Arkadaşlar ben hakemlerin ; (baskı yememek hariç) hatalı kararlar verdiğine inanıyorum, gözlemliyorum. Fakat bunları bilip te yaptığını zannetmiyorum. Siz eğer hakem olsaydınız; örnek veriyorum, aaaaaaa bu penatı ve ben bu takımı tutuyorum yedi sülalame sövsünler de penaltı vereyim demezdiniz herhalde. Benim teklifim şu,
Hakemlerin hangi takım sempatizanı olduğu az çok belli. Bu açıklasın.atıyorum; Bülent YAVUZ Gs'li ise herkes bilsin bunda ne sakınca var ki? ayrıca saniyeler ile karar veren hakemin pozisyonunu yorumcu ve hakem hocaları saatlerce tekrar tekrar seyrediyor ve fARKLI KARARLAR veriyorlar.
SİZ HAKEM OLSAYDINIZ tuttuğunuz takım için mi yoksa ekmek parası ya da kariyer için mi karar verirdiniz? Ya da arkası kuvvetli olandan m*?
Bence bu hakem camiasının iyi bir geliri olmalı. geçim kaygısı duymamalı.
ÇÖZÜM YOLLARI SİZLERDE?
Hakemlerin hangi takım sempatizanı olduğu az çok belli. Bu açıklasın.atıyorum; Bülent YAVUZ Gs'li ise herkes bilsin bunda ne sakınca var ki? ayrıca saniyeler ile karar veren hakemin pozisyonunu yorumcu ve hakem hocaları saatlerce tekrar tekrar seyrediyor ve fARKLI KARARLAR veriyorlar.
SİZ HAKEM OLSAYDINIZ tuttuğunuz takım için mi yoksa ekmek parası ya da kariyer için mi karar verirdiniz? Ya da arkası kuvvetli olandan m*?
Bence bu hakem camiasının iyi bir geliri olmalı. geçim kaygısı duymamalı.
ÇÖZÜM YOLLARI SİZLERDE?

Yorum