Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Üniversitesi ve Koleji Geliyor!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Üniversitesi ve Koleji Geliyor!

Trabzonspor Yönetim Kurulu, dün akşam yaptığı toplantıda bazı radikal kararlar aldı.
    26.2.2008

Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, geçmiş yönetim kurulları tarafından oluşturulan futbolcu izleme komitesini kaldırdı. İzleme Komitesinin kaldırılma gerekçesi de bugüne kadar yapılan çalışmalardan beklenen verimin alınamaması olarak belirtildi.
    Bordo-mavililer, tüzük tadilatı yapmak için de harekete geçti. Yönetim kurulu, tüzük tadilatı için genel sekreter Dr. Hasan Yener, hukuk işleri sorumlusu Av. Ali Sürmen ve yönetim kurulu üyesi Dr. Ali Rıza Egemen’in yer alacağı bir komisyon oluşturulması konusunda görüş birliğine vardı. Söz konusu komisyonda geçmişte tüzük tadilatı çalışmalarında bulunan eski yöneticilerin de yer alması uygun görüldü. Trabzonspor Üniversitesi ve Trabzonspor Koleji’nin kurulması konusunda da kulüp başkan yardımcısı Muammer Saka’ya yetki verildi.

FANATİK
    Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Harika haberler...
    Harika...

Sakalın zamanında kesilmesini sağlıyorlar, Sokullu Mehmet misali..
    İzleme Komitesi istihdam yaratma alanıydı ve sırtımıza binen ağır bir yüktü. Bu yük sağlıklı bir biçimde kaldırılacak.

Vallahi başkanım.. Her gecen gün size takdirim büyümekte...
    Akılcı politikalara devam...
    Hayde....

Başkanım nede olsa köylümsün...
    Kendimize de azıcık da paye çıkaralım yahu
    En son Misafir tarafından düzenlendi; 26.02.2008, 14:23.

Yorum

Gerçekten gurur verici bir haber ve başkanımız sayın Sadri Şener'i tebrik etmek istiyorum
      Kutadgu'nun da dediği gibi akılcı çözümlerle başarı kaçınılmaz olacak.
      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

ne güzel haberler geliyor
        "Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
        Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."

HarekeTSİRAsi bizumdur!

Yorum

Üniversite işi biraz zor, hatta imkansız. Ktü Trabzon için yeterli, ben Trabzonspor Üniversitesi'nin şehre veya kulübe bir katkısı olacağını düşünmüyorum. Ama Kolej kesinlikle açılmalı. Şu çağda, çocuğu eğitim alamıyor diye hiçbir yabancı futbolcu takımdan ayrılmamalı. Aynı şekilde, yapılacak transferlerde de böyle bir kolejin varlığı yarar sağlar.
          Naber?

Yorum

Gerçekte Güzel haberler Bunlar.ama arkadaşın dediği gibi Üniversite Eğer Trabzonda yapılacaksa biraz Zor olur.Çünkü Ktü Gerektiğini zaten yapyıor..ama Kolej İlaç Olur...
            Hadi hayırlısı...
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

çok doğru kararlar alınmış yönetimizi tebrik ederim inşallah TSTV içinde en kısa zamanda karar alırlar

Yorum

arkadaşlar bence trabzonspor üniversitesi gerçekten hayal...çünkü şu anda zaten trabzonda ipekyolu üniversitesi kurulmaz aşamasında...yök kesinlikle 3. bir üniversiteye trabzonda izizn vermez...ki ipekyolu üniversitesi bile zorla izin aldı.

Yorum

Bu başkanı yıldırmayalım , kaybetmeyelim ...
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

yökü bu trabzon halkı takmaz.3. üniversite fikri harika olur.

Yorum

ya benim bildigim ktüyü Trabzonspor olarak degistirecez falan diyorlardi....yoksa yanlismi anladim... böyle bir imkan varmi

Yorum

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar bence trabzonspor üniversitesi gerçekten hayal...çünkü şu anda zaten trabzonda ipekyolu üniversitesi kurulmaz aşamasında...yök kesinlikle 3. bir üniversiteye trabzonda izizn vermez...ki ipekyolu üniversitesi bile zorla izin aldı.

YÖK kim oluyomuş ?..Başbakan kurulacak derse bal gibi kurulur...
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yönetim kurulu Trabzonspor Üniversitesi ve kolejini hayata geçirmek için kolları sıvarken yer aramalarına da başlandı.
                          ReklamTS üniversitesi kurulacak

Trabzonspor yönetim kurulu kulübe katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için hareket geçti. Bordo mavililer öncelikle Üniversite ve kolej kurmak için kolları sıvadı. Genel Sekreter Yener” Trabzonspor üniversitesinin kurulmasının çok önemli olduğunu söyledi. İki eğitim kurumunun da kurmak için harekete geçtiklerini ifade eden Yener “ Türkiye'de belli başlı kulüplerin kolejleri var, üniversiteleri yok. Trabzonspor Türk futbol tarihinde bir ilk olmak istiyor. Trabzonspor Üniversitesi kurma karar aldık. Fiskobirliğin yeri vardı. Avrasya Üniversitesi ile ilgili sorunlar yaşadılar. Fiskobirlik orayı geri aldı dendi. Hazır yerler bulursak bu süreci hızlandıracağız. Üniversitenin kurulmasında İbrahim Özen'in büyük desteği var. Her konuda yardımcı olabileceğini söyledi. Türkiye'de birçok üniversitede öğretim görevlerimiz var. Yök Başkan Yardımcısı İzzet Genç Trabzonlu ve mütevelli heyeti ile ciddi üniversite çalışması içindeyiz.”dedi
                          KOLEJİ DE YAPACAĞIZ

Genel Sekreter Hasan Yener Trabzonspor kolejini mutlaka hayata geçireceklerini de sözlerine ekleyerek” Kolej için de çalışmalar hızlandırıldı. İstanbul'da bu tür kolejleri yapan Trabzonlu hemşerilerimiz var. Maddi katkı beklemeden,her türlü alt yapıyı yapabileceklerini söylediler.1996 yılındaki Faruk Özak, yönetimi zamanında kolejinin kurulması ile ilgili alınan kararlarımız vardı. O zaman koleji kurmamız kısmet olmamıştı. Bu dönemde kısmet olur”dedi.
                          CİDDİ OLMALIYIZ

Yener” Ligde 7. sırada ve 29 puanı bulunan Denizlispor'dan sonra ki tüm takımların küme düşme tehlikesi olduğunu da belirterek” Bu tur maçlar riskli maçlar. Bu haftaki Vestel Manisaspor maçında bu tür maçlardan biriydi, kolay maç kalmadı. Oynanmadan kazanılmaz her maça ciddi şekilde hazırlanmak lazım. Trabzonspor olarak amacımız her maça kazanmak için çıkmak. Bu sene lig çok entrasen ya yukarıda şampiyonluk, ya da Avrupa kupalarına katılma mücadelesi var, ya da aşağıya da küme düşme mücadelesi var, ligde iddiasız maçlar yok denecek kadar az ”şeklinde konuştu.
                          spor61.net

Universite isi hayal degil arkadaslar yonetimin ciddi calismalari var.

Yorum

bencede bu proje ktü ye bagli proje
                            baska saaten yapacak imkanlarimiz yok
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak Çağatay Bahadır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu başkanı yıldırmayalım , kaybetmeyelim ...
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim