Bjk Maçı Uçak Problemi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Reha
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 16.07.1999
    • 1555
    • SERBEST
    • İstanbul

Bjk Maçı Uçak Problemi

Eminim bu maça günübirlik istanbuldan gelmek isteyen bir sürü insan vardır.Ama ertesi gün sabah 07.00 en itibaren istanbulda işe başlama yolculuğunda olması gereken bizler,maç sonrası uçak olmadığı için maça gelemiyoruz...Örneğin 01.00 uçağı olabilirdi.Veya kışın 19.00 daki maçlar için 22.00 uçağı bu bile yok...

Yönetime sesleniyorum kombine satıyorsun ama ulaşımı düşünmüyosun..BJK maçı başlangıç olsun yönetim THY ile anlaşsın maç sonrası uçak konsun emin olun en az 200-300 kişi dolar o uçak!!Hadi yokmu istanbuldan bu sese kulak veren?
    Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
  • Murat Aydın
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 07.08.2006
    • 1937
    • serbest meslek
    • İstanbul

arkadaşlar 150 sayısı bulunursa uçak kiralanabilir bu sayı bulunabilir bununla ilgili çalışmalarımız var yakında haberiniz olur
    SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
    SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
    SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

• Cafer KILIÇSOY
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 31.08.2006
      • 8220
      • Operatör
      • Trabzon

İlk olarak murat aydın tarafından gönderildi
      arkadaşlar 150 sayısı bulunursa uçak kiralanabilir bu sayı bulunabilir bununla ilgili çalışmalarımız var yakında haberiniz olur
      La ne dersun. Bizim niye haberimiz yok?

Neyse sizi Trabzonda karşılayacak birilerinin olması lazım, ben önden gideyim
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Napoleon61
        • 22.11.2006
        • 564
        • İstanbul

aynı şeyi ankaragücü maçı dönüşü bende araştırdım ama dönüşle ilgili sorun var
        @Napy61

Yorum

• Zafer BİLGİN
          • 15.07.2007
          • 2384
          • Araç kiralama
          • Kocaeli

valla bu sıkıntıyı bende yaşıyorum.mecburen pazartesi sabah 6 uçağına yer aldım
          TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• LazAnisT
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 21.02.2005
            • 11617
            • BASIN- YAYIN
            • İstanbul

Sezon öncesi burda maçlara uçak kiralansın diye nara atan arkadaşlarımız nerdeYazdıklarınız kombine başlığında hala duruyor

Yorum

• Erdal
              • 06.09.2006
              • 23158
              • Sakarya

Ben sevmiyorum uçmayı. Karacıyım ben. Ama kiralama durumunda haberimiz olsun .
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Külünkoğlu
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 16.07.1999
                • 24305
                • İstanbul

Maç günleri İstanbul'dan Trabzon'a - Trabzondan İstanbul'a en az iki sefer koyulmalı, bu uçuklar için izdiham olmazsa ben hiç birşey bilmiyorum. Bazı havayolları da pazarlama işinden bi haberler.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• UğuR
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 08.11.2005
                  • 10280
                  • muhasebe
                  • İstanbul

Doğru söylüyorsun Metin Abi....

Yönetim bu olaya el atmalı.
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Erdal
                    • 06.09.2006
                    • 23158
                    • Sakarya

İlk olarak murat aydın tarafından gönderildi
                    150 bulunur herhalde ya.
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Şahinoğlu
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 29.05.2004
                      • 2781
                      • İstanbul

İlk olarak Reha tarafından gönderildi
                      Eminim bu maça günübirlik istanbuldan gelmek isteyen bir sürü insan vardır.Ama ertesi gün sabah 07.00 en itibaren istanbulda işe başlama yolculuğunda olması gereken bizler,maç sonrası uçak olmadığı için maça gelemiyoruz...Örneğin 01.00 uçağı olabilirdi.Veya kışın 19.00 daki maçlar için 22.00 uçağı bu bile yok...

Yönetime sesleniyorum kombine satıyorsun ama ulaşımı düşünmüyosun..BJK maçı başlangıç olsun yönetim THY ile anlaşsın maç sonrası uçak konsun emin olun en az 200-300 kişi dolar o uçak!!Hadi yokmu istanbuldan bu sese kulak veren?
                      Evet uçak sorun ama sadece derbilerde uçaklar dolar diğer maçlarda dolmaz 3 maç içinde THY uçak kaldırırmı bilinmez, ben Cuma akşamı Sabiha Gökçen'den uçucam gitmişken 5 günde kalıcam o yüzden izin sorunum yok tabi gönül isterki herkes gelsin ama olağan sorunlar bunlar yönetimin yapacağı uçak ayarlamaktan çok maçı Cumartesi'ye aldırmaktır bence mantıklısıda budur.
                      DOZER CEMİL

Yorum

• LazAnisT
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 21.02.2005
                        • 11617
                        • BASIN- YAYIN
                        • İstanbul

Bu arada Uçak kiralama işiyle alakalı bir kaç bilgi vereyim.

'''charter''diye tabir ettiğimiz bu uçakların maliyeti normal şartlar altında tarifeli uçaklardan daha pahalıya mal oluyor.Örneğin Beşiktaş maçı için Cumartesi sabah Trabzona gidip pazar gecesi aynı uçakla dönüş yapıyorsunuz.Fakat sizi Trabzona bırakacak uçak Trabzonda bekleme yapamıyor ve geri dönüyor.Bu geri dönüş maliyeti yolcuya fatura edilir.

Yorum

• Erdal
                          • 06.09.2006
                          • 23158
                          • Sakarya

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi
                          Bu arada Uçak kiralama işiyle alakalı bir kaç bilgi vereyim.

'''charter''diye tabir ettiğimiz bu uçakların maliyeti normal şartlar altında tarifeli uçaklardan daha pahalıya mal oluyor.Örneğin Beşiktaş maçı için Cumartesi sabah Trabzona gidip pazar gecesi aynı uçakla dönüş yapıyorsunuz.Fakat sizi Trabzona bırakacak uçak Trabzonda bekleme yapamıyor ve geri dönüyor.Bu geri dönüş maliyeti yolcuya fatura edilir.
                          Anlaşıldı. Ben arabamla Cuma dan yola çıkayım

Yorum

• Atalay
                            • 21.07.2004
                            • 5079
                            • serbest meslek
                            • İstanbul

Araştırıyorum 150 kişi lazım...
                            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Erdal
                              • 06.09.2006
                              • 23158
                              • Sakarya

Bir miminbüs 5 şoför meseleyi çözer. Laf olur sonra sağda solda sosyete taraftar diye

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...