Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Adnan Sungur Kimdir?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adnan Sungur Kimdir?

Burada ozellikle Trabzonda yasayan arkadaslara sormak istiyorum, bu hurriyet yada DHA muhabiri Adnan sungur kimdir, taniyan var mi? Bu sahis neden bizim takimin kotu gunlerinde ortaya cikip garip haberler yapmaktadir. Bugun hurriyetde yine bizim futbolculari bir yerlere pazarlamis arkadas.Ozellikle hic bir asli olmayan haberlere imza atiyor.Bu yaptigi ilk degil , son degil. Bu arkadasin derdi nedir, biz futbolcu kaybedince bu sahisa hurriyet yada birileri prim mi verecek?

Bu sahsi goren veya taniyan olursa, lutfen bir sorsun bu yaptigi gazetecilik mi yoksa birilerinin kopekligi mi? Hic mi vicdan yok bu adamlarda.

Özgür Abi bu forumu medya bölümüne alabilriler,keske oraya açsaydin.. Gerçi orda da kim okuyacak o da var..

Bu sahsin asil amacini ben de çok merak ediyorum,ben de süpheleniyorum bu adamdan ve garip zamanlarda yaptigi garip haberlerden ama isin ilginç bir boyutu var; Trabzonsor Dergisi bu adamla röportaj yapti,Hakan Kulaçoglu'nun kitabinda bu sahisin da yazisi var..

Yazdigi yazilara bakinca ben de senin gibi düsünüyorum ama anlattigim durumu da gözönünde bulundurunca kafam karisiyo[img]smileys/smiley5.gif[/img]Benim bildigim uzun yillardir TS muhabiri ve Trabzonlu..

Sanirim Trabzon'daki arkadaslardan daha net bilgi alabiliriz...Edited by: Berat Tekke
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Tessekurler Berat verdigin bilgi icin, simdi benimde kafam karisti bu arkadasin gercek kimligi konusunda.

Yorum

arkadaslar Adnan Sungur senelerdir yerel kanaldaHalil Sanli'nin sundugu spor programinda yorumculuk yapiyor...birkaç sene öncesine kadarkuzey tvde program yapiyodular daha sonra kanal degistirip kanal mavi'ye geçtiler... hala da adnan sungur yorumcu...

aslinda olay çok ilginç... ben bahsettigim bu programi senelerdir takip ediyorum(bence Trabzonspor hakkindaki tek elle tutulur program)... programda izlediginiz zaman kesinlikle Trabzonspor sevdalisi biri oldugu anlasiliyor... fakat gelsin birisi gazetede yazdiklarini bana açiklasin... büyük çeliski var...

tv programinda göze batan bi olumsuzluklari da var... Trabzonspor iyi gittigi zaman bile sürekli yönetimin eksikliklerini gündeme getirerek 'yarin takim sahadakötü sonuç almaya baslayinca bu konular çok can yakar' gibisinden yorumlar yapiyolar...bazen haklilar ama bazen de resmen ortada hiçbise yokken sorun çikarmaya çalisiyolarmis gibi gözüküyolar...

ufak da bir not ekleyeyim: bu yaptiklari programin 2000 seçimlerinde özkan sümer'in m.a.y'i devirmesinde payi olmustu...
        [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

İlk olarak ozgur tarafından gönderildi

Burada ozellikle Trabzonda yasayan arkadaslara sormak istiyorum, bu hurriyet yada DHA muhabiri Adnan sungur kimdir, taniyan var mi? Bu sahis neden bizim takimin kotu gunlerinde ortaya cikip garip haberler yapmaktadir. Bugun hurriyetde yine bizim futbolculari bir yerlere pazarlamis arkadas.Ozellikle hic bir asli olmayan haberlere imza atiyor.Bu yaptigi ilk degil , son degil. Bu arkadasin derdi nedir, biz futbolcu kaybedince bu sahisa hurriyet yada birileri prim mi verecek?

Bu sahsi goren veya taniyan olursa, lutfen bir sorsun bu yaptigi gazetecilik mi yoksa birilerinin kopekligi mi? Hic mi vicdan yok bu adamlarda.

gerizekali dir ondan[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
          FIRTINA61

Yorum

Adnan Sungur gerçekden çok çeliskili bir insan...Bir dönem koyu Özkan SÜMERI tutuyordu...Sonra ona en çok muhalefet edenlerden biri oldu...Ayni seyleri Atay AKTUG için yapmisti...Simdi yine ona muhalefet ediyor...Yani kisaca AKLI BIR GIDIP BIR GELEN BIR VATANDAS...Fazla kaale almayin...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Saygilarimla...

Yorum

Fazla kaale almayin diyorsunuz da Trabzonspor ile ilgili yalan dolan haberler bu vatandas tarafindan Türkiye'ye veya dünyaya yayiliyor. Nedir derdi bir sormak gerekmez mi?

Trabzonspor muhabirligi bu akli gidip gelen vatandasa mi kaldi?
              There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

televizyondaki yorumlari gerçekçiydi ama gazeteciligi hakkinda yorum yapamiyacagim
                Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana TRABZONUM desinler değişemem!!.

Yorum

Adnan sungur ve Halil sanli kendi çalip kendi söyleyenler gurubuna girerler! Ben bu adamlari yerel kanallarda izlemiyorum,Trabzonspor2un kötü gününü yakaladilar mi vay halimize.

Yorum

İlk olarak ARAGORN01 tarafından gönderildi

Fazla kaale almayin diyorsunuz da Trabzonspor ile ilgili yalan dolan haberler bu vatandas tarafindan Türkiye'ye veya dünyaya yayiliyor. Nedir derdi bir sormak gerekmez mi?

Trabzonspor muhabirligi bu akli gidip gelen vatandasa mi kaldi?

konu gercekden cok enteresan ve önemli. Bir süre genelde kalmasindan yanayim.

ARAGORNO
                    Haklisin iste kardes. Meselede bu degilmi ?

Akli gidip gelenleremi kaldik ?

"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Trabzondaki muhabirlerin istanbula geçtigi haberlerin, oldugu gibi yayinlanip yayinlanmadigi sorusuna cevap aramaliyiz bence.

oturduklari yerden haber uydurup, Trabzondaki muhabirin adinida haberin altina yaziyor olabilirler. bu durumaTrabzondaki herhangi bir muhabirin karsi çikabilecegini sanmiyorum.

Yillar önce fenerle avniaker'de bir maçimizda saha içinde olaylar çikmisti.Bir otobüs dolusu tinerci'nin trabzona getirildigi ilk maçti galiba. dolayisiyla olaylar disardada devam etti. Bu otobüsteki tinerciler,üstleri baslari parçalanmis,çogunun kasi gözü patlamis oldugu halde,yenimahalleden sahile inen yolda sürekli insanlari tahrik ediyor ve polis kordonu arkasindan saga sola saldiriyorlardi. yüzüncüyil ilkokulunun önünde otobüsden inip, oradaki bakkalin ve evlerin camlarini kirdilar...

bütün medya oradaydi. kameralar olaylari oldugu gibi çekti.bir tinercinin ellindeki kaldirim tasiylabakkalin camini kirarken ki görüntüleri ertesi gün hürriyetde yayinlandi. Amabasliklar söyleydi:

"Trabzonda fenerbahçeye çirkin saldiri..!"

"fenerbahçe kafilesine iste böyle saldirdilar."

haberin muhabirini arayip bulduk. açiklamasi söyle oldu: görüntüdeki tasi atan adamlarin fenerli oldugunu bende biliyordum, zaten fotografimi ve haberimi o sekilde yazip gönderdim.amaistanbulda kiadamlar haberi bu sekilde vermeyi uygun gördüler.aslina bakarsanizben pek sasirmadim.ne yazmalarini bekliyodunuzki, "fenerli tinerciler trabzonda saga sola saldirdi,camlarini iste böyle kirdilar..!" diye mi yazacaklardi yani..?

bu arada adnan sungur trabzondaki en eskiseyyar fotografçidir.kapali spor salonu civarinda gelen gidenin fotografini çekip geçimini saglarken.sporculari ve maçlarida çekmeye baslayinca ve muhabirlige kadar yükseldi.su anda yerel tv'lerde yorum yapiyor,hürriyete yaziyor! ne yorumlarini izlerim, nedeyazilarini okurum.

Yorum

Bunlar para icin namusunu satarlar. [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak CuttySark tarafından gönderildi

haberin muhabirini arayip bulduk. açiklamasi söyle oldu: görüntüdeki tasi atan adamlarin fenerli oldugunu bende biliyordum, zaten fotografimi ve haberimi o sekilde yazip gönderdim.amaistanbulda kiadamlar haberi bu sekilde vermeyi uygun gördüler.aslina bakarsanizben pek sasirmadim.ne yazmalarini bekliyodunuzki, "fenerli tinerciler trabzonda saga sola saldirdi,camlarini iste böyle kirdilar..!" diye mi yazacaklardi yani..?

Demek ki bu kadar zavalli bu kadar asagilik adamlarla mücadele ediyoruz.Yazik ki ne yazik...Ey Trabzonsporlu,takimina sahip çik,sahip çik ki bu entrikacilari,yalakalari,serefsizleri,adileri,asagilik kuduzlari(daha kelime bulamiyorum,açin lügati kendiniz bir kelime seçin artik) hep beraber alt edelim,büyüklügümüzü kafalarina vura vura kabul ettirelim...

Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

ne çetin bir mücadele içinde oldugumuzun idrakine herkes ciddi ciddi varabilse, islerimiz daha kolaylasacak. bundan emin ol.

ve trabzonsporun neler ifade ettigini herkes daha iyi anlayabilecek.

Yorum

Iyi de o zaman hiçbirsey yazip yollamasin bu arkadaslar Istanbul'a..

Ben de bu adamin Iyi bir taraftar oldugunu sanirdim, ta ki Hürriyet'te bir yazisini okuyana kadar.

O günden beri dikkate almiyorum.

Buraya da konu olduguna göre demek ki aynen devam ediyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim