Erdinç gaylerle yaptigimzi maçta hirsinin ve tahriklerin kurbani olup kirmizi kart gördü ancak gaylerin lobisi ceza almasi için ugrasacaklardir!! Eger Erdinçe ceza vermeye kalkarlarsa concecaio ve sabride ceza almalidir.Yönetim uyumasin lütfen :Bu gayler bu dakikadan sonra 2.lik için her pisligi yapacaklar. Gökdenizde sanirim db maçinda gördügü karttan sonra en az 2 aç ceza alacak yönetimin birseyler yapmasi lazimEdited by: andrei07
Erdinç ve Gökdenize Ceza
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Erdinçe ceza geleceini sanmiyorum hersey göruntulerde var zaten papilayi karari için kutlamak lazim gaziantep maçidan beri bize kafayi takmis durumda satilmis oldugunugu yine çok güzel gösterdi....<font color=BLUE>Milyonlarin askisin,</font><font color=RED>sevdasisin...</font>Yorum
-
YOK ARTIK HERHALDE CEZA VERMEZLER AMA BUNLARDAN HER SEY BEKLENIR BENCE CEZA ERDINÇE DEGILSABRIYEVERILMESI LAZIMOnurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan BüyüktürYorum
-
Abi isim basi sabri aslinda samsunlu hemserim olur ama TS ye gicik oluyo o herif bende ona ayar oluyorum böyle hemseri olmaz olsun..[img]smileys/smiley7.gif[/img]
He bide cihan var oda sevmez bizi onu öyle caresiz görmek valla bana büyük zevk verdi..he he[img]smileys/smiley36.gif[/img]38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
bana kalirsa erdinç'e en az iki maç ceza verilir... ki verilirse bizim itiraz etme hakkimiz yok... tamamen erdinç'in kabahatidir... sen profesyonel futbolcusun sahadaki usaga besuge kulak vermeyeceksin...
geçen sene olimpiyat stadinda 2-1kazandigimiz maçi bir hatirlayin... skor 2-1 iken maçin son dakikalarinda fatih ve gökdeniz'e bir sürü faul yapildi ve gayse'nin gay futbolculari ikisine de hakaret ettiler... ama fatih ile gökdeniz ne yapti?
iste aynen sunu yapti: [img]smileys/smiley4.gif[/img]
profesyonel futbolcu bunu yapacak... gülecek,siritacak,rakibini daha da sinirlendirecek... kendisi maçta öndeyken sinirlenmeyecek...[b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>Yorum
-
-
Her türlü pislik beklenir bunlardan sampiyonlar ligine bizgidecez ulan ne yaparlarsa yapsinlar.Erdinç e bir maçtan daha fazla ceza vermemeliler..Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum