Bizim tarafta yaziklar olsun maç basinda 2 grup bir kavgaya basladi ayirabilene ask olsun nedir bu düsmanlik nedir bu hirs neyapmaya çalisiyosunuz siz her gittigimiz maçta kavga edmekten bikmadiniz bunlar zaten taraftarlik yapmaya degil provakasyona geliyor!! Sizin gibi taraftar olmaz olsun gidin bjk lilarin arasina oturun bari de orda onlarla kavga edin bi ise yaramis olursunuz ama bizi birakin!! o taratar grubuna maç boyunca baktim yani kavga edenlere adamlar hiç tezahürat yapmadilar!! bi ara sadece gurbetçi gençler adami bilmem ne eder diye bisiler saçmaladilar yaziklar olsun size be!! aslinda bütün trabzon tarafatarina da yaziklar olsun!! maç boyunca sesim kisilana dek bagirdim hiç durmada sürekli nilleti ateslemek için elimden geleni yaptim ve bikaç tane daha böyle arkadas vardi gerisi napti oturdu maç seyretti sizin yeriniz maç degil arkadaslar sizim yeriniz ringler öbür arkadaslarimizin yeride tiyatro olsa gerek orda tezahürat yapmaya gelen 50kisi yoktu yaziklar olsun!! böyle yapacaksak hiç bir maça gitmeyelim zaten destek vermiyorsunuz birakin gelmeyin maçlara
Maç bitiminde ise kimsenin çagirmamasina ragmen simko geldi taraftari alkisladi bu alkis orda birkaçtane bagiran arkadasa tesekkür mahiyetindeydi tesekkürler gerçek trabzonspor taraftarina tesekküler simko!!!!!!Edited by: husolee61

Yorum