi olarak çok fazla destek vermemiz gerekiyor. Hatta konuyu basina yansitacak bir kamuoyu olusturmaliyiz...
                      Biliyoruz
                      Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
                      Toprak çökecek
                      Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
                      \"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
                      Gidelim
                      Yildizlarin çok oldugu
                      Bir gökyüzü altina ...

Yorum

Volkan konakla 2 kez konusma firsatibuldum kendisi adam gibi adam ve çok sevdigim bir sanatçidir röportaja gelince TRABZONSPORUMUZU çok iyi tasvir etmis helal olsun Volkan abimize[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]sadece Volkan Konak degil Kazim Koyuncu,Fuat Saka böyleönemli kisilikleredestek olalim arkadaslar çünkü onlarin bir diger esleri yok gerçekten mükemmel insanlar
                        Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

İlk olarak hauptstrasse tarafından gönderildi
                          derdimi anlatamadim sizlere! ne yapsam ne etsem! akacak mecra aradim bulamadim ki akayim gideyim buralardan...

BU ISI SEN BASLATTIN YINE, FARKINDASIN UMARIM. HER KONUDA SENIN GICIK VE HEP KÖTÜMSER YORUMLARINI OKUMAKTAN BIKTIM ARTIK. KONU IYI GÜZEL GIDERKEN MECBURDUN SIYASET VEDINI YAKLASIMI ORTAYA ATMAN HERHALDE. ZATEN ADAMIN ISMINI BILE GICIKLIGINA YANLIS YAZIYORSUN BILE BILE(ANLAMINIDA BILIYORUM BEN).

SANA NE DIYEYIM............
                          Tempesta sul Mare Nero

Yorum

volkan konak denince benim aklima 3 sey geliyor

birincisitrabzonsporlulugu

ikincisi iyi besteciligi

ucuncusude cok guzel siir okudugu(dinlemeyen varsa mutlaka dinlemeli)

saygilar
                            Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

artik bu topic kapatilsin bence gereksiz seyler yazilmis çok fazla ,Volkan abimize saygisizlik oluyor,
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

Merhaba arkadaslar 5 gün aradan sonra yeni giriyorum sitemize

Yeni açilan tüm konulari okudum.Ayrica bu konudaki herkesin görüslerini tek tek okudum..Konu Volkan KONAK

Öncelik volkan konak gerçek bir trabzonsporlu,taraftarlik duygulari çok,ama çokyogun olan bir insan

Konuya mevzu olan söylesi nerden alinti bilmiyorum ama ona yöneltilen elestiriler hakkinda cevap vere bilecek kadar kendisini tanirim.... (lise yillarindan beri)

Öncelikle kendisi Trabzon oldugundan fazla..! Trabzonspor milliyetçisidir.Onu bir trabzonspor maçini izlerken veya dinlerken görmelisiniz.

Diger bir elestiri: ki bu konuyu okurken çok üzüldüm kendisinin dini inanci ileilgili bir yapilmis.O arkadasin okudugu makaleyi veyayaziyi tekrar okumasini tavsiye ederim.Galiba okudugunu anlayamamis..

Son olarak söyleyecegim sudur. Keske trabzon içinden çikipülkemizde bir yerlere gelmis insanlar Volkan konak kadar degerlerine sahip çikan insalar olabilse ama nerdeeeeeee

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X