Bence bu sezon taraftar ile oynayacağımız ilk maça takımda yöneticilik yapmış,başkanlık yapmış tüm kişileri çağırmamız lazım.Birlik bütünlük olmadan bize başarı gelmez.Yorumlara bakıyorum:Herkes bizim takımın çok iyi transfer yaptığına inanıyor ama taraftarın sabırsızlığının takıma zarar verdiğini belirtiyor.O bütünlüğü ilk günden yakalarsak büyük başarı gelebilir.Ben yoksam takım ne olursa olsun mantığını ilk günden kırmamız lazım.Küçük olsun benim olsun mantığı bizi bu günlere getirdi.BEN DE DİYORUM Kİ BÜYÜK OLSUN HEPİMİZİN OLSUN.Eskiden ne olmuşsa olsun,ne yanlışlar yapılsın bütün eski ve yeni yöneticileri ve başkanları ilk maça çağıralım.Geçen sene FB-Gs maçında :Gs eski başkanları yan yana oturuyordu.Gs o birlik görüntüsü ile şampiyon oldu.Bu sezon gözden kaçıyor ama sezon sonunda herkes aldığı puana göre havuzdan para alacak.Bu yüzden bence 2, yarı kıyamet kopacak.Belki o birlik ve beraberliği erken yakalarsak İstanbul'un 3 takımından daha fazla parayı havuzdan alma imkanımız olacak.Bu sezon Anadolu kulüpleri bu yüzden daha akresif olacak.
Benim düşüncem bu gönüldaşlarım.Eski başkan ve yöneticiler hata yapmıştır.Yanlış yapmıştır.Ama gün birlik ve bereberlik zamanı.Haydi hep beraber kol kola Avni Aker'e
Benim düşüncem bu gönüldaşlarım.Eski başkan ve yöneticiler hata yapmıştır.Yanlış yapmıştır.Ama gün birlik ve bereberlik zamanı.Haydi hep beraber kol kola Avni Aker'e

Yorum