Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olimpiyat Stadı'na Otobüs Seferleri (Taksim, Bakırköy, Kadıköy)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

çok sevindim bu habere bakırköy meydanı sallayıp olimpiyata gitmek güzel olucak
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

Çok güzel
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Şimdiden toplanma yerlerindeki taraftarımızı taşıyacak olan iett hazırlıklarına başlamalıdır öyle 5 otobüs 10 otobüs bu taraftarı kesmez.....
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

O zaman bu konuda bize kalan biraz fatura ve kontörlerimize kıyıp en kısa sürede Karadeniz TV, Mavi Karadeniz TV, Kaçkar TV, Kadırga TV,Mesaj TV, lig radyo, karadeniz fm, mavi karadeniz fm, karadenizin sesi v.b. yayınlarında verilen numaralara mesaj çekip bütün Trabzonspor taraftarlarını bilgilendirmemiz gerekiyor. Ben bi tane atayım bakayım. ''Bütün Trabzonspor taraftarlarını 16 Ağustos Cumartesi Olimpiyata bekliyoruz. Otobüsler taksim ve bakırköyden 17:00 kadıköyden 16:00 da kalkacaktır.'' karakter sayısı olarakda sığıyor mesaja.
          Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
          Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
          WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

bu başlık sabit kalırsa güzel olur yorumlar yapıldıkça yazı arka sayfada kalır ve insanlar sorun yağmuruna tutar burayı. teşekkürler yönetim. pazar günü saner ayar bu iş çözülecek demişti.
            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

Bu maçın önemine binayen radyo kanallarına baglanıp taraftarı bilgilendirelim herkesi olimpiyata davet edelim ....

Hayden Arkadaşlar.....
              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

Hak yerini bulur..
                perdere la trebisonda
                @miractopal

Yorum

Lig Radyo....radio sporta bağlanalım arkadaşlar...

Yorum

Ayşe çok sevinecek bu habere
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Vay be cok hos olmus bu ıett seferleri..
                      En son bordobluex tarafından düzenlendi; 05.08.2008, 17:48.
                      perdere la trebisonda
                      @miractopal

Yorum

bu sene süper gidiyoruz bu maçla havamızı bulacağız inşallah. ayrıca iett'ye teşekkürler..
                        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                        legends never die ...

Yorum

İlk olarak hasan habip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bursa orhangaziden organize olduk geliyoruz bekle bizi istanbul anti-ist

Bursa TemsiLciLiği böLümünde organizasyonLa iLgiLi biLgi verirseniz katıLmayı düşünen bi çok arkadaşımız var

Yorum

kocaeli den 2 adet 50 kişilik otobüsle orada olacağız
                            TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

Bu maça Tv yayını var mı acaba????

Yorum

İlk olarak chotonaq28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu maça Tv yayını var mı acaba????

Yok olmasında zaten
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X