bence tepkimizi gostermek lazim almayiz olur demememiz lazim tepkimizi guclu bir sekilde ortaya koymaliyiz ki gucumuzun farkina varsinlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fanatik yazari Hakan can?a cevap....
Daraltma
X
-
İlk olarak Guests tarafından gönderildiGerçekten yazi çok güzel ve anlamli[img]smileys/smiley32.gif[/img]
[img]smileys/smiley32.gif[/img]*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak greywolf tarafından gönderildi
Amacim bu yazinin tüm yazarlara gönderilmesi ,bu da sizlerin sayesinde olur...Moderatörün bu konuya ilgi ve alaka göstermesi lazim..Zira konu önemli ve ivedi'dir!!!
Harika bir yazi [img]smileys/smiley32.gif[/img]Bas koyduumuz bu yol çok mesakkatli vede sabir isteyen bir yol. Herseyden önemlisi birlik beraberlik.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
bu arada tepki vermeyin demiyorum,bunlar bu hareketleri inadina yapiyorlar,keza ileri üçlü programinda yine bi lavugun tarabzona niye bu kadar para veriliyor..?[img]smileys/smiley36.gif[/img]diyo sorup,büyük bir kent olmadigini adananin,bursanin,ankaranin daha büyük sehir oldugunu söylüyor........!iyi güzelde orda oturan diger ikili ,iyide adamlar tarihilerinde 6 sampiyonluk aldilar demedi...! ögrenecekleeeeeeeeerrr. Edited by: perfectstorm
Yorum
-
Ya arkadaslar bir Trabzonsporlu olarak Halen fanatik ve benzeri gazeteleri nasil yirtmadan okuyorsunuz yada para veriyorsunuz anlamadim.[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Öte yandan yaziya bunca emek veren arkadasima tesekkür ederim eline koluna saglik[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Okumayin söyle gazeteleri..Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld
Yorum
-
Guests
İlk olarak perfectstorm tarafından gönderildibu arada tepki vermeyin demiyorum,bunlar bu hareketleri inadina yapiyorlar,keza ileri üçlü programinda yine bi lavugun tarabzona niye bu kadar para veriliyor..?[img]smileys/smiley36.gif[/img]diyo sorup,büyük bir kent olmadigini adananin,bursanin,ankaranin daha büyük sehir oldugunu söylüyor........!iyi güzelde orda oturan diger ikili ,iyide adamlar tarihilerinde 6 sampiyonluk aldilar demedi...! ögrenecekleeeeeeeeerrr.
mdemirkol@milliyet.com.tr
(yayindan hemensonra mail gönderdim.)
28.02.2005 tarihli cnnturk kanalindayayinlananileri üçlü programinda, yaptiginiz konusmalardan anladigim kadariyla:
"Trabzonspor'un, Rizespor'dan daha basarili olmasinin tek sebebinin, digiturk'den aldigi naklen yayin paralari oldugunu.." düsünüyorsunuz...
1. Trabzonsporumuzun 1975-76-77-78-79-80-81-82-83...... yillari arasinda DIGITURK'den aldigi naklen yayin gelirinin,basarilarinda kikatkisinin ne oldugunu çok merak ettim..!
2.fener,bjk ve galatasaray'inizin elde ettigi naklen yayin geliri ile, Trabzonspor'umuzun elde ettigi gelirarasinda nasil bir uçurum vardi ki; Trabzon-Rize örnegini verme geregi duydunuz..? yani sizce rizesporun sorunu, Trabzonspor kadar naklen yayini geliri elde edememesindemi sakli..?
(yoksa; Trabzonspor'unRizesporgibi az para almasi gerektigi,çok gelir elde ettigi içinbugünlerde basinizi agrittigifikrine mi kapildinizbirdenbire..?)
fener,basiktas ve galatasaray'inizinsampiyonluk içinyarisip, diger figüran takimlarin isesize zevk verecek sekilde karsinizda durmasi, sizin için özlemini duydugunuz bir tablo olsa gerek..?
bu rüyadan uyanabilmeniz dilegiyle...
Yorum
-
Hocam bosuna ugrasma ( mail atma anlaminda diil he [img]smileys/smiley2.gif[/img]) ha bu mankafalilar o kadar dalmislar kendi dünyalarina mümkün diil onlari bu hayal aleminden uyandirmak. Yazikki bunlara karsi çikacak hop! ne diyorsun kardesim! diyebilecek medya gücümüz yok. Bunlar böyle meydani bos buldukça daha çoook saçma sapan yazilar yazar, yorumlar yaparlar.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bilinirki" oralarin" bir adeti vardir, biri davulu tutar bir digeri de vurursonrada ayni oyunu oynarlar. "ZART-TI MUHTEREM" ve onun gibiler kendi fikirlerini insanlarin önüne koyup rahmetlinin dedigi gibi "ya tutarsa" taktigini uygularlar. amaç basit, mide bulandirmak . bunu yaparken mide bulandiran seylerin "igrenç" seyler oldugunu daen iyi onlar bilir. ozaman kendilerinin ne oldugunu da biliyorlardir bana düsen ne olur " igrenç " olan herseye tükürmek."oralarda" olan ve"mide bulandiran" tüm "igreçler"temiz fikirlerin yasamasi içinéüstünüze sifon çekilmesi dilegiyle..
Yorum
-
Bi denede ben yolladim bu Demirkol'mudur her ne düdükse. Ahanda mail ;
Valla ne desem bos. Siz artik asmissiniz Hoca'm
Yani sizi tebrik ederim
30 yasindayim hiç aklima böyle bisey gelmemisti. Yane sehirlerin nufüs yapisina göre yayin gelirlerinin daitimi konusunda ki düsünceleriniz gerçekten takdire sayan
Bravo
Bravo
Hem olurmu öyle sey canim. Istanbul kulüplerini büyük sifatinda degerlendirebilriz ama Trabzonspor'da kim oluyor dimi yaniiii? Ancak bu siradan Anadolu takimini Rize'yle, Adana'yla kiyaslayabiliriz dimiiii? Zaten bu yüzdendir sizinde '' peki Trabzonspor'lular ne hissetsin? '' sorusuna böyle cevap vermeniz dimiii? Çünkü aklinizin çeperleri bunu algilamakta zorluk çekiyor. Nasil oluyorda nüfusuyla, ekonomisiyle bu kadar kisitli imkanlari olan bir kulüp Istanbul'un dev, kocaman kulüplerine, bu kadar parasi olan kulüplerinekafa tutabiliyor, bütyüklük sifatini kendine yakistirabiliyor dimiii?. Sonuçta her sey para dimii yaneee? Ne demis Napolyon ; '' para, para, para ''. Yalniz bi seye seviniyorum Allah'tan kurtulus savasi zamaninda dünyanin en gelismis ordulariyla savasirken aziz milletimizbubozuk zihniyetgibi ''ya bunlarin gücü, parasi, gelismis silahlari var. Biz kazma küreklemi savasicaz!? ''dememis.Sizi tekrar tekrar tebrik eder, böylemesine parlakmi parlak, etrafina isik saçan ülkemizin aydinlanmasini saglayan, ufkumuzu genisleten, genisletmeklede kalmayan duyduumuzda biziiste budur! dedirtipolduumuz yere çivileyen, dumura ugratanmuhtesem, hipersonikfikirlerinizin devamini bekleriz. Lütfen bizi bu engin fikirlerinizden mahrum etmeyin.
Bir adet Trabzonspor taraftari...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bu ne demek? Ulasmadimi demek olyor yani? Yoksa mail adresimi dooru diil anlamadim ;
****** Message from InterScan Messaging Security Suite ******
Sent <<< RCPT TO:<mdemirkol@milliyet.com.tr>
Received >>> 550 mdemirkol@milliyet.com.tr unknown user account
Unable to deliver message to <mdemirkol@milliyet.com.tr>.
************************ End of message **********************
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum