Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Günes: "Yenilgiyi haketmedik.."

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Günes: "Yenilgiyi haketmedik.."

Trabzonspor Teknik Direktörü ªenol Güneº, Beºiktaº yenilgisi sonrası "Benim için beklenmeyen ve üzüntü veren bir sonuçtu" dedi ve maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi..

Trabzonspor Teknik Direktörü ªenol Güneº, karºılaºmanın denk kuvvetlerin mücadelesi ºeklinde geçtiğini ve maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi.

Rakibe fazla pozisyon vermediklerini, ancak kendilerinin de girdikleri pozisyonlardan yararlanamadıklarını ifade eden Güneº, ''Benim için beklenmeyen ve üzüntü veren bir sonuçtu. Maçın hakkı beraberlikti. Son dakikada her zaman yaptığımız hatayı tekrarlayarak kalemizde bir gol gördük, üzgünüz'' diye konuºtu.

Sahanın zemininden de yakınan ªenol Güneº, zemin bozuk olduğu için teknik oyuncularının yeterince kendilerini gösteremediklerini ifade etti.

Trabzonspor'un ºampiyonluk ºansının sorulması üzerine Güneº, ''Futbolcularımın baskı altına girmemeleri için, geldiğimden beri ºampiyonluk konusunda konuºmadım. Trabzonspor olarak sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Üstümüzdeki takımlara yanaºmaya çalıºacağız. Altımızdaki takımların da bize yaklaºmasına engel olmaya uğraºacağız. Önümüzdeki takımların maçlarından çok kendi maçlarımızla ilgileniyoruz'' dedi.

ADAM HALLA BERABERLIK DIYO ALLAHIM YA..BIZE IYI BI ANTRENÖR NASIP EYLE..

1 PUAN A RAZIYDI ADAM

Kümede kalmayi garantilemis ve bu rahatlikla sahaya çikan siradan bir takimi yenemedikten sonra senol günes ne derse yanlis olur..
    dünyanin parasini almalarina ragmen,sahada yürümekten baska bir sey yapmayan futbolculara yaziklar olsun..

en büyük Trabzonspor! Sahtekar Futbolcu Istemiyoruz

Yorum

yenilgiyi ha etmedik dogru ama yenilmemek için de hiç bir sey yapilmadi dogrusu
      dünyanin parasini almalarina ragmen,sahada yürümekten baska bir sey yapmayan futbolculara yaziklar olsun..

en büyük Trabzonspor! Sahtekar Futbolcu Istemiyoruz

Yorum

mehmet varken ademi al oyuna sonra haketmedik de

yattarayi çikar oyundan 3 kisi tutuyor adami haketmedik de

hasan giricekti oyuna gol oldu giremedi büyük kurtaricimiz...

Yorum

bence yanlis düsünüyorsunuzz..ilk 20 dk.da maç 2-0 olabilirdi..olmadi ne yapalim elden ne gelir?? ben senol hocanin beraberlik maçin hakki demesine sinir oldum..biz bugün gerçekten galibiyeti hak eden taraftik.75 dk.sahaya hük mettik.ama oyuncu degigstirmede geç kaldik..duygusal olmayalim bu kadar
          AkkSeLI_61

Yorum

arkadaslar bugun kazanmak için hiçbirsey yapmadik sanki takim beraberlige razi ama trabzonum'un fenerbahçepegini puan kaybettigi bir haftada puan için savasmamiz lazimdi
            "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

İlk olarak Dj_kooLtS tarafından gönderildi
              ....maçin hakkinin beraberlik oldugunu söyledi..

zaten hoca maça yenmek için degil beraberlik için çikmisti.

yattara ve szymeki oyundan alip yerine adem koçaki alan hocanin futbol bilgisinden ve kisiliginden süphe ederim.

Yorum

İlk olarak trabzonlu_ tarafından gönderildi
                arkadaslar bugun kazanmak için hiçbirsey yapmadik sanki takim beraberlige razi ama trabzonum'un fenerbahçepegini puan kaybettigi bir haftada puan için savasmamiz lazimdi

aynen

senol hoca hucuma gideceyine defans a gidiyodu..Riza Calimbay gibi de olamadi yani yazik oldu..

alacayimiz bir maci verdik..

Yorum

hernekadr senol hoca beraberlige oynatmis gözüksede gene inaniyorum senol günesten baska hoca sampiyon yapamaz bizim bizden baska dostumuz yokk

senol hocama sonu kadar destek
                  "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

maalesef yanlis degisikler yapti. biz cafede oyuncu degisikoigini duyunca dedik tamam mehmet giriyor belki atariz , tak adem kocak. mehmet yilmazin günahi ney? neden hic bir hoca sans vermiyor?

4-1-3-2 sistemine dönmemiz lazim artik.

Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

İlk olarak bahadiroglu tarafından gönderildi
                      İlk olarak Dj_kooLtS tarafından gönderildi
                      ....maçin hakkinin beraberlik oldugunu söyledi..

zaten hoca maça yenmek için degil beraberlik için çikmisti.

yattara ve szymeki oyundan alip yerine adem koçaki alan hocanin futbol bilgisinden ve kisiliginden süphe ederim.

Senol hocanin futbol bilgisinden ve kisiliginden süphe edenin bende aklindan süphe ederim bilmem anlatabildimmi ?
                      61>34

Yorum

senol hocaya lafattiginiza göre ondan iyi anliyosunuz bu isten gidin siz yönetin takimi öyle oturdugunuz yerden klavyeye basmayla olmuyo bu isler

bugün yattara futbol adina ne yapmis

symek yoruldu dgal olarak kenara alindi

ayrica takimda ruh yoktu bi kere hiçç öyle kazanmayi arzulayan bi takim göremedik senol hoca oynamiyo sahada galip gelirken senol hoca iyi simdi adamin futbol bilgisinden süphe ediyosunuz...helal size

Yorum

ya gidin allah ask1na SENOL hocan1n maça katkisi neydi ki ne diyosunuz degaj oluyo petkoviç kullanmak için 5 dak bekliyo yattara gibi oyuna heran etki edebilecek bi adami disari al1yo berabere kalmak için yapilacak herseyi yapti yenmek için degil yazik vallahi yazik bu maçi yenemiyosun diger maçlari yensen ne olacak ki sampiyonluk da gitti 2. lik de
                          Azrail pesimi birak
                          Ben ölecek adam degilim

Yorum

bizi senol hocadan baska birisinin sampiyon yapacagina inanmiyorum bu kadar senol hocaya yüklemek yanlis olmayinca olmuyor inanmak gerekiyor takimimiza sahip çikalim iyi gününde kötü gününde sonuna kadar TRABZON SPOR bizim onurlu mücadelimiz yeter kader bir gün bizede gülecek sonuna kadar destek.inanalim güvenelim.

Yorum

senol günes su anda türkiyedeki en iyi teknik direktördür.üstelikte tam bir beyefendidir onun aleyhinde konusmak bana göre çok yanlistir

sabaha kadar bordo aksama kadar mavi yani sabah aksam bordomavi ölene kadar TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim