Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolcular Gol Sevinçlerinde Yaratıcı Olsun

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbolcular Gol Sevinçlerinde Yaratıcı Olsun

arkadaşlar hepimizin bildiği gibi futbol bir spor dalı olmanın yanında aynı zamanda bir sanatsal estetik ve fantastik bir oyundur. gerek futbolcuların çalımları gerek fantastik goller taraftara heyecan veren unsurlardır
    bana sorarsanız trabzonsporumuzun bir eksik yanı da gollerden sonra futbolcuların yaptığı gol sevinçlerinde estetikten yana eksik olmasıdır. şota tan sonra bir futbolcumuzun golden sonraki fantastik hareketlerini hatırlamıyorum.
    bence birileri bunu futbolcularımıza anlatsın. ne bilim bir futbolcumuz gol attığında peşpeşe 9-10 kere havada takla atsın ya da hoptek oynasın ya da farklı bir şey. hem bu durum karşı rakibimizi demolorize eder ve dikkatleri üzerimize çekeriz.medyada ilgiyi bize gösterir
    unutmayalım futbol sadece futbol değildir. ve bu gibi heyecanlara ihticamız var trabzonsporlular olarak.
    sizin düşünceleriniz nedir bu konuda ?
    KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

gol atsınlarda nasıl sevinirlerse sevinsinler umrumda değil

Yorum

Valla ben bu konuda önceden beri kendimi düşünüyorum..

Prf.futblcu olsaydım golden sonra hep taraftara karşı hoptek oynardım diye düşünüyorum
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

bende akcaabat sallama diye düşünürüm hep demekki herkes bi hayal kuruyomuş
        gaNgus...

Yorum

Ben olsam golden sonra 3'lü çektirirdim takım arkadaşlarıma.Ya da ne biliyim Bordo Mavi yaptırırdım heralde.
          Colmandante

Yorum

gönül ister çok şeyler yapsınlar hoptek oynasınlar bilenler barış hüseyin felan ama onada biz karışamaız herkezin kendine özel bir sevinci var mesela umut bulutun parmak sallaması var muhteşem
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Artık fazla olmaya başladık gibime geliyor. Varsa bi babayiğit yönetime açsın bu konuyu.

Yorum

yattara 10 takla atsın

Yorum

gol attıklarında tribünlere doğru gelmeleri bizim onları çıldırtmamıza yeter.yoksa futbolculardan beklediğim birşey yok açıkçası.şeyh futbolcuysa mürid taraftardır kardeşim.bizim onları uçurmamız lazım,yaratıcı fikirler gol attıktan sonra gelir.bize süpriz yapacak golcumuz var mı o da tartışılır ya neyse.
                  ......mutedil dalgalı..
                  fırtına ihtilal efsane

Yorum

ben yakın olsam yönetime bu konuyu açarım valla. bak ilhan mansıza adam imaj yaptı tim dikkatleri üzerine çekti
                    gol sevinçleri birer reklamdır
                    reklam demek para demek. yönetime duyurulur
                    KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

gol atsınlarda naparlarsa yapsınlar yeterki pascal noumalık yapmasınllar
                      Kahrolsun endüstiryel futbol.
                      YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben yakın olsam açarım valla. bak ilhan mansıza adam imaj yaptı tim dikkatleri üzerine çekti
                        gol sevinçleri birer reklamdır
                        reklam demek para demek. yönetime duyurulur
                        bu dediklerini açar mısın
                        ......mutedil dalgalı..
                        fırtına ihtilal efsane

Yorum

Bunu en iyi David Beckham yapiyor. Gol attıktan sonra çimde dizlerinin üzerinde kayması felan. Manchester United'da attığı gollerden sonra nasıl sevindiğini halen hatırlıyorum.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

E şimdi bu konuda yapabileceğimiz birşey mi var sanki?..

"Umut,gol attıktan sonra sen parende at,Hüseyin sen parende atma belini sakatlarsın,sen takla at.Gökhan sen sus işareti yap,Colman da duymadım işareti yapsın"

Bu mudur yani?..
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

O konuda Nihat Kahveci yi tanırım bi tek.Kendine has hareketi vardı bilmem hatırlayan var mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim