Şampiyonluğa giden Takımı bozma çabaları başladı-Hesap Soralım

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • CAFER ÖZER
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 29.05.2004
    • 5853
    • Mali Müşavir
    • İstanbul

Şampiyonluğa giden Takımı bozma çabaları başladı-Hesap Soralım

Takım İyi gidiyor,Şampiyonluğa Oynuyor,Gazetelerde yazan hakemler adil olsaydı 5 puan farkla Trabzon lider diyorlardı.Bize göre daha fazla,
    Trabzonsporu durduramayanlar medya ve masa başı oyunlara başladılar,
    İşte Örnek sabah gazetesinde Bu gün çıkan haber,
    Hemde Sabah Özel haber diye veriyor.
    Başkan yalanladı,
    Yılbaşında çekilen görüntüleri,Sanki Dün yapılmış gibi vererek,Terbiye sınırlarınıda zorlayan Sabah Grubuna haddini bildirelim.
    Başka Kim hakkımızı yiyorsa haddini bildirelim.
    Sabahtan Başlayalım.
    İşte o sahte haber.
    Bu gün çıktı.

SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
  • Kazım Uzunboy
    • 12.12.2006
    • 23137
    • Ankara

Sadece sabah değil ki yanılmıyorsam yerel basında da aynı konular ve fotoğraf var.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• CAFER ÖZER
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 29.05.2004
      • 5853
      • Mali Müşavir
      • İstanbul

Trabzonsspor yönetimi gerekeni yapıp,Sabah grubundan Kimseyi Stada sokmaz herhalde

Birde Bu resmi birisi büyütsün ben yapamadım.
      En son ilhan tarafından düzenlendi; 09.01.2009, 12:34.
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• GERONIMO35
        Cezalı Üye
        • 26.05.2008
        • 1401
        • DİŞ HEKİMİ
        • İzmir

Bu ve benzeri girişimler sahda düdklerde yada medyada giderek artacak camia olarak güçlü olmalıyız ve bir şampiyonluğumu daha çaldırmamalıyız

Yorum

• Mustafa Yılmaz
          Forumdan Uzaklaştırılmıştır
          • 04.05.2008
          • 801
          • işletmeci

Biz Gökhan Ünal'ı transfer ederken Medine imamı diye almaduk ki .

Gol atsında ,başka zaman ne fuşki yersa yesun.
          Şampiyon Trabzonspor

Yorum

• Gökhan KAN
            • 17.07.2008
            • 14482
            • Otomotiv
            • Bursa

İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi
            Sadece sabah değil ki yanılmıyorsam yerel basında da aynı konular ve fotoğraf var.
            onlarda sabah tan calmıstır haberi....
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• lazkopatfaroz
              • 01.01.2009
              • 4483
              • İstanbul

OZAN ARİF diyorki : Türkiye de bugun padişah olsam medyanın ağzına tapa verırdım. Fazla değil fazla 3-4 gun kalsam çogunu gaz yapar tüpe verırdım..
              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Erdal
                • 06.09.2006
                • 23158
                • Sakarya

Seviyorum böyle durumları. İyi olur safların sıklaşmasını sağlar...Sabah grubunun bilinçli yaptığını sanmıyorum. Trabzonspor ile alakalı tüm haberler Cevat bey'in kontrolünde.... Geçen yıl Gerede kampından sonra bizim arkadaşlara yaptığı haberin izahını ; "yeni site açtım reklama ihtiyaç var" diye yapan Cevat bey yani...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Gökhan KAN
                  • 17.07.2008
                  • 14482
                  • Otomotiv
                  • Bursa

gökhan gol atsında ne yaparsa yapsın...tabi yalan haberinde hesabını sormak lazım...cünkü onların kafasında baska seyler oldugu için..
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• temel_yilmaz
                    • 02.12.2006
                    • 3088
                    • otomotiv
                    • İstanbul

başlamışlar gene ,başarının skorsal yönünden kendileri lehine çevrilmesi, tabelada hep kendilerinin önde olması hevesi ile herşeyi yapıyor ve yapmaktan geri kalmıyorlar.
                    neyse işin sportif boyuunu bir kenara bırakalım gökhanın sırf kamuya mal olmuş biri yalanı adı altında özel hayatının başkalarıyla paylaşılması güzel bir davranış değil .bırakın artık insanlar kendi hayatlarıyla ilgili tercihleri kendileri yapsın

Yorum

• Adem Erdoğan
                      • 09.03.2005
                      • 21546
                      • Yazılım, Danışmanlık
                      • İstanbul

Hiç şaşırmadım.Onların habercilik anlayışı bu.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Mehmet_Mercanlı
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 14.11.2005
                        • 5687
                        • İKTİSAT
                        • Avrupa Diğer

Ey TRABZON SPOR gençliği ! Birinci vazifen, TRABZON SPOR'un istiklâlini, TRABZON SPOR Camıyasını, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
                        Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, TRABZON SPOR dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
                        Ey TRABZON SPOR istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, TRABZON SPOR istiklâl ve Camıyasıni kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
                        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• magicyattara
                          • 12.04.2006
                          • 10940
                          • Elektronik Müh.
                          • Trabzon

İyiliğimize tek haber yapmayan medya,kötülüğümüze haber yapmak için fırsat kolluyor ve manşetten veriyor.
                          Daha önce Yattara,Fatih ve Gökdeniz hakkında da Trabzonspor'un aleyhine haber yapmışlardı.
                          Bizi yıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
                          Biz yıllardır zirvede olmanın bedelini ödüyoruz tüm Türkiye'ye.
                          Herkese Merhaba

Yorum

• Travelair
                            • 09.01.2005
                            • 36195
                            • İstanbul

Hiç önem vermeyelim bu habere. Hatta Cafer52 beni yanlış anlamasın, başlığı da kapatalım. Çünkü bu tür haberlerden beslenenler yankılarla hedefine ulaşıyor. Ne kadar gürültü çıkartırlarsa o kadar güçleniyorlar. Bir durum varsa yöneticilerimiz futbolcuyu uyarır ama geçmişte sözünü ettiğim kişi Trabzonspor TV'de görev alırsa yönetimi eleştiririm demiştim değiştiriyorum Trabzonspor'u tutmayı askıya alırım
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hüseyin İlkin
                              • 01.10.2006
                              • 13488
                              • Makina Mühendisi
                              • Aksaray

Yuh , neredeyse bize ayırdıkları sayfanın hepsini yılbaşı kutlaması yapan adama palavra sıkarak harcamışlar . Sabah gazetesini eve almam , okumamda . Bazı yazarlarını okurum yazar sayfasından . Bugün gazetede resim var diyince , sitelerine girmiştim orada görmüştüm bende .

Bu medya iyice şaşırdı yahu ... Yazıktır günahtır .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...