Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Istanbuldaki Maçlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Istanbuldaki Maçlar

Arkadaslar Istanbuldaki Maçlara Beraber Gitsek olurmu??

Bir Grupta Istanbulda Kurariz..
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi

Arkadaslar Istanbuldaki Maçlara Beraber Gitsek olurmu??

Bir Grupta Istanbulda Kurariz..

lafla degil,icrahatla olacak seyler bunlar.biz zaten dernek kuruyoruz.ama bakiyorumda milletin cok ilgisi var.bizlerede bu yakisir.bir ise olsun deriz ama olmaya yakinda ceker gideriz.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

Bu konuda ne derseniz haklisiniz valla.Ama ilk istanbuldaki maça giderken büyük bir organizasyon yapacagiz herkeste bu konuda yardimci olacak sözünde duracak insallah.Ankaraya gençler maçinada gidecegiz simdiden herkes hazirlansin derim.ankara ekibi taraftar görsün.
      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Istanbul'da Gruba Ne Hacet?? GURBETÇI GENÇLER! varya..
        Sadece \'\' 5 \'\'

Yorum

İlk olarak Erhan|TS tarafından gönderildi
          Istanbul'da Gruba Ne Hacet?? GURBETÇI GENÇLER! varya..
          Gurbetçi gençleri sadece istanbul grubu olarak sinirlandirmak yanlis olur.Suan Trabzonun en organize taraftar toplulugudur.
          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

beyler ben bu ise ok. derim valla matbaaci da kagit kestiriyom 2 günde bir konfeti yaptiriyom.tasinirken annem nerden baksan 500 taneyi çöpe atti kavga ettik bi dünya neyse hep birlikte istanbuldaki ilk maça toplanalim

Yorum

beyler gelebilirsem ben de gelirim ben aslinda ist'da oturuyom üni için bursa'dayim

Yorum

bizde dernek olarak gidicegiz maçlara. ama bütün gruplar bir yerde toplaniriz fener maçinda eminönünde bejeke maçinda iskelede falan toplu halde gideriz

Yorum

mukemmel olur yaaa bundan once istanbuldaki arkadaslar biryerde toplanip soyle muhabbet hesabi birseyler yapalim tanisalim falan her ne kadar olsada bende yeniyim hani ama trabzona ve trabzonspora gonul vermis herkes benim kardesimdir
                  <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

Istanbul'daki bütün organizasyonlari gururumuz Gurbetçi Gençler'le yapiyoruz zaten.. Baska gruba vs hacet yoktur.

Bu sene uyum içerisinde bmn deki arkadaslarla Gurbeçi Gençler'le irtibat halinde ne gerekiyorsa yapacagiz kimsenin süphesi olmasin...
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

herkes yakinda taraftar görecek.....bu alemde kral varsa oda GENÇ FAROZLULAR

Yorum

İlk olarak farozlular tarafından gönderildi
                        herkes yakinda taraftar görecek.....bu alemde kral varsa oda GENÇ FAROZLULAR

hadi bakalim ekrem efendi

Yorum

herkese selam...lan oglum EKREM sen tek gitsen yeter maçlara...
                          Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                          ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

cuma günü yemini ettik,tam asker olduk...nasil özledim maçlari,TRABZONSPORU...ahhh ahhh
                            Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                            ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

tabiki ekrem tek basina bi tirübün yaw adam ankaragücü maçinda tek basina bi bayragi tellere asmaya çalisiyodu[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim