Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olimpiyat Stadı'na Otobüs Seferleri (Taksim, Bakırköy, Kadıköy)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak chotonaq28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu maça Tv yayını var mı acaba????
    Bu maçta yayın filan olmasın zaten.....

Bize seyirci lazım...

Seyirciyi kaçıracak yayın degil...
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

Tüm radyo, tv ve internet kanallarına mümkün olduğunca bu haberi yayalım arkadaşlar.
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu maçta yayın filan olmasın zaten.....

Bize seyirci lazım...

Seyirciyi kaçıracak yayın degil...
        Yayın olsa da Türkiye stadı bi dolu görse kötü mü olurdu. Gövde gösterisi hesabı. Bence olmalı, hatta şifresizde olsa tadından yenmez
        "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

Az önce radyosporda kalkış saatleri değişik verildi.Hangisi doğru teyid etmek lazım..

Birde Oktay Derelioğlunun aynı gün Beşiktaş stadında jubile maçı var ve RaDyolara bununla alakalı olarak bir yığın reklam verilmiş bas bas bağırıyorlar.Bizimkiler neden bu kadar basit bir olayı düşünmek istemiyor anlamıyorum...

Yorum

Radyospor'a bilgiyi ben verdiğime göre, ilk mesajdaki saatler doğrusu. Diğer bir yanlış anlaşılma olsa gerek
            Trabzonsporlu olmak...

Yorum

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tüm radyo, tv ve internet kanallarına mümkün olduğunca bu haberi yayalım arkadaşlar.
              İlk önce resmi sitede yayınlatalım Tunga....

Ama herkesin bu açılış maçıyla alakalı yapacagı bir şeyler var arkadaşlar...

Radyo kanallarından televizyon kanallarına varıncaya kadar gazetelere dergilere kadar bu maçın yerini zamanını otobüs saatlerini insanların hafızasına sokmak için önümüzde sadece bir hafta var...

Hayden arkadaşlar...
              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kocaeli den 2 adet 50 kişilik otobüsle orada olacağız
                gebzeden geçerken benide alırsınız dimi
                elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

2 defa gittim olimpiyata 2 side süperdi,biri gencler kupa macı diğeri b.şehir macıydı ikisindede harika oyndadık ve müthiş bir seyirci vardı,
                  bu 3.süsü stadı fulleyelim görsün dost düşman,hemde kulubumuze katkı yapmış oluruz,
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

Haydi bakalim maca.:meşale1::meşale1:
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

İETT'den Trabzonspor'a jest !..

16 Ağustos'ta Brugge ile İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak olan Trabzonspor'da taraftarları kara kara düşündüren ulaşım sorununa İETT el attı !.. Bu sezon yaptığı transferlerle taraftarı arasında heyecanı arttıran bordo mavililer böylece İstanbul'da onbinlerce taraftarıyla kucaklaşabilecek !..

Trabzonspor'dan gelen taleple İETT yönetimi maç günü İstanbul'un çeşitli noktalarından Olimpiyat Stadı'na ek seferler düzenleme kararı aldı. Edinilen bilgiye göre Kadıköy İskele'den saat 16.00'da, Taksim AKM'den 17.00'de ve Bakırköy Meydanı'ndan saat 17.00'de düzenlenecek ek seferler ile Trabzonsporlu taraftarlar stada rahatça ulaşabilecek. Aynı otobüsler maçın ardından geri dönüş seferlerini de yapacaklar. Bu arada bir sıkıntı yaşanmaması için kalkış yerlerindeki talebe göre gerekli sayıda otobüs kaldırılacağı da öğrenildi.

BİLETLER SATIŞTA
                      Bu arada Trabzonspor-Brugge maçının biletleri satışa çıktı. Taraftarlar maçı Güney Kale Arkası Tribünü'nden 10 YTL, Doğu Tribünü'nden 20 YTL, Batı Tribünü'nden 30 YTL ve VIP Tribünü'nden 150 YTL'ye izleyebilecekler. Biletler Biletix gişeleriyle, www.biletix.com.tr adresinden satılıyor.
                      Trabzonsporlu olmak...

Yorum

bu maça gidebilmek için trabzona gitmedim.
                        İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

yaw şu otobüsleri bi tuzla ya kadar çekemediler be
                          pendikteki adam gece nasıl dönecek kadıköyden
                          tuzladan da otobüs istiyoruz
                          McLas was Here

Yorum

İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yaw şu otobüsleri bi tuzla ya kadar çekemediler be
                            pendikteki adam gece nasıl dönecek kadıköyden
                            tuzladan da otobüs istiyoruz
                            ya gebzedeki adam ne yapsın ama yinede gideceğim çünkü bileti aldım
                            elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya gebzedeki adam ne yapsın ama yinede gideceğim çünkü bileti aldım
                              o zaman gebzeden başlasın tuzla ile pendik i de ala ala gitsin
                              bende gidecem zaten de
                              bi yokliyim dedim
                              McLas was Here

Yorum

Yeminle söylüyorum heveslendim... Maça gelebilirim. "Karandisi" yok!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X