Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kanal D'nin Ayıbı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kanal D'nin Ayıbı

http://www.kanaldhaber.com.tr/anket.aspx selçuk inan adlı oyuncumuzun attıgı golün adı bile yok... anketi hazırlayanlar özürlü galiba
    iletişim:
    bizeyazin@kanald.com.tr

7n bitirdin bizi

Bu ayıplar illaki temizlenecek...

Ne kadar gözlerini kapatsalarda, gözlerine sokacağız o güzel golleri...

Yorum

evet ya bu ne....selçuk un attigi gol 1.numara...süper.......lig tv bile 1.dedi

Yorum

mail yağmuruna tutun uşaklar
        Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

ts tv yi kuramadıkki.sesimiz çok daha gür çıksın.kanal d nin spor müdürü belli ilker yasın başka söze gerek var mı ? bir an önce tv yi kurmak lazım.

Yorum

olmazki bukdr trabzon düşmanlığı ya..
            2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

ulan bu adamlara mail atıyoruz ama nedense birşey anlamıyorlar eşek cüş diyorsun duruyor ama nedense bunlar analamıyor
              Zirve bizim işimizdir...

Yorum

Doğduğu günden bugüne akılsızlık üzerine master yapan zavallılar.. Mayıs ayında sabaha kadar sizleri ağlatmayı nasip etsin bize Allahım..
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

bu adamlar futboldan anlamıyor valla.ankete koydukları gollere bak.bobonun golünde ne estetik varki.
                  o ankette selçuğun attığı gol ve bursasporun son golüde olmalıydı.adamların futbol göz estetiğide yok
                  Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

Doğan grubunun kanalı değil mi İstanbulu her zaman ayrı görüyorlar.
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

ya beyler ALLAH aşkına bu kadar basit şeyleri taşımayın buraya adamların reytingini reklamını yapmayalım. dün özellikle lig tv de izledim. haftanın renkleri programındaki jurilerin yüzde 90 nı selçuk dedi. bu dangalaklar ankete koymuyorlarsa onların ayıbı takmaya ve gündeme getirmeye , onların reklamını yapmaya gerek duymuyorum. biz atmaya ve kazanmaya devam edelim onlarda çatlamaya devam etsin.
                      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

evet bende gördüm ancak yazacak yer bulamadım görmezden geldim ..Bu kadar anti-ts olmalarını belli etmeselerdi keşke

Yorum

Bunların karakterlerinin, gelmişlerinin, geleceklerinin, eğitimlerinin, işlerinin, tiplerinin, enselerinin, arkalarının!....

Yorum

bu ne ya? spordan anlamıyoruz onu olimpiyatlarda gördük. futbolu biliyoruz diyoruz onuda bilmiyoruz. böyle medya olur mu? böyle yöneticiler olur mu? hayatlarında maç izlememiş torpilciler sizi....

Yorum

İlk olarak 61colman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              anketi hazırlayanlar özürlü galiba
                              galibası fazla olmuş.. kesin mehmet ali birand hazırlamıştır..
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim