Arkadaşlar yeniden bir yapılanma içindeyiz.Bu sene ki hedefimizi iyi koymamız gerekiyor.Bu sene hedefimiz Avrupa kupalarına gitmek olmalı.Bu yazıyı özellikle Antep maçından önce yazmak istedim.Bugün Antep maçını kazanabiliriz.Ama ilerdeki haftalarda beklentiyi yükseltip,Gs maçı gibi bir kaybedince çok geri gidiyoruz.Gerçekten bu sezon müthiş bir başlangıç yaptık.Gs maçı öncesi beklenti o kadar yükseldi ki ;maçı kaybedince camiada çok büyük moral bozukluğu oluyor.Yönetim bunu Sezon başında yapıyordu.Sonra takım iyi gidince sustular.Ama zararını Gs maçında gördük.evet biz şampiyonluk yürüyüşüne başladık.Ama bu yürüyüşün başındayız.
Beklentileri Yükseltmeyelim
Daraltma
X
-
sana bu konuda sonuna kadar hak verıyorum ozellıklede turkıye kupası macları basladıgında cok fazla fıre verme ıhtımalımız cok yuksek ewet mac kazanıyoruz ama soyle bır takıma bakarsınız ıstedıgımız performansta oynayan futbolcu cok az hucum yonumuz cok formsuz ve eksıklerımız gercktende fazla oyuzden bukadar umutlu olmak bızı hayal kırıklıgına goturebılır cunkıbız ne zman sampıyonluk kaybetsek takımımız en az 5 yıl super lıgden sılınıyor orneklerını tek tek yazmama gerek yok sanırım bu sefer oyle yamayalım ılk defa sabırlı olalım ve cocuklara guvenelım saygılarTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur" -
Bu sene takımı ilk 3'ün içinde görmek istiyorum...
Seneye en az Türkiye Kupası...
3 sene ise bütün kupalar...
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
bu forumda kendi kendimizi gaza getirdik gecensenenin kadrosndan 4 oyuncu var ilk 11 de biz şampiyonluktan bahsemeye başladık ne kadar yükseğe uçarsak yere çklışımız o kadar sert olur dedik ama iş işten geçmiş değil yorum yazarken ayaklarımız biraz yere basarsa sonuç daha iyi olur...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...Yorum
-
bu başlığa muhalefetim benim TRABZONSPORdan beklentim hep aynıdır şampiyonluk. evet yeni bir oluşum içindeyiz ama bakalım şu rakiplerimize bir iki eksiğimiz haricinde daha iyiyiz.onuda devre arasında giderirsekki inşallah gidereceğiz 96 dakinden daha iddialı durumda oluruz.Yorum
-
Trabzonspor'un şampiyonluktan başka bir beklentisi olamaz. Bu çok anlamsız bir başlık.İSTANBULU EZE EZE ,
EL ELE ZİRVEYE.Yorum
-
Bu ligde biz olamayacaksak kim şampiyon olacak, kim bu sene bizden daha iyi. Lütfen kendimizi küçümseme hastalığından vazgeçelim.İSTANBULU EZE EZE ,
EL ELE ZİRVEYE.Yorum
-
Bu başlık "7, 7, 7" diye haykıran diğer başlık ile çelişmiyor mu?
Ayrıca böyle bir başlığa da gerek yok ki..
Ne yani? Her oynanacak maç öncesinde "Zaten amacımız şampiyonluk değil ki. Yensek de olur, yenmesek de" diye düşünerek bu başlığa girip yorum mu yazacağız
Garip.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Gs maçından sonra camiada büyük bir üzüntü olduğu doğru fakat sadece bu sezon için geçerli değil ki.Biz bütün maçlara kazanmak için çıkıyoruz.Kaybedince de dolayısıyla üzülüyoruz.Hedeflerimizi daima yüksek tutmalıyız bence.Yaşamak Direnmektir!Yorum
-
trabzonspor sahaya çıkaracak 11 kişi buluyorsa trabzonspor için en azami başarı türkiye şartlarında şampiyonluktan başka birşey değildir.şerefli ikincilikler gönüllerin şampiyonu olmak kendi adıma istemedğim bişeydir.trabzonspordan beklenti hep yüksek olmalıdır hiç düşmemecesine yüksek olmalıdır.
lütfen bu kayseri sivas taraftarı düşüncelerini bırakalım kendi kendimizle uğraşmayalım bu aralar dikkatimi çekti forumda özeleştiri yapmaya çalışan arkadaşlar özeleştiri yerine eziklik psikolojisi içine girmişler lütfen .bu başlıkda büyük trabzonspor taraftarına bence yakışmıyor .Yorum
-
Futbolcular-Teknik Heyet-Yönetim zaten tek yumruk olmuş durumda. Tek yumruk olamayan tek şey tribün. 20.000 kişinin kafasında ayrı kadrolar ve ayrı oyun sistemleri var. Her taraftar istiyorki ben söyleyeyim Ersun Hoca uygulasın. Her taraftar istiyor ki hiç gol kaçmasın maçlar 5-0, 6-0 bitsin. Kimse geçensene küme düşme hattından binbir güçlükle sıyrıldığımızı hatırlamıyor. Kimse önümüzdeki 6-7 senenin şampiyon kadrosunun temellerinin atıldığının farkında değil. Ve hiç kimse bunun 2-3 ay içerisinde ancak bu kadar başarılabileceğinin de farkında değil. Yıllarca yanyana oynamış güçlü kadrolar yerlerde sürünürken, biz ligin zirvesine yapıştık kaldık bunun da farkında değiliz.
Bu takıma yazık etmeyelim. Ligin 2. yarısında muhteşem olacağız inşallah. Şimdilik iyi idare edelim yeter.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum