Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Szymkowiak Trabzonspor`da !

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Szymkowiak Trabzonspor`da !

Szmykoviak Imzaliyor
    Takimimizin uzun süredir kadroya dahil etmek istedigi Wisla Krakov oyuncusu Miroslaw Szmykowiak ile anlasmaya varildi. Imza töreni bugün saat 14:00'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda gerçeklestirilecektir.

Miroslaw Szymkowiak kimdir?

Kulübü: Wisla Krakow
    Eski Kulübü: Widzew Lodz
    Dogum yeri: Polonya
    Dogum tarihi: 12.11.1976
    Forma numarasi: 2
    Boy: 1.79 cm
    Kilo: 69 kg
    "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
    Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Polonya`da ona kisaca "Szymek" diyorlar. Bizim taraftarimiz da bu ismi tercih edecektir saniyorum. Elimiz mahkum biraz da...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Resmi olmayan kaynaklara gore Szymek 3,5 yilligina 1,5 Milyon Euro alacakmis. Yani yillik ortalama 428,000 Euro (741,000 YTL). Kulup ucret yapisina gore (Yattara haric !) mutevazi denebilecek bir ucret. Bonservisiyle birlikte bize toplam maliyeti 2,300,000 Euro oluyor.
    "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
    Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

neden? yattara cok parami aliyor? benim bildigim ts de en cok parayi gökdeniz aliyor sonra fatih tekke
      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
        neden? yattara cok parami aliyor? benim bildigim ts de en cok parayi gökdeniz aliyor sonra fatih tekke

Ben de zaten Yattara`nin dusuk aldiginikastetim. Yani Yattara`nin ucretini saymazsak mutevazi demek istedim. Aksi takdirde en mutevazisi Yattara`nin ki oluyor...
        Mark Twain

Yorum

tamamdir ozaman. bence bu gelen adam iyi kaliteli ya. 28 yasinda en az 4 sene iyi oynar sonrada elimizde kalir[img]smileys/smiley17.gif[/img]
          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

Wisla Krakow un sitesinde 700 bin Euro yaziyor.Adamin suratini da bi çikartamadim bi siyah bi kizil bi [img]smileys/smiley5.gif[/img]sari[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

Insallah kulübümüze hayirli ugurlu olur. Fakat su da göz ardi edilemez bir gerçektirki YÖNETIM TRANSFER KONUSUNDA YINE SINIFTA KALDI!

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

ya arkadaslar peki zuravski de geliyormu?onun gelmesi cok daha güzel olcak..insallah kiralikda olsa aliriz adami.'simek' de trabzonumuza hayirli olsun
                anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

Bence Yonetim iyiydi [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

insallah öbür adami da alirlar önemli olan o çünkü

Yorum

bu adamin hiçbir özelligi yok ki. krakow da emekliligi yaklastigi için gözden düsen, gençlere yer açmak için kendisine kulüp aranan bi adam.

önemli olan ZURAWSKI nin alinmasiydi.yine arada birileri zurawskiyi yem olarak kullanip, trabzonspor'un paralarini götürdü gibi geliyo bana ama neyse.. önce ZURAWSKI alinacakti bu da onun yaninda esantiyonuydu. simdi bunu transfer diye yutturuyorlar. bu adam için o kadar para ödendigine deinanmiyorum. bu film bana hiç yabanci gelmedi ama hadi hayirlisi diyelim.

birden, unutulmaz transferimiz MISSE MISSE geldi aklima nedense.. umarim iki ay sonra birilerinin kellesi uçmaz bu transfer yüzünden.

Edited by: Aniketus
                      At hirsizi

Yorum

hayirli olsun diyorum umarim bize hayirli adam olur...ama sag kanat adam???
                        Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                        Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

arkadaslar (kulübemize) hayirli olsun diyorum...

içimden bir his bizim havuç kafadan pek bir farki yok diyor.. ben trabzonspora ezelden beri hep ispanyol futbolcu istiyorum ama olmuyor. neyse hayirli olur insallah ama taraftari ayaga kaldirip stada çekecek adi kendisi ve yetenegi güzel bir orta saha oyuncusuna verilseydi paralar çok iyi olacakti..
                          Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

arkadaslar itiraf etmeliyim ki yönetim transfer konusun da kötünün iyisiydi buna da sükredelim. sans bizim yanimizda olursa hayallerimiz gerçek olacaK insallah hayirlisi olsun
                            "Genetik olarak iktidardan nefret eden birisinin tuttuğu takım da iktidar karşıtı bir şeyler olması gerekiyordu. Ve Trabzonspor vardı..." Kazım Koyuncu

Yorum

Bu adam kesinlikle Thijs den daha iyi degil,Kaptan yemdi alamadik,asil onu almak lazimdi. Görecegiz bakalim.
                              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim