İlk olarak manken_cocuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olimpiyat Stadı'na Otobüs Seferleri (Taksim, Bakırköy, Kadıköy)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
BENCE STAD O GUN EN AZ 50.000 KİŞİ OLCAK...bazı arkadaşların homurdanmalarına bende kızıyorum adı ustunde hazırlık maçı o kadar yoğun ıdmandan sonra maç yapmak zordur bunu futbol oynuyanlar daha ııyıı bılır bence bu kadro kafaya oynar şampıyon olur olmaz ama en azından son ana kadar kovalarız...asıl trabzonsporluları cumartesı akşam göreceğiz saygılarımlaBİZE HER YER TRABZON....
-
kımse endışe etmesın ben olımpıyata her zaman iett ile gidip gelıyorum hıç sorunla karşılaşmadım bahane uretmeden herkezın bu maça gelmesı lazım...bende artvınlıyım ama herkez kadar trabzonsporluyum belkıde daha fazla...ıst olupta maça gelmeyenın trabzonsporluluğundan şuphe ederim geçen sene o kadar kotu gidişe rağmen ankara-bursa-manisa deplasmanlarına gittim kendi imkanlarımla şımdı hiçbir mazeret üretmeden doğru olimpiyat stadını mahşer yerine çevirme zamanı gelmiştir....İlk olarak manken_cocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleciddi olamazsındemek iett ekti sizi he eee iett o ismi üstünde iett (insanları eken toplu tasıma aracları)koydum adını ismi üstünde arkadasım

saka bıyana arkasdasın dedıgıne katılıorum adamlar kacmaya yer arıo zaten adamların en buyuk korkusu camların kırılmasından korkuolarr bunu baska yerlerde gordum benn
ama nolursa olsun o stadı dolması lazım vezırde olacak olan bızler rezılde olacak olan bızler baksanıza herkes bu maca takmıs stad dolmaz sızler dolduramazsınız ts kımkı dolcak o stad
arkadaslar nolur herkes elını tasın altına soksun su stad'a en az 50.000 kısı olmalıyızzzzz
be cebımden yanı kredı kartımdan 10 bilet aldım bunların 5 benım 5 'i baskasına aldım ama parayı alıcagımda mechul oldugu halde aldım arkadaslara sırf stad dolsun diee bakın ben trabzon lu deılım sadece fanatık bır trabzonspor taraftarıyım ama sız trabzonun evlatlarısınızz benım yaptıgımın daha fazlasını yapmalısınızz ben 3 forma ladım 4 kombın alıp kulube verdımm hadı byler barı su stadı fulleyelım nolurr
BİZE HER YER TRABZON....
Yorum
-
Abla senin gibi tereddütte yada çekingen kalmasınlar dimiİlk olarak Sevgi tarafından gönderildi2005 yılında İstanbulspor maçına İETT'yi kullanarak gidiş-dönüş paramızı peşin ödeyerek gitmiştik.Fakat maçtan çıktığımızda maalesef bizi getiren İETT otobüsleri ortalıkta yoktu.Eğer böyle bir organizasyon yeniden yapılıyorsa bunun için bu organizasyonu gerçekleştiren kişilerin İETT den dönüşte de taraftarı alacağına dair garanti alması gerekiyor.Kimseyi yeniden mağdur etmemeliler.Telefonlarımızında çekmemesi sebebiyle o gece yaşadığımız rezillik ders niyetinde olduğu için ben İETT yi kullanmayacağım İETT yi kullanacak arkadaşlarada tavsiyem maçtan çıktıktan sonra otobüsleri göremedilerse aramayı bıraksınlar birilerine rica edip arabalarına sıkışsınlar

Tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum herkes için...
İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜsküdar iskelede tarihi çeşmenin önünden 15.30'da otobüs kaldırıyoruz. Kişi sayısına göre ücret 5-10 ytl arası bir fiyat olur. İett ile sorun yaşıyacağını düşünenler katılabilir. Özel mesaj yoluyla gelicekler haber verebilir...
Yorum
-
SEN ARTVINLISIN KARADENIZLISIN AMA BEN İST DA DOGDUM ASLIMDA GOCMEN BOSNAGIMM COGU İNSANA SACMA GELIO FB YI TUTMAN LAZIM DIO AMA BEN ABIM VE BABAM TS LIYIZZ HERZAMANDA YANINDAYIZ OLENE KADARR HATTA BUR TARAFTA BILEE:İlk olarak cico_cico_08_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekımse endışe etmesın ben olımpıyata her zaman iett ile gidip gelıyorum hıç sorunla karşılaşmadım bahane uretmeden herkezın bu maça gelmesı lazım...bende artvınlıyım ama herkez kadar trabzonsporluyum belkıde daha fazla...ıst olupta maça gelmeyenın trabzonsporluluğundan şuphe ederim geçen sene o kadar kotu gidişe rağmen ankara-bursa-manisa deplasmanlarına gittim kendi imkanlarımla şımdı hiçbir mazeret üretmeden doğru olimpiyat stadını mahşer yerine çevirme zamanı gelmiştir....
Yorum
-
inş. saat 15:00 da kadıköy iskelesinin önünde olacağım görüşürüzİlk olarak cico_cico_08_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım saat 15:00 gibi orda olcaz inş kalabalık bı grup kadıkoy inliycek bizim sayemizde bize her yer trabzon bize her yer trabzon diye inş...
he bu arada kimse iskele önü falan demiyo da ben de iskele önünden başka bi yer bilmiyom ben orada olurum beni görürsün zatenUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Arkadaşlar bu 2. soruşum olabilir cevaplanmadığı için tekrardan soruyorum.
İstanbul'u bilmiyorum. Şehir olarak tanımıyorum. Bir yerden bir yere nasıl gidilir gelinir bilmiyorum.
Yakınımda kalacağım. Yakınımın evi, Esenyurt ilçesi Depo mahalindeymiş. Sanırsam karşısında Colins fabrikası var. Olimpiyatta maça gidersem, gece dönüşte buraya nasıl ulaşabilirim.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
allah izin verirse grş..iett iskele önünden kalkacakmış o yüzden iskele önünde toplancaz hem geniş ve kalabalık orası kadıköy taraftar görsün çok heyecanlıyım hadi artık gel cumartesiİlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinş. saat 15:00 da kadıköy iskelesinin önünde olacağım görüşürüz
he bu arada kimse iskele önü falan demiyo da ben de iskele önünden başka bi yer bilmiyom ben orada olurum beni görürsün zaten
BİZE HER YER TRABZON....
Yorum
-
kardeş bende kartaldan gitcem ama araba yok bizim için en iyi nokta kdıköy iskelesi bence oraya gel çok eğlencez inş..İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba ,
Ben ve kardeşim kartal dan gideceğiz . Eğer özel arabası veya minibüsle gidecek olan varsa haber verirseniz seviniriz . Yoksa Kadıköy e geçmemiz gerekecekki durumumuz içler acısı . ( Biraz acıtasyon yapalım
)
SaygılarımlaBİZE HER YER TRABZON....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum