2008-2009 Sezonundan Ne Bekliyoruz?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • CAFER ÖZER
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 29.05.2004
    • 5853
    • Mali Müşavir
    • İstanbul

2008-2009 Sezonundan Ne Bekliyoruz?

2008-2009 Sezonundan ne bekliyoruz.
    Artık sezonu bu gün açacağımıza Göre Bu sezon beklenmtilerimiz nedir.
    Trabzonspor bu sezon ne yapar,Diğer takımların Şansı nedir.
    Bu kadar Transfer yeterlimi.?
    Şampiyonluk şansımız varmı.?
    Bana göre
    Trabzonspor Bu sezon Çok iyi bir kadro Kurdu.Ersun Hoca ile sezona devam etmesi olumlu bir davranıştı.
    Transferlerin sezon başlamadan bitirilmesi,Uzun bir zamandan beridir.Belkide Tarihimizde ilk defa Transferler sezon başlamadan bitirildi.Sezon başlamadan Transferlerin bitirilmesi,hazırlık kampında Tüm oyuncuların beraber olması Trabzonspor için olumlu yönler.
    Transferler artık bittiğine göre Transferleri değil artık yeni sezonda neler yaparız,Şansımız nedir.Bunları tartışmanın vakti geldi diye düşünüyorum.
    Trabzonspor Kaleci Sorunu Yeni kalecimiz iyi çıkarsa Çözülmüş gözüküyor.Kaleyi bence sağlama aldık.yedek kalecilerimiz kaliteli Trabzonsporda Kale sağlam.
    Defansta Çok iyi bir defans kurduk.Giray-Egemen-Song tan birisi Sağbek oynatılırsa,Cale de iyi çıkarsa Trabzonspor defansı Efsanelei Yıllardaki gibi sağlam bir defans olacak.
    Orta saha gördüğüm kadarı İle Sol kanat hariç tamamdır.Colmanı bilmiyoruz,Eğer Simkowıak gibi çıkarsa Orta saha sağlam olacak.
    Forvet Gökhan-Umut çok can yakacak,Onların sakatlığında Geçleri monte ettikmi.
    Bu kadro uyum sorununu aştımı,Ben Bu sezon bile umutluyum.Ama yeni bir takım kurduk,bu takım 2,3 sene sabredilirse 10 seneye damgasını vuracak bir takım olur.
    Ben bu takımdan 2,3 sene içerisinde Umutluyum.
    Bu sezonda Şampiyonluk için neden olmasın diyorum.
    Rakiplerimizi elimize aldığımızda

- F.BAHÇEaha hoca sorununu çözmemiş,Yeni çözmüş,Gs.ın yaptığı gibi DEDE yi getirmiş,
    Daha önce Zicoya göre Kadro Kurmuş,Brezilya ağırlıklı akdro kurmuş FB,yeni getireceği Dedenin tutumunun ne olduğu Bilinmeyen kapalı kutu haline gelmiştir.
    Aryıca benim Tahminin FB de,Emre ,Alex kapışması yaşanacak,iki cambaz aynı ipte oynamayacak gibi gözüküyor.Sezon başlamış FB de hala Transfer belli değil.
    Avrupa Kupalarında Mücadele edecek olmalarıda Bizim için bir avantaj.
    FB bana göre Şu an Zicoyu gönderip,Dede yi getirerek,Kendini ateşe atmıştır.-

- G.SARAY:G.sarayda da Fb ye benzer sorunlar var.Sezon başladı henüz Transferleri Yok.Getirdikleri Hoca Hazır kadro ile ne yapacak tam bir muaama,Şampiyonlar ligi ve Türkiye ligini kaldrıcak kapasitede bir takımları yok.Daha sezon başlamadan Lincoln ile yaşanan sorunlar var.
    G.SARAY parasızlıktan tarnsfer yapabilecekmi o da belli değil.Geçen sezon defansın belkemiği Songu da bize kaptırmış,G.SARAY ın işi bu sezon Çok zor.

-BJK:İstanbul takımları içinde Durumu en iyi olan BJK,aynı kadro muhafaza edildi.Aynı teknik direktör ile devam,Yeni alınan Transferlerde iyi çıkarsa BJK nın durumu daha iyi gözüküyor.
    -SİVAS:Geçen sezon bir hava yakaladı bu sezon İntertoto o havasını kaybettirecek.
    İntertotoya katılıpta sezonu iyi bitiren takım yok.
    -KAYSERİ:Kayseri bu sezon aynı çizgide gider.Ligi gene ilk 5 te bitirir.
    Bu sezon eğer Uyum sorunu yaşamaz isek Çok başarılı olabiliriz.
    Ama ne olursa olsun Avrupa Kupalarına katılabileceğimizi tahmin ediyorum.
    Haydi hayırlısı,
    Teknik yorumlarınızı,ve Trabzonsporumuzun ne yapabileceği hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
  • Halil Atalay
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 07.10.2006
    • 2396
    • Bilgisayar Sistemleri
    • İstanbul

evt geldik zurnanın zır dediği yere bu sene trabzonspor ne yapacak dediğin gibi abi eğer allah yartımcımız olur şansımız yerinde giderse takım uyum sorunu aşarsa bu takımı kimse turduramaz kaldıki takıma yapılan tranferler çok güzel gibi gözüküyor ben özlellik colman ve kaleci konusunda hayal kırıklığı yaşamayacağımızı düşünüyorum çünkü adamın birisi senegal takımında hayatı adamış yıllarca futbol oynamış diğer kişi ise arjantinli bugüne katar hiç kötü futbolcu çıkmadı ve bizim ilk arjantinli futbolcumuz işin kısaca tanımını yaparsak uyum sorunu yaşamayan trabzonspor kimse turduramaz ha aksilik oldu ozaman en kötü ihtimal avrupa kupalarına katılırız
    Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• surmeneli_keles
      • 29.12.2005
      • 446

bu sene benım beklentımm sampıyonnlukkk aama bu yıl olmazsa sonrakı yıll sampıyonlukk kesınnn
      bu yıl en kötü avrupa kupalarına gıderızzz....ama bu transferlerın hakkı sampıonluk tek sorun futbolcuların bırbırıne uyum saglaması sorunuu onun dısında hersey guzel gıdıo sımdılıkkk
      BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• Kasım BEKTAŞ

ben her sene bu takımdan şampiyonluktan başka bir şey beklemem

ki bu sene İllaki ŞAMPİYONLUK beklerim...

belki de hayatta tek gerçekçi olmadığım konu Trabzonspor'dur...

7 geliyor 7 ya le le ya le le
        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Murat Keçeci
          • 30.12.2007
          • 4692
          • Trabzon

sadece iyi futbol bekliyorum

Yorum

• Hekimoğlu
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 19.07.2005
            • 8161
            • Trabzon

bu sene iskelet kadronun oluşmasını bekliyorum.seneye bu kadroya yapılacak 2-3 iyileştirme ile artık tek hedef şampiyon olmak.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• MeNdaKkaDukKa
              • 12.01.2008
              • 365
              • muhasebe

2008-2009 bizim yılımız olmasını dilerim...
              Herkes bence elinden geleni yapıyor yönetim elinden geleni yaptı,taraftar yapıyor, ersun hoca çalışıyor, muhalefet durmuyor yani herkesin iyisinle kötüsünle bir çalışması var...

Gerçekten çok iyi bir kadro kuruldu yapılan okadar iyi transferlerle beraber çok iyi bir ivme kazandı yani okadar değişik bir hava yakaladıki takımımız bundan sonra gelecek olan hiçbir futbolcuyu yadırgayamayız, yadırganmayız...

Benim şahsi beklentim bu sene Şampıyonluk başka birşey bunu dindiremez bu özlemi bitiremez hep bekledik bekliyoruz ama bu sene Allahın izniyle olacaktır dualar taktirlerle beraber bu iş olacak gibime geliyor yeterki moral bozmayalım yeterki içimize başkalarını sokmayalım içimize girip karıştırılmayalım...

Diğer kubupleride yabana atmayalım onlarla mücadelemizi amansızca verelim ve bu sene özlemle beklenen o kupayı Trabzona getirelim...

Bu sezon son duymak istediğim şey ;
              Ve kupa yine Anadoluya gidiyor Trabzona gidiyor...
              2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
              Kafalarda 61
              Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• ilteriş
                • 07.02.2008
                • 1025
                • SERBEST
                • İstanbul

Türkiye Kupası.
                Şampiyonluğa oynayan bir takım.
                Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan bir takım.
                Şampiyon olursada güzel olur.Olmazsada ilerki sene şampiyon oluruz.Unutmamak lazım ki yirmi küsür yeni oyuncu transfer ettik.bunların uyum süreci var.
                Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• UğuR
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 08.11.2005
                  • 10280
                  • muhasebe
                  • İstanbul

NBA de senelerden beri şampiyon olamayan Boston geçtiğimiz sezon şampiyon oldu,İspanya 24 sene sonra Avrupa şampiyonu oldu.Bu akıma bizde kendimizi kaptırırsak güzel olur.Bu güzelliğin adı da şampiyonluk olur.Trabzonspor büyüktür her sene şampiyonluğa oynar.Bu sene şampiyonluk gelmezse bile ilk üçe kesin gireriz İnşallah.
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Egemen
                    • 13.09.2004
                    • 8117
                    • öğrenci
                    • İzmir

bu sene şampiyonluk beklemiyorum.. ama ilk 2.lik bile bu takım için başarı olacaktır.. nedeni ise 0 dan kurulan bir kadro olmamız.. uyum sorununu aşarsak devre arasında ve gelecek sezon öncesi nokta transferlerle seneye şampiyonluk için konuşabiliriz.. ama bu sene avrupada oynayan takımlarımız eğer başarılı olup ilerlerlerse bu bizi bir adım öne çıkarır.. yani şampiyon olmak için diğer takımların avrupada ilerlemesi de önemli.. 3 kulvarda yarışmaları avantajımız olacaktır.. olası başarısızlık durumunda ise takıma, hocaya ve yönetime de sahip çıkılmalı, desteklenmelidir.. istikrar diyoruz yıllardır.. istikrarı bu güzel işleri yapanlar için isteyelim.. başarı gelmeyince illaki asmaya kesmeye başlayanlar olacaktır.. biz onlardan olmayalım..
                    Hadi eyvallah..

Yorum

• Dursun Kaplan
                      • 20.12.2005
                      • 18197
                      • Ankara

Bu sene en azından ŞampiyonLar Ligi bekLiyorum..

Önümüzde ki 2-3 yıL içinde de inşaLLah şampiyonLuk...
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• TS61_NL
                        • 01.11.2004
                        • 2265
                        • Hollanda

Bu futbolcu kadrosu ile hedefin, her sene oldugu gibi, hatta diger senelerden daha cok elbette ki sampiyonluk olmali. Bu kadrodan, baskanimizdan ve E. Yanalda cok sey bekliyor ve bekliyoruz kanimca. Bu arada Ispanya 24 sene sonra degil tam 44 sene sonra (1964 senesinde dune kadar tek sampiyonluklarini kazanmsilardi) 2. kez Avrupa Sampiyonu oldu. Kisacasi bizim sampiyon olmamiz icten bile degil SAMPIYON TRABZONSPOR.....
                        Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• İdris Toksoy

güzel futbol ve başarı

Yorum

• Murat Acar

t böyle bir başlığa ihtiyacımız vardı kanısındayım.Bende kendimce fikirlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
                            ben defansta yada defansın sağında sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum elimizdeki defans fotbolcularından herghangi birisi o mevkiyi çok rahat doldurur...
                            Ortasahada sol kanat için sorun var görüşünede katılmıyorum Çünki Barış Memiş bu kulvarda her an görev alabilecek bir futbolcu.O olmasa bile Yattarayı oraya çekip Serkanıda sağ kanatta oynatabiliriz.Yada serkan defansın sağındada oynayabilşir ama defansta okadar futbolcu varken serkanı en verimli olabileceği sağ açığa alıp sol kanadada Yattarayı taşımak bence akıllıca bir fikir tabi yeni transferlerden bu mevkilerde oynayabilecek ilk 11 i zorlayabilecek gençler çıkarsa ozaman daha farklı olur.yeni transferleri görmediğimiz için bu şekilde bir yorum yazdım...Kale ve forvette zaten oynayacaklar belli..Bu yıl benim şahsi beklentim ŞAMPİYONLUK ...BUunu başaracağımızı düşünüyorum ama olmazsada sorun değil bu yıl olmazsa seneyede oluruz ama Ben Bu takıma güveniyorum
                            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Samet Yildirim
                              • 07.09.2006
                              • 24137
                              • ogrenci
                              • Almanya

Güzel futbol-baskili futbol...
                              Sampiyonlar Ligi...
                              2.sene Sampiyonluk

ama bu sene olabilirsek hayir demem
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"