05.06.2009 tarihi itibariyle BordoMavi.Net girişi yenilenmiştir...
Bırakmayacağınıza İnanıyoruz! | Yeni Giriş... 05.06.2009
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bırakmayacağınıza İnanıyoruz! | Yeni Giriş... 05.06.2009
05.06.2009 tarihi itibariyle BordoMavi.Net girişi yenilenmiştir...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin DinarEtiketler: Yok -
-
-
elinize sağlık ben inanmıyorum sadri başkanın bizi yarı yolda bırakacagınıJackson Avelino Coelho JajáYorum
-
ellerinize yüreklerinze saglik BMN neye yakisir25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize ArdesenliYorum
-
başkanın yaptığı açıklamada belediye olayının altını inatla çizdiğini gördük...
ortada kırılmış bir yürek ve vadedilen şeylerin yapılmaması inadına terisinin yapılması durumu var gibi...şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.Yorum
-
BMN en güzelini yapmış gene
.Yorum
-
inşallah Trabzonspor'u sömürenler değilde Trabzonspor'u sevenler kazanır...
ki bu durum yıllar önceki aziz yıldırımı hatırlattı ancak durum biraz daha ağır ve Sadri ŞENER'in dezavantajı Trabzon'daki sömürgenlerin fb den kat be kat fazla olmasıdır...
Savaşı zor başkanın ama kazanırsa ganimetide çok büyük olacaktır....
Arkanda değil yanındayız başkan
YÜRÜ YOLUNDAN DÖNME ASLA YALNIZ DEĞİLSİN....elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...Yorum
-
belediyey ve kulube maiil arkadaşlar çok önemli bu geleceğimiz için taraftarın gücünü herkes görmeliAdalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!
Yorum
-
helal olsun çok güzel olmuş...
arkadaşlar size ayrıca bi önerim var:burdaki tüm Sadri başkanı sevenlerin avatarlarını Sadri başkanın resmiyle değiştirmelerini öneriyorum.kendisinin nasıl sevildiğini görünce kesinlikle bırakmayacaktır..
not:bana biri özelden Sadri başkanımızın resmini gönderirse sevinirim...
Aşkımız kişilere değil,EFSANE RUHUNA...Yorum
-
Kansızlardan Kaçma ki bizimde kanımızı çekmesinler Gel Beraber Üstlerine basalım bu Vicdansızların.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum