çok sevindim bu habere bakırköy meydanı sallayıp olimpiyata gitmek güzel olucak
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
O zaman bu konuda bize kalan biraz fatura ve kontörlerimize kıyıp en kısa sürede Karadeniz TV, Mavi Karadeniz TV, Kaçkar TV, Kadırga TV,Mesaj TV, lig radyo, karadeniz fm, mavi karadeniz fm, karadenizin sesi v.b. yayınlarında verilen numaralara mesaj çekip bütün Trabzonspor taraftarlarını bilgilendirmemiz gerekiyor. Ben bi tane atayım bakayım. ''Bütün Trabzonspor taraftarlarını 16 Ağustos Cumartesi Olimpiyata bekliyoruz. Otobüsler taksim ve bakırköyden 17:00 kadıköyden 16:00 da kalkacaktır.'' karakter sayısı olarakda sığıyor mesaja.
Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..! WWW.BORDOMAVI.NET
bu başlık sabit kalırsa güzel olur yorumlar yapıldıkça yazı arka sayfada kalır ve insanlar sorun yağmuruna tutar burayı. teşekkürler yönetim. pazar günü saner ayar bu iş çözülecek demişti.
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum