Son yillarda Trabzonsporumuzun Deplasmanda Daha Basarili oldugu Ortada.Oysa Evinde Basarili olamayan bir takim Sampiyonluk yarisinda baya bir yara Alir keza Biz Evimizdeki maçlarda kaymibimiz olmasa su an En iyi puan bizde olacakti sizce bunlarin sebebleri nelerdir ?
Trabzonspor Neden Avni Akerde Basarisiz?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
abi bizim futbolcularin havalanmalari kendi evlerinde ve taraftari kendilerine bi baski gibi görmelerindendir ama bunu göremeseler daha iyi olacak insallah bu sorunu da takimimiz içinde çözecekİlk olarak hakantpl tarafından gönderildiSon yillarda Trabzonsporumuzun Deplasmanda Daha Basarili oldugu Ortada.Oysa Evinde Basarili olamayan bir takim Sampiyonluk yarisinda baya bir yara Alir keza Biz Evimizdeki maçlarda kaymibimiz olmasa su an En iyi puan bizde olacakti sizce bunlarin sebebleri nelerdir ?
saygilarimlaEdited by: FIRTINA_61 -
EVet Çok lakayit oynuyanlar var...cEzaLarini çEkmELiLer...Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.Yorum
-
Avni akerde rakip üzerinde baski olmasi gerekirken bizimkiler üzerinde baski oluyor.Febe baktiginizda taraftariyla bir sürü maç aldi ama biz kaç tane maç aldik.son yillardaben sadece konya kupa maçini hatirliyorum Edited by: madheart17SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61Yorum
-
Bana göre avni aker e gelen takim kapaniyor ve bizimkiler gol atamayinca takimin düzeni bozuluyor adamlarda kontradan bir gol atmaya çalisiyorlar bunu fb de ikisenedir yapiyor iki senedir bizi avni akerde yeniyolar amaiki maçtada biz daha iyi oynadik ezikler orta sahayi geçemedi ama ya biri frikik yada bir kontra gol yiyoruz.bunun çözümü bana göre avni aker de daha fazla hucuma önem verip erken gol bulmaya çalismaliyiz.Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..Yorum
-
Avni Akerde Trabzonspor oyuncusuna baski oldugu görüsüne katilmiyorum...
Futbolcular iyi konsatre olamiyorsa,veya iyi oynamiyorsa sorumlusu taraftar degildir.Zaten çogu maçta stadyum dolmuyor...Edited by: TheRapZoNeYorum
-
bence basarisizligin nedeni.taraftarlarin geçen yildan kalan agresifligi.simdi taraftar lar daha rahat izliyo maçi ama eski psikoloji daha duruyor.insallah bu psikoloji geçer ve kendi sahamizda da iyi oynamaya baslariz. [img]smileys/smiley17.gif[/img]Yorum
-
O eski cehennemi yaratamiyoruz.rakibin,hakeminüzerine baski kurmaktansa hata yapan oyuncuya küfrediyoruz.Oyuncular çok etkileniyorlar... Oyuncularinda hatalari oluyor tabi; konsantrasyon bozuklugu en basta...
\"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"Yorum
-
ya futbolcular biraz taraftarin etkisinde kaliyor .sahaya cikinca yanlis yapmkatan korkuyorlar cünkü yanlis yapinca taraftarin tepkisinden korkuyorlar...ah ah eski cehennem gerigelse bee"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet KoparYorum
-
aslinda birçok kisi fark etmese de günümüzde avni aker'de basarisiz olmamizin kadro yapimizla dogrudan alakasi var...
sebebi basit: rakipler avni aker'de hücumu kesinlikle düsünmüyor,savunmayi düsünüyor... bizde de maalesef kapali savunmalari açacak oyuncu yok... hele hele kapali savunmalara karsi oynarken bol ve isabetli sut çekmek çok önemlidir... maalesef hiçbir oyuncumuz sut çekmiyor...
tabi ki taraftar,vs... gibietkenler de önemli ama rakipler zaten avni aker'de elini kolunu sallaya sallaya top oynayamiyolar ki...yine korkak,ürkek ve kontra ataga dayali futbol oynuyorlar...
bence en önemli faktör kadro yapisidir... bunun önüne geçmenin tek yolu da transfer...[b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>Yorum
-
yattara11
bu sut atma sorunu sadece bizde yok. fenerde ayni sorunu yasiyor ve kapali oynayan takimlara karsi cok cok zorlaniyor. antep karsisinda ise son care olarak sut atmayi kesfedinceiki gol atabildi.
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
cok eskileri bilmemekle birlikte aklima,bircogu sacma olmakla birlikte muhtemel sayilabilecekasagidaki sebepler geliyor.
1 - Eskiden oldugu gibi pres yapmiyor muyuz acaba? pres yapsak, taraftar da aska gelip takimimiza destek olur ve rakipleri bogar miyiz?
2- Altyapidan bitirici vuruslari olan tabiri caizse 'dogustan' golcu cikmiyor (bana oyle geliyor).Gol vurusu Allah vergisi bir yetenektir, bu tur oyuncular genc yasta fizik olarak gelismemisler diye altyapida erken yasta elenip gidiyorlar mi? Altyapida boylesi bir ozen gosterilmiyor mu?
3- Sacma gelecek ama gece maclarinda rakibin direncini kirmak daha mi zor oluyor? [img]smileys/smiley1.gif[/img]Gunduz erken vakitte oynasak daha mi iyi sonuclar aliriz? Eskiden gece maci yoktu cunku.
4- Yeterince hamsi yemiyor mu takim? [img]smileys/smiley1.gif[/img] yerel besinlerle beslemeli oyunculari, eskiden nasilsa oyle olmali beslenme.
5- maclardan onceki gunler yayla havasi alsaoyuncular daha dinc olmazlar mi? [img]smileys/smiley1.gif[/img] uzaga degil, soyle bir Hidirnebi yapsalar mesela [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Saka bir yana en ciddi sebep olarak pres eksikligi gibime geliyor. Eskiden, duydugum kadariyla buyuklerimden, Trabzonda Trabzonun meshur presi varmis. Acaba diyorum o zamanlar takim rakibi bogan bir presle oynayinca, seyirci de daha mi destekli oluyordu? Demek istedigim, ornegin bu seneki fb ve gs maclarinda, Ziya Dogan takimi pressiz oynatti, o maclarda ortasahda fb ve gsliler rahatca top cevirdiler, dakikalarca surdu bazen, ve top fb ve gslilerde olunca bizim taraftar bir bagirdi, iki bagirdi, sonra da bagirmadi, takim ic saha destegini hissedemedi. Tarafsiz sahadaymis gibiydi. Bizim insanimiz top rakipteyken bagirmiyor. Ama presli oynasaydik, biraz riske girip rakibi sahasina hapsetmeye calissaydik, o zaman taraftar maca daha ilgili mi olurdu acaba, ornegin rakip presi kirar gibi oldugu zamanlarda taraftar devreye girip rakip takimlar icin bir nevi ikinci pres mekanizmasi mi olurdu?
Eskileri bilenler, pres yapip yapmamamiz hakkinda ne dusunuyorlar?
Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum