Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olimpiyat Stadı'na Otobüs Seferleri (Taksim, Bakırköy, Kadıköy)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• taksim akm önünden otobüs sıkıntısı çekmeyiz dimi bilgisi olan arkadaş varsa yazabilirmi
    http://img153.imageshack.us/img153/5...ff11xm3.th.jpg

Yorum

• İlk olarak Benny. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaslar ben samandıradan gelicemde neye binecem samandıraya nasıl döncem bilgi verirmidiniz....İstanbula mac icin geldim pek bisey bilmiyorum...
      Valla bende Samandıra'dan yola çıkacağım. Gidiş bişey değil de nasıl döneceğim onu düşünüyorum.

Burdan Olimpiyata gitmektense Trabzon'a gitmek daha kolay

Samandıra'nın içinden direk Kadıköy'e ÖHO (Özel Halk Otobüsü) var. Ama dönüş çok geç olacağından o saatte bulamazsın.

Bu arada İstanbul içinden biletix den bilet alacak arkadaşlar. Biletix aldığınız biletleri adresinize teslim ediyor. Bilginize...
      En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 10.08.2008, 19:06.
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• arkadaşlar meraba ....... Trabzonsporumuz bu sezonun açılış maçını istanbul olimpiyat stadında yapacak..bu organizasyon benim gibi istanbulda oturan trabzonsporlular için büyük bir mutluluk.. . Türkiyede üç büyük var dördüncü büyük yok diyen .trabzonspor haberlerini ya hiç vermeyen yada minik bir yerde küçük yazılar yazan,[sabah milliyet gibi]ve spor haberlerinde diğer üç eziklerden bahseden bizden bahsetmeyen t.v. kanallarına karşı BİZ BU STADI DOLDURMALIYIZ Diğer üç eziklerden daha fazla seyirci toplayacağımıza inanıyorum bu maçta... VEtrübündeki en önemli konu...ben , bana güzel tezahürat yaptıran arkadaşa sonuna kadar uyarım yaşı benden küçük büyük farketmez, yeterki doğru zamanda doğru tezahürat yaptırsın hepsine katılırım .Bizim istanbuldaki maçlarda gördüğüm ve üzüldüğüm nokta ,biz tribünde organize olamıyoruz..eziklerin yaptığı trübün şovlarını bizde yapmalıyız [çarşıgibi] Ben tribünde tek amigo ve onun dört yada beş tane akıllı yardımcılarını görmek istiyorum.. .Elli tane kendi kafasına göre çığırtkanlık yapan arkadaş görmek doğru değil ,,,zaten ozamanda sadece benim değil kimsenin yürekten bağırası gelmiyo .. özür diliyorum o elli tane arkadaştan ve inanıyorumki çok ama çok seviyorlar trabzon sporu ..fakat güzel olmuyo her kafadan ayrı bir SES çıkması.. ..LÜTFEN ORGANİZE OLALIM BİRBİRİMİZE BAĞLI OLALIM
        En son güvençelik tarafından düzenlendi; 10.08.2008, 20:32.

Yorum

• samandıra işi gerçekten zor
          ordan 319 numaralı otobüskadıköye gidioda en geç 23 de sanırım bitiyor
          oş,mpiyata ulaşımın kolayda dönüş çok zor

Yorum

• 5-6 Yerden bizde otobüs kaldırıcağız. İett ile gidip gelmede sorun yaşıycağını düşünenler yada yolu ters olanlar iett ye vericeği parayı otobüse vererek katılabilir. Yer ve saatler belli olunca yazarım.

Yorum

• bende hataydan mac icin geliyorum mac icin cok heyecanlıyım taksimi sallayalım otobus kalkmadan önce..

Yorum

• Bagcılar Gungoren ve Bahcelıevler ve cevresinde oturan arkadaslar Dernegımızden otobus tahsıs edılmıstır. ılgılere duyrulur.

Irtıbat ıcın Bagcılar- Malta Yenıgun parkına gelmenız yeterlı olacaktır.

By. Cengis
                Dün Her zaman en iyi başlangıca sebebtir.

Cngzgny

Yorum

• bakırköyde tezahuratlarımızla orayı ınletmelıyız sankı hergun trabzonumuz ıstanbulda mac yapıo bole bı organızasyon bulmusken geregını yapalım trabzonumuza yakısır bı sekılde orda hazır olalım en buyuk tek buyuk Trabzonspor
                  En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 11.08.2008, 12:37.

Yorum

• Arkadaşlar izinde olduğumdan dolayı internete pek giremiyorum, O yüzden kısa yazıp çıkacağım. Bu maçta da her zaman olduğu gibi,

BMN olarak Doğu Kapalı Üst'de olacağız.

Bütün arkadaşlarımız kardeşlerimiz biletlerini Doğu Kapalı tribununden alırlarsa hep beraber olma imkanına sahip oluruz..
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• BMN olarak gideceğimiz tribun doğu kapalı üst yerimiz aşağıdaki fotografda işaretli olan yer.

Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• Bağcılar Maltada Trabzonsporlular derneği var mı ? Ben 32.Sokaktayım Yıldıztepe Mah.
                        Mustafa KARA
                        Trabzon ÇayKARA

Yorum

• arkadaşlar kadıköye kimler gidecek acaba hep bırlıkte olalım ınletelım meydanı
                          BİZE HER YER TRABZON....

Yorum

• İlk olarak ByProfessional tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bağcılar Maltada Trabzonsporlular derneği var mı ? Ben 32.Sokaktayım Yıldıztepe Mah.

kardesım sen maltadakı yenıgun parkına gel. yarın aksam yani 12,08,2008 de orda arkadaslar olacak buyuk ıhtımalle ben orda olucagım yerım orası. ıstersen gel bı konusuruz.
                            Dün Her zaman en iyi başlangıca sebebtir.

Cngzgny

Yorum

• İlk olarak manken_cocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              OLABILIRRR IZLEMISIZDIRR
                              BU ARADA KREDI KARTI SORUNUN VAR SANIRIM OZAMAN NE YAP BILIOMUSUN 1 2 GUN ERKEN GEL SEN İST LA BENCE HEM BAK STADIN BATI TRIBUNUNUN UST KATI İLE DOGU KALE ARKASININ BILETLERINI SATISA CIKARMAMISLAR SOLEYIM SANA BILETSIZ KALIRSIN GERCI TALEP OLURSA CIKARIRLAR AMA BI TOPLU SYRETMEK VAR BIDE TEK TUK OTURUP SEYRETMEK VAR DIME
                              ************************************************** ******
                              » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
                              » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
                              » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                              » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                              » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                              ************************************************** ********

Değerli kardeşim,

Forum kurallarına riayet edersen, çok memnun kalırız.
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• bu süper oldu kadıköyde olacağım 7-8 kişiyle beraber kadıköyden olimpiyat ateşini gösterelim eziklere
                                sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X