Erdinç ve Gökdeniz’e Ceza

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • andrei07
    • 11.12.2004
    • 749

Erdinç ve Gökdeniz’e Ceza

Erdinç gaylerle yaptigimzi maçta hirsinin ve tahriklerin kurbani olup kirmizi kart gördü ancak gaylerin lobisi ceza almasi için ugrasacaklardir!! Eger Erdinçe ceza vermeye kalkarlarsa concecaio ve sabride ceza almalidir.Yönetim uyumasin lütfen :Bu gayler bu dakikadan sonra 2.lik için her pisligi yapacaklar. Gökdenizde sanirim db maçinda gördügü karttan sonra en az 2 aç ceza alacak yönetimin birseyler yapmasi lazimEdited by: andrei07
    Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....
  • POYRAZ
    • 18.10.2004
    • 6656
    • Avrupa Diğer

Adetakara bir kömürlük kedisi gibi Erdinc'in kafasini tirmalayan koncesau'un da kirmizi görmesi gerekirdi.

Papila gördü ama görmemezlikten geldi cünkü zaten Trabzon Cinconun kafasini ezmisti.

Papilayi kiniyorum.
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• sanatik
      • 23.08.2004
      • 6520
      • Yönetici
      • Almanya

kupa macini düsünürekde ceza almasi istenecekdir.

"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Beytullah
        • 10.10.2004
        • 2827
        • banka.
        • İstanbul

yaa bu gs serefsiz diyorum baktilar yeniliorlar her türlü pisligi deniyorlar o sabinin ben taaaaaa an.......
        "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• Trapzone
          • 25.03.2005
          • 185

Erdinçe ceza geleceini sanmiyorum hersey göruntulerde var zaten papilayi karari için kutlamak lazim gaziantep maçidan beri bize kafayi takmis durumda satilmis oldugunugu yine çok güzel gösterdi....
          <font color=BLUE>Milyonlarin askisin,</font><font color=RED>sevdasisin...</font>

Yorum

• 61-firtina
            • 14.09.2004
            • 520

YOK ARTIK HERHALDE CEZA VERMEZLER AMA BUNLARDAN HER SEY BEKLENIR BENCE CEZA ERDINÇE DEGILSABRIYEVERILMESI LAZIM
            Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• Guests

1 maç ceza alicagi kesin. oda diyar maçina gelicek.

iki maç ceza veremezler, cezayida kaldiramazlar. 1 maç vericekler.

Yorum

• Ozan
                • 01.09.2004
                • 3048
                • Videographer
                • Ankara

ben conçeicao'nun niye kart görmedigini anlamis degilim oda saldirdi bizimkine.galiba hakem maçin etkisinde kaldi gösteremedi karti.

Yorum

• Semih GÜL
                  • 22.12.2004
                  • 1506
                  • tasarım konst.öğrt.
                  • Bursa

Abi isim basi sabri aslinda samsunlu hemserim olur ama TS ye gicik oluyo o herif bende ona ayar oluyorum böyle hemseri olmaz olsun..[img]smileys/smiley7.gif[/img]

He bide cihan var oda sevmez bizi onu öyle caresiz görmek valla bana büyük zevk verdi..he he[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                  Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                  " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• yattara11
                    • 24.08.2004
                    • 1230

bana kalirsa erdinç'e en az iki maç ceza verilir... ki verilirse bizim itiraz etme hakkimiz yok... tamamen erdinç'in kabahatidir... sen profesyonel futbolcusun sahadaki usaga besuge kulak vermeyeceksin...

geçen sene olimpiyat stadinda 2-1kazandigimiz maçi bir hatirlayin... skor 2-1 iken maçin son dakikalarinda fatih ve gökdeniz'e bir sürü faul yapildi ve gayse'nin gay futbolculari ikisine de hakaret ettiler... ama fatih ile gökdeniz ne yapti?

iste aynen sunu yapti: [img]smileys/smiley4.gif[/img]

profesyonel futbolcu bunu yapacak... gülecek,siritacak,rakibini daha da sinirlendirecek... kendisi maçta öndeyken sinirlenmeyecek...
                    [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

• tamer__61
                      • 15.07.2004
                      • 68
                      • Belçika

bizim yönetimin bu isi oluruna birakacagini sanmam ne gerekiyorsa yapacaklarini umuyorum

bence 1 mac ceza alir
                      Büyüklüğümüzü yıldız sayarak değil, onurumuzla ölçün…

Yorum

• ikrime_61
                        • 27.10.2004
                        • 208

ya varya 2 dakika sabredemedi
                        bu bedene can TRABZONSPORLA verildi ancakta TRABZONSPORla beraber alinir

Yorum

• Guests

yattara11 habu yazilari ciddimi yazdin yoksa sakami Edited by: ÖzGüReisEsenLer

Yorum

• #10 Fietra
                            • 31.05.2004
                            • 5506
                            • Mühendis
                            • İstanbul

Yani o hareketi yapmamasi lazimdi.
                            keyif adamı ..

Yorum

• 61trabzonomer
                              • 01.03.2005
                              • 5596
                              • Kimyager
                              • İstanbul

Her türlü pislik beklenir bunlardan sampiyonlar ligine bizgidecez ulan ne yaparlarsa yapsinlar.Erdinç e bir maçtan daha fazla ceza vermemeliler..
                              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...