Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fanatik yazari Hakan can?a cevap....

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yazi çok güzel olmus öncelikle tebrik ederim ve ilave etmek istedigim bir kaç konuyuda belirmek isterim.

BU Istanbul medyasinin ANADOLU DÜSMANLIGI sadece sporda degil her yerde kendini göstermektedir.Anadoludan çikan Türkiyeyi yöneten siyasetçiler kötü-ama o siyasetçiler bunlarin agababalarina yedirirse çok iyi insan oluyorlar birden.

Anadoluda kar yagar-deprem olur-sel olur kimseden çit çikmaz ara haberle geçistiriler.ayni olaylar istanbulda oldumu haber bülteninin basindan sonuna kadar Istanbul haberleri izleriz.

Bir futbolcu Anadolu takimlarinda oynarsa o oyuncu gündemde degildir.ne zamanki Istanbula gelirse medyada fazlasi ile yer bulmaktadir.

BUNLARIN basa nedeni ANADOLU DÜSMANLIGINDAN kaynaklanmaktadir.gazetelere bakin 20 tane spor yazari var ise 1 tane zar zor Trabzonspor yazari diger 19 tanesi istanbul yalakasi.sanki Türkiye ligi 3 takimdan ibaret.

Geçen sene bir çogumuzun izledigi Hatta medyada firtina koptugu Trabzonsporun Kupayi G.BIRLIGI ne birakacak,ligde G.BIRLIGI yatacak iste yemek yediler.vs vs gibi serefsiz yalan haberleri daha dün gibi ortada.ama Gerçek ne G.BIRLIGI TRABZONSPOR maçi oynaniyor.G.BIRLIGI adete kupa kazanmaya degilde Trabzonsporlulari sakatlamaya sahaya çikmis.O SERKAN denen anasi belli babasi yüz elli olan haysiyetsiz köpek GÖKDENIZ I sakatlamak için kasap gibi kaç kez ayaga daldi ama gördügü sadece 1 sari kart.adam adeta sakatlamak kasaplik için sahaya çikmis.ve 1 gün sonra gitti FB ye imza atti.YOLA denen kara köpek sahada yapmadigi çirkeflik kalmadi.KUPA maçlari genelde gollü geçer çünkü maçin telafisi yoktur.AMA MAÇ 4-0 bitti neden G.BIRLIGI kupa kazanmaya degilde TRABZONSPOR lu oyunculari sakatlamaya sahaya çikmistida onun için.Hani nerde anadolu dostlugu hani nerde bu maçlarda yatacak muhabbetini atan serefsizler maçtan sonra bir yazi kaleme aldilarmi.

G.S li iki tane serefiz HAKAN VE E.GÜRSOY açiklama yapiyor.gönlümüz Trabzonsporun sampiyonlugundan yana diye sonra TRABZON OLMASIN da ne olursa olsun diye düsman göründügü FB. li biradereleri ugruna geçen sezonun en iyi futbolunu oynayarak bizi 4-2 yeniyorlar Günlerce HAKAN ve E.GÜRSOY un lafini diline dolayan ONURSUN yazar toplulugu nerde neden yazmazlar.

ONURUNU NAMUSUNU AYAKLAR ALTINA ALMIS SATILIK AMIGO YAZARLARDAN FAZLA BIR SEY BEKLEMEYIN.
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

İlk olarak perfectstorm tarafından gönderildi
      fanatik yazari degil.fenerbahçe yazari...!

aynen katiliyorum...ayrica bu hakan canin yaptigi ilk olay degil ki...benim o gazete de okudugum tek adam ergun ata...
      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

yazi gerçekten müthis. Hakan Can'in mail adresini bulamadim.. Bulan varsa bir kara liste hazirlayalim herkesin mail adresini hatta telefonunu forumdan yayinlayalim.
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Ahanda mail adresi ; hcan@fanatik.com.tr
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

Etti 2

hcan@fanatik.com.tr----> Hakan Can ezigi
            mdemirkol@milliyet.com.tr--->CNN Türk'te Trabzon'un yayin geliri hakkinda aptalca yorum yapan eleman.. Edited by: Emorfo
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

İlk olarak greywolf tarafından gönderildi
              Hakan bey yazilarinizi ilgiyle takip ediyorum.Özellikle tarafsiz oldugunuzu gözlemledim yazilarinizda.Fakat 01/03/2004 tarihli haftalik degerlendirmenizde diger tüm medya mensuplari gibi Trabzonspor'un hakkini iade ederken ; sampiyonluk sansinin biraz da "anadolu takimlarinin" sicak davranislarina bagliyorsunuz.Yani bitaraf olan haliniz , gizliden insanin içine kurt düsürüyor.

Oysa bu "anadolu birligi" destani(ki anca destan denilebilir buna) ve Trabzonlu yildiz oyuncularin transfer söylemleri hep is ciddiye bindiginde dillenir sevgili medyamda...Türk futbolunun her geçen sene geriye dogru gittigi su dönemde bu geriye gidisin en büyük sebebi sizce de 3 takimin olusturdugu bu "derin futbol devleti" degilmidir? Hatta bunlardan biri isi dahada ileri götürüp zaten "cumhuriyetini "ilan etmemismidir?

Yani bu ülkede 3 takimin basarisinin haricinde hiç bir basari mesru kabul görmemektedir.Artik akl-i selim amigo yazarlar dahi , futbolumuzun geriye gidisinden bu anlattigim olgularin tek sebeb oldugu görüsünde hemfikirler...

Ne yapmistir bu sözde "anadolu birligi" takimlari Trabzonspor'a? Yani nasil "sicak " davranip yolunu açmistir geçen sene?

Bursaspor mu? Küme düsmek üzere olan ve sahasindaki Trabzon maçini mutlak kazanmak zorunda olan takim? Trabzon sampiyon olsun diye küme düstü!!!!

Diyarbakir mi? Sn.Aziz yildirim'in memleketinin bu takimi Trabzondaki maçta rakip takim futbolcularina tekme atmaktan topla oynama oranlari %30 larda kalmis;Teknik adami kulübe disinda provakatör rolünde...belli ki amaci saha kapattirmak...Bu mu "Anadolu birligi" ?

Elazig; o da küme düsmek üzere...Ayni Elazig Fenerbahçeye tek golle maglup olunca her sey mesru,Trabzona karsi ezilerek yenilince olay gayr-i mesru...

Yoksa Malatya mi? Bir Trabzon atiyor , bir Malatya ikisede kazanabilirdi; ama daha çok isteyen ve iyi olan kazandi...Ayni birligin elemani Malatya bu sene Trabzonda oynanan maçin tekrari için federasyona basvuruyor...neden? Hani birlik,beraberlik?

Denizli mi?" Hocasi Trabzonlu kesin yatar "denen Denizli canini disine takmis 87 dakika geçit vermemis,bir defans hatasindan zorla golü buluyor Trabzon...Ya o taç atisi yapilmasa ne olacakti bu "anadolu birliginin" hali?

Ankaragücümü? Ankaradaki maçta ceza sahasina 56 orta yapan bir topu direkten dönen Ankaragücümü?

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: Emorfo

Yorum

Dün tercüman da ersan çelik diye soysuzun birisinin yazisina takildi gözlerim istemeden.yazinin içerigi su:ezikler bu lige fazlaymis ve lig bitmismis zaten.lig ikincisini ariyormus.ikincilik içinde suan için kargalar görünüyormus zira kargalar bu hafta cinconu ardindan Trabzon'umu yenip ikincilik için avantaj saglarmismis...4.içinde cincon ve biz çekisirmisiz ama 4.lükte biz daha avantajliymisiz.

Rab'bim insallah nasip ederde sampiyon olarak sene sonunu bize gösterir.yaziyi kestim ve sakladim.dileklerim gerçeklesirse o yazar bozuntusu lavugun münasip bi yerine sokucam o yaziyi

saygi ve sevgi ile...
                Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

Eline saglik Greywolf. Harika bir yazi yazmissin. Eline saglik.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Sevgiler

Sinan

Yorum

Evet sevgili Reha... Bazi yazilar olur, üzerine ekleyecek tek kelime bulunmaz. Bulunsa bile insanin eli gitmez. Bu yazi ve içeriginde sergiledigin görüsler de öyle...

Ben de en iyisi hiç bir yorum yapmayayim, üzerine ekleyecek bir sey aramayayim ve seni can-i gönülden tebrik edeyim... Çok tesekkürler...

Sevgiyle kal...

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                      Etti 2

hcan@fanatik.com.tr----> Hakan Can ezigi
                      mdemirkol@milliyet.com.tr--->CNN Türk'te Trabzon'un yayin geliri hakkinda aptalca yorum yapan eleman..

Düzelltim tamam

Farukum asik misin nesin[img]smileys/smiley36.gif[/img],,mail adresleri ve ait olduklari sahislar tam tersi olacak.

Bi de Mehmet Demirkol'un diger mail adresi; msdemirkol@hotmail.com ben geçen sene buradan bi mail yollamistim,cevap ta gelmisti.. msn kullaniyo mu bilmiyorum ama listeme ekledim pusuda bekliyorum.Edited by: Emorfo
                      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Eline saglik. Dün de ben, taraftar olarak ileride karsimiza çikacak bizans entrikalarina karsi hazirlikli olalim ve tedbirimizi almak bâbinda bir yazi kaleme almistim.

Bu tür yazarlari tespit edip, onlara email yoluyla altina imzamizi atacagimiz yazilarla, tepkimizi sicagi sicagina gösterelim.

Yorum

Çok güzel ve daha da önemlisi çok dogru yazi ve tespitler.Tebrikler Gri Kurt (GreyWolf) .Birileri bu ülkede dogrulari yazacak ki eline kalem geçen medyada sütün sahibi olan,sorumluluk duygusundan yoksun olanlar, insanlari yaniltmasin ve yanlis yönlendirmesin.

Bu yaziyi Hakan Can'in e-mail'ine gönderdim. Fazla ümidim yok ama belki anlar. Ama herseye ragmen mail atmak ,tepkisiz olmadigimizi belirtmek lazim. Yoksa Trabzonspor 2 ci oldu ya, bazilari ufak ufak rahatsiz olmaya basladi ve yakinda zirveye daha da yaklasirsa baslarlar anti-Trabzon taaruzuna.Hazirlikli olmak lazim.

Tekrar tebrikler greywolf

Insanlar Yasadikça Ögrenirler

Yorum

En acisi da ne biliyormusunuz arkadaslar...Bütün bunlari futbolun en tepesindekiler biliyor ama bu kokusmusluk içinde siritarak yasiyorlar...Bunlarda ne mide var yahu!

Yorum

arkadaslar böyle gerçekten çok zor oluyor bende mail gönderdim ama ben istiyorum ki böyle topluca protesto yapilacaksa en basa ilgili kisinin mail adresi yazilsin ve konu bu sekilde açilsin, hepsi toplu halde bir yerde dursun form sayfalarinda kayboluyoruz konular içinde boguluyoruz.Bu formun en büyük amaci toplu sekilde protestolara olanak saglamasi olmalitaraftar gücümüzü hissettirmeliyiz.
                              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

Bu medya, Türk futbolunun bir numarali düsmanidir. Bugün milli takim Almanya'ya gidemezse,hiç kimse Ersun hocayi ya da herhangi bir ismi suçlamasin lütfen.Kim ne yapmis,alt yapidan kaç oyuncu çikarip milli takima vermis,nereden geldigi belli olmayan paralari disari saçip,Türk oyuncusunun önünü kapayip, Avrupa'da dörtde biri bütçesine sahip olan takimlardan 1 puan bile alamayan takimlarin yalakaligini yapanlar,bunun hesabini bir gün bize olmasa bile kendi vicdanlarina vermek zorunda kalacaklardir.

Bir tarafta tek övünç kaynagi parasi olan,onuda kullanamayip rezil olanlarla,onlarin yalakaligini yapip para kazanan saksakçilar,diger tarafta yillardir onurlu mücadelesini sürdürüp,Türk futboluna gerek milli takim bazinda yetistirdigi oyuncularla gerek Avrupa arenasinda Türkiye'ye kazandirdigi puanlarla büyük katki saglayan, fazla parasi olmayan ama taraftarinin basini her zaman dik tutmasini saglayan,Türkiye'nin devrim yapmis tek gerçek takimi Trabzonspor var.

Bu gerçegi göremeyen medya müsvettesinin,belki farkinda olarak belki olmayarak Türk futboluna verdigi zarari bir gün anlayacak kapasiteye ulasmasini diliyorum sadece...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X