Duyarlı Federasyon Başkanımız GS-Sivas Maçındaki Irkçı Sloganlar İçin Ne Düşünüyor?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • bodozlama
    • 29.05.2004
    • 362
    • Uzak Doğu

Duyarlı Federasyon Başkanımız GS-Sivas Maçındaki Irkçı Sloganlar İçin Ne Düşünüyor?

Hatırlarsanız federasyon başkanımız olmayan pankarttan dolayı çok üzülmüş medyayı Trabzonspor'un üstüne gitmeye çağırmıştı..bakalım bu akşamki GS-Sivas maçı için TFF ne yapacak..

Balili golü attıktan sonra bütün stat "kahrolsun israil o.ç balili" diye tezahürat yaptı. bunu maç sonunda da yaptılar..evet israilden ben de nefret ediyorum..bende çok kahrolsun diye bağırdım.ama sahaki futbolcuya ırkından dolayı açıkça küfür emek alenen ırkçılık değil mi?

ayrıca şahsen ben bu konuda çok duyarlı olmayabilirim ama federasyonumuzun çok duyarlı olduğunu M.özgener söylemişti.Trabzon taraftarı beyfendiyi dehşete düşürmüştü..bakalım GS taraftarı ne hale getirecek..

Bu konunun takipçisi olalım arkadaşlar..yapmadığımız eylemler için bizi linç edenler aleni,kayıtlı olayların üstüne gidecek mi göreceğizz..
    Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
    1-Mahmut Hoca
    2-TRABZONSPOR
  • Ali Tunahan Güllü
    • 23.09.2008
    • 16832
    • Polis
    • Ankara

böyle taraftar olmaz olsun......
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Ba®ış
      • 27.05.2005
      • 6679
      • zangoç
      • Uzak Doğu

İlk olarak bodozlama tarafından gönderildi
      yapmadığımız eylemler için bizi linç edenler aleni,kayıtlı olayların üstüne gidecek mi göreceğizz..
      tabiki hayır..

bir iki ağdalı kınama mesajı sonrası halının altına atılan toz misali gündemden kalkacaktır

Yorum

• Hüseyin İlkin
        • 01.10.2006
        • 13488
        • Makina Mühendisi
        • Aksaray

Kurallar bir maç seyircisiz diyor , bakalım ne olacak ?

Yorum

• bodozlama
          • 29.05.2004
          • 362
          • Uzak Doğu

İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi
          tabiki hayır..

bir iki ağdalı kınama mesajı sonrası halının altına atılan toz misali gündemden kalkacaktır

Gaziantep belediye maçında bile üfürükten sebeplerden 7500 ytl mi ne ceza kestiler..buna en fazla 2500 ytl ağır!! para cezası verirler..bjk taraftarı ankaraspor maçında sahaya atmadık şey bırakmadı..dedim heralde 3 hafta kapanır..noldu ufacık para cezası oldu bitti maşallah
          Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
          1-Mahmut Hoca
          2-TRABZONSPOR

Yorum

• trapesus
            • 01.08.2006
            • 793
            • İstanbul

Avrupa'da olsa 5 maç cezayı, yanında da bilmem kaç yüz bin euro cezayı kilitlerler adama.
            İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• Barış Mayda
              • 16.04.2008
              • 1524
              • BİLGİSAYAR
              • İstanbul

federasyon ancak bizim ve aslı olmayan bir pankartın üstüne gider ancak bunlar aciz insanlar menfaatci insan bunlar
              Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• İsmail Narmanlı
                • 02.02.2007
                • 115
                • ögrenciii
                • İstanbul

Gs taraftarından ne bekliyorsunuzki bu ligdeki en kişiliksiz en antipatik taraftar...
                Pablo ESCOBAR

Yorum

• Murat Acar

İki yüzlülük riyakarlık almış başını gitmiş.Bence bu konunun üstüne gidileceğini hiç sanmam bizim yapmadığımız işleri bize mal edip bizleri alaşağı etmeye medyaya meze yapmaya kalkanlar geçmişte üç eziğin taraftarlarının statlarında adam öldürmelerinde adam bıçaklamalarında ne yapmışki bu olay karşısında bişeyler yapsın..
                  Allah aşkına arkadaşlar biz şampiyon olacaksak bunları hem sahada hem masabaşında yenmek zorundayız Bu baglamda sivasın başarılı olmasınıda istiyorum çünki sadece biz olunca istanbul medyası ve üç kumanın gözü dönüyor üstümüzde çullanıyorlar biraz sivasa motive olsunlarda bizden uzak dursunlar aradan sıyrılıp gidelim diyorum.Daha öncede bu konuda yazmıştım sivasın başarılı olması bizim için bir nevi nimettir diye.Bilmem sizler nasıl düşünüyorsunuz?
                  En son Murat Acar tarafından düzenlendi; 27.01.2009, 23:50.
                  Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Burçak
                    • 31.05.2005
                    • 29408
                    • İnşaat Teknikeri
                    • Trabzon

kendilerini burjuva olarak gösteren ama aslen karakter 0 olan camia. para ile herşeyi yapabileceklerini sanan zübükzadeler.

böylelerine federasyon ses çıkarmıyor anlamıyorum birşey.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Hüseyin Çümen
                      • 06.02.2005
                      • 7649
                      • doktor
                      • İstanbul

bu takım ve taraftarı türkiyenin en aşşağlık 2lisidir
                      biz le maç yaptıkları sıralardada özellikle kudurur bunlar
                      en ağır cezayı almaları gerkiyor

Yorum

• Emre Bekar

Bu konu çok önemli bir konu bence,ama üzerine gidileceğini pek düşünmüyorum,inşallah yanılırım...
                        Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• ilhan
                          • 21.01.2007
                          • 36196
                          • İzmir

Ayman - Balili sürtüşmesi için Mısır - İsrail savaşıyla yakıştırmalar yapan(!) o adam(??) ne diyecek önce bunu merak ediyorum.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Hüseyin İlkin
                            • 01.10.2006
                            • 13488
                            • Makina Mühendisi
                            • Aksaray

Fair Play kurallarına uygun olarak bağlılık, dürüstlük ve sportmenlik prensiplerini gözetecek olan TFF, şiddet, ırkçılık, doping ve her türlü ayrımcılıkla mücadele edecek.
                            Bekliyoruz .

TFF göreve ...

Yorum

• Erdem Koltuk
                              • 02.03.2007
                              • 1771
                              • Ankara

Sivas başlarına bela oldu nereye nasıl saldıracaklarını bilemediler.....Kuzenim Gsli maçtan sonra aradı bu Sivas ne gereksiz bir il, İstanbulda ne çok sivaslı var ne kadar mallar falan dedisaçmalamaya başladılar...Anlıyacağınız Gs de bir Sivas takıntısı başladı.Bu yıllarca gider böyle..
                              Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                              K.ATATÜRK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...