Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gençlerbirligi 0-1 Trabzonsporum

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gençlerbirligi 0-1 Trabzonsporum

Trabzonsporlu Senol Günes ziya doganli gençlerbirligiyle oynuyor...

BU MACI DA ALARAK 4 TE 4 YAPICAZ INSALLAH...
    Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
    Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Ziya Dogan bizi taniyor ama Gençlerbirliginin bizi yenmeye gücü yetmez..

Yorum

Belli olmaz.Zor maç.Ziya birak bizi da la.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

ziya hocanin bizi yenmek istiyecegi kesin biz kendi oyunumuzu oynayalim yeneriz taraftar destegi zaten bizde
        Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana TRABZONUM desinler değişemem!!.

Yorum

zor maç olur ama kazanacaz insallah....
          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

İlk olarak crazyboy tarafından gönderildi
            ziya hocanin bizi yenmek istiyecegi kesin biz kendi oyunumuzu oynayalim yeneriz taraftar destegi zaten bizde
            Gençler in taraftarini geçeriz orda insallah.

Yorum

Zor maç olacak fakat burada taraftar destegini saglarsak bu maçinda üstesinden rahatlikla gelecegiz....

Yorum

taraftara güveniyorum. gencler taraftarini susturup bu maci aliriz. bugünkü oyunumuzu oynayalim tutamazlar bizi. haydi trabzon bu mac malatya macindan daha önemli.

maci zor kazaniriz gibi geliyor 1 farkla. insallah kazaniriz. skor önemli degil
                Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

Evet Gnçler i orda yenemiyoz uzun zamandir.Ama kupada sarmay da la...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Gençlerbirliginin takimindan çok ,Ziya Dogan'dan korkuyorum.Takimimizin içini disini biliyor.Senol hocanin bu maça nasil bir taktik hazirlayacagida çok önemli.Insallah kazaniriz diyorum.
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

ezecegiz gençleri bizi artik kimse tutamaz arkadaslar...
                      ÇILGINLAR-AFFETMEZLER...

Yorum

B.BeLediye Yendi GenÇLerBirLiGiNi?!?!?!?! aLiCaSssZZ!
                        Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                        Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

Gençlerin su anki performansiyla bizi yenmesi çok zor...Ki onlari en iyi olduklari dönemde üst düzey iki maçta (kupa finalleri) farkli yendik...Ankara'da bordomavi-net üyelriyle bulusmak çok güzel olacak..Maç mi? 2-0 aliriz diyorum...

Yorum

İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi
                            Ziya Dogan bizi taniyor ama Gençlerbirliginin bizi yenmeye gücü yetmez..

bu trabzon ziya dogan'in tanidigindan biraz daha farkli [img]smileys/smiley17.gif[/img]
                            [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

taraftar destegimiz büyük olacak . bu maç bizim olacak ne ziya ne baska biri ... kimse duramaz önümüzde [img]smileys/smiley15.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim