TFF ve MHK

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • 6Şafak Aydın1
    • 24.09.2006
    • 8927
    • Almanya

TFF ve MHK

Futbol Federasyonu yönetim kurulu Merkez Hakem Kurulu başkanlığına Oğuz Sarvan'ın getirildiğini açıkladı.

Yeni Merkez Hakem Kurulu üyeleri ise şu işimlerden oluştu:

Osman Avcı, Turgay Güdü, Galip Bitigen, Ünsal Çimen, Osman Erdal Fırat, Zihni Aksoy, Adnan Şeker, Yüksel Okçuoğlu...

18 Şubat 2008 16:09

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği ilk toplantısında Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na Oğuz Sarvan'ı getirdi.

Oğuz Sarvan'ın başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu'nun üyeleri ise şöyle belirlendi:
    Adnan Şeker
    Osman Erdal Fırat
    Galip Bittigen
    Tuncay Güdü
    Zihni Aksoy
    Osman Avcı
    Ünsal Çimen
    Yüksel Okçuoğlu

Öte yandan Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği ilk toplantısında Tahkim Kurulu Başkanlığı'na, Disiplin Kurulu'nun eski başkanı Adnan Türkkan'ı, Gözlemciler Derneği Başkanlığı'na ise Kemal Dinçer'i getirdi.

Yönetim Kurulu'nun bugün yapmış olduğu toplantı sonucunda oluşan kurullar şöyle:

TAHKİM KURULU
    Başkan
    Av. Adnan Türkkan
    Üyeler
    Tanju Güvendiren, Doç. Dr. Yener Ünver, Doç. Dr. Suat Sarı, Av. Deniz Tolga Aytöre, Yrd. Doç. Dr. Nihat Güman, Av. Mehmet Doğan
    Yedek Üyeler
    Av. Mehmet Oğuz, Av. Namık Kemal Marmara, Hukukçu Sait Yalazay, Savcı Aydın Yılmaz, Av. Halil Tomruk, Av. Kubilay Marangoz

PROFESYONEL FUTBOL DİSİPLİN KURULU
    Başkan
    Av. Reşat Bostan
    Üyeler
    Av. Temel Kaplan, Doç. Dr. Bekir Mahmut Kaşıkçı, Av. Mustafa Urgancı, Av. Argun Kerestecioğlu, Av. Ahmet Deniz Arı, Av. Mehmet Yaya
    Yedek Üyeler
    Av. Özgür Mert Balcı, Av. Celalettin Sayın, Av. Alp Tunga Çelebi, Av. Oktay Erdoğan, Av. Ömer Demir, Av. İsmail Baydar

GÖZLEMCİLER VE TEMSİLCİLER KURULU
    Başkan
    Kemal Dinçer
    Üyeler
    Sefer Altuntaş, Ahmet İbanoğlu, Cem Tosyalı, Yılnur Önen, Gazanfer Doğu, Gökhan Berker, Fatih Tanfer, Altan Kutucu, Musa Soykarcı, Şener Aydın

AMATÖR FUTBOL DİSİPLİN KURULU
    Başkan
    Tacar Çağlar
    Üyeler
    Maksut Mete, Yener Civelek, Nail Karaaslan, Egemen Magat, Abdullah Albunar, Murat Kandazoğlu

DIŞ İLİŞKİLER KURULU
    Başkan
    Cem Duna

MHK Başkanı yine Oğuz Sarvan

İstanbul'da toplanan Türkiye Futbol Fenederasyonu Yönetim Kurulu, 12 Haziran 2009 tarihinde yapılan TFF Olağan Genel Kurul'unda son haline getirilen ve akabinde Resmi Gazete'de yayınlanan Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü'nde belirtildiği üzere bazı kurulları yeniden atadı.

Yeni Merkez Hakem Kurulu'nda genel sekreter Osman Avcı, Osman Erdal Fırat ve Adnan Şeker yer almadı. Bu üç ismin yerine Sadettin Güler, Seyfi Gözaydın ve Hamza Işın komiteye girdi. Yeni kurul Oğuz Sarvan başkanlığında en kısa sürede toplanıp görev dağılımı yapacak.

Bilindiği gibi uzun bir süredir MHK, sürekli masaya yatırılmış Sarvan ile yardımcısı Yüksel Okçuoğlu'nun gideceği haberleri medyada yer almıştı.

TFF Başkanı Mahmut Özgener'in yönetimi, bu iki ismi yerinde bırakarak, MHK başkanına olan güvenini de kamuoyuna sunmuş oldu.

Buna göre TFF'nın atadığı kurullar ve üyeleri şöyle:

MERKEZ HAKEM KURULU:

Başkan: Oğuz Sarvan

Üyeler: Yüksel Okçuoğlu, Turgay Güdü, Ünsal Çimen, Sadettin Güler, Seyfi Gözaydın, Dr. Zihni Aksoy, Hamza Işın, Galip Bitigen

TEMSİLCİLER KURULU

Başkan: Kemal Dinçer

Üyler: Dr.Fatih Tanfer, Altan Kutucu, Musa Soykarcı, Şükrü Var, Adnan Müftüoğlu, Hasan Üsküplü

Yedek üyeler: Gökhan Berker, Adem Vural, Şener Aydın, Hakkı Özgenel, İbrahim Yuşan, Fahrettin Selçuk,

TAHKİM KURULU

Başkan: Av.Adnan Türkkan

Üyler: Tanju Güvendiren, Prof.Dr. Yener Ünver, Doç. Dr. Suat Sarı, Av. Deniz Tolga Aytöre, Av. Mehmet Doğan, Av. Mehmet Yaya

Yedek üyeler: Av. Namık Kemal Marmara, Prof. Dr. Ersan Şen, Av. Halil Tomruk, Doç. Dr. Özlem Yenerer Çakmut, Av. Ömer Demir, Av. Kubilay Marangoz

PROFESYONEL FUTBOL DİSİPLİN KURULU

Başkan: Av. Mehmet Reşat Bostan

Üyler: Av. Temel Kaplan, Doç. Dr. Bekir Mahmut Kaşıkçı, Av. Mustafa Urgancı, Av. Argun Kerestecioğlu, Av. Ahmet Deniz Arı, Av. Sinan Gürsoy

Yedek üyeler: Doç. Dr. Mahmut Koca, Av. Alp Tunga Çelebi, Av. Celalettin Sayın, Av. Sinan Aydın, Av. Cumhur Samsa, Av. Erkan Semiz

UÇK

Başkan: Hukukçu Sait Yalazay

AFDK

Başkan: Av. Tacar Çağlar, Av. Egemen Magat, Av. Ş.Yener Civelek, Av. Nail Karaaslan, Maksut Mete, Abdullah Albunar, Murat Kandazoğlu

Yedek üyeler: Av. İsmail Metin, Av. Dilek Gürsan, Av. Öztürk Yazıcı
    En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 21.10.2009, 17:34.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?
  • Harun-61
    • 29.05.2004
    • 20107
    • Yönetici
    • Trabzon

Oguz Sarvan..............
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• macka61
      • 07.04.2006
      • 13019
      • sigorta
      • İstanbul

Osman avcı bizim burda oturuyor rizelidir kendisi Turgay güdüde trabzonlu olması lazım ben Oğuz sarmanı hakemliğinde hiç beğenmizdim ama bakalım mhkde ne yapacak

Yorum

• ilhan
        • 21.01.2007
        • 36196
        • İzmir

Sıkı fenerlidir Anladınız siz onu.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Cem Balcı
          Forum Yöneticisi
          • 16.09.2007
          • 14200
          • Mağaza yöneticisi
          • Ankara

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi

kısacası;yine hapı yuttuk desene ilhan abi.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Fatih BALTA
            Trabzonspor Kongre Üyesi

• 09.07.2007
            • 6374
            • elk-elektronik mühendisi
            • Trabzon

Levent Kızıl iki yıl önce “Bu işi bıraksın” dediği Sarvan'ın şimdi ise atamasına onay verdi.
            Türkiye 2. Lig A grubunda mücadele ettiği önceki sezon sahasında Çanakkale Dardenelspor ile 1-1 berabere kalan Bursaspor'un o dönemki kulüp başkanı şimdinin çiçeği burnunda Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Levent Kızıl, aynı dönemde hakem atamalarından sorumlu Oğuz Sarvan'ı topa tutup, bu işi bilmediğini, bırakması gerektiğini iddia ederek istifasını istemişti.
            Kızıl'ın, 11.12.2005 Tarihinde yaptığı açıklamanın üzerinden henüz iki yıl geçmesine rağmen bu kez aynı Oğuz Sarvan, bu kez Levent Kızıl'ın da yer aldığı Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulunun onayı ile Merkez Hakem Komitesinin başına yani hakem camiasının patronluğuna getirildi. Şimdi Türk futbolunun bu güzide ismi uyum içinde (!) Türk futboluna katkıda bulunacak.

BİRBİRLERİ İÇİN NE DEDİLER:

Levent Kızıl'ın açıklaması

11.12.2005

''Hakem atamalarından sorumlu MHK asbaşkanı Oğuz Sarvan, bu işi bıraksın. Dürüstlüğüne söyleyecek sözüm yok ama bu işi bilmiyor. İkinci Lig (A) Kategorisi'ndeki tüm takımlar kan ağlıyor. Ayrıca MHK Başkanı Ufuk Özerten de Oğuz Sarvan'ı korumaktan vazgeçsin. Özerten benim dostum. Ben bunları maç 1-1 bitti diye söylemiyorum. Kazansaydık da böyle bir açıklama yapacaktım''

Oğuz Sarvan'ın açıklaması
            13.12.2005
            "Sayın Kızıl, benim bu işi bilmediğimi ve istifa etmemi istemiş. Maçta hakemlik hiçbir şey yok. Bursaspor farklı kazanacağı maçı son dakika golüyle 1-1 berabere bitirmiş. Onur, şahsiyet parayla kazanılmaz, bizim de tek sermayemiz bu. 30 senedir tek bir çizik yok. 'Kişi kendinden bilir işi' derler. Konuşanlar önce aynaya baksın. Geçmişte neler yapmış ona baksın, sonra konuşsun. Buna Levent Kızıl da dahil."
            http://www.haber61.net/news_detail.php?id=12610
            Sen ağlat biz severiz seni...
            Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
            ts_mania

Yorum

• Murat GENEL

şeref denen olgu bunlarda varmıki atama için imza atmaması gibi durum olsun..

Yorum

• kemalcan
                Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                • 17.04.2007
                • 56

MHK yönetimine Rizeli Üye
                Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimine Rizeli iş adamı Servet Yardımcı’ nın girmesinin ardından bu kez de Merkez Hakem Komitesi (MHK) yönetimine Rizeli Osman Avcı girdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken 4 yıl spor danışmanlığını yapan Osman Avcı, aynı zamanda Ç.Rizespor’un Süper Lig `e çıktığında Futbol Şubesi Sorumluluğu görevinde bulundu. Ayrıca İstanbul B .Belediyespor`da 4 yıl yöneticilik yapan Avcı, Oğuz Sarvan başkanlığında MHK yönetim kurulu listesinde yer aldı.

Yorum

• pReN@_61
                  • 10.12.2004
                  • 25720
                  • İstanbul

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi

.....

(UEFA)

Yorum

• TameRHan
                    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                    • 13.06.2004
                    • 574
                    • Trabzon

Tescilli fenerli oğuz başa geçti. ekibe yakında metin tokat,cem papila gibi isimleride katarlar

Yorum

• Misina
                      • 20.07.2006
                      • 8291
                      • İşçi
                      • Trabzon

Hakemliği döneminde bizi hep doğrayan bu herife hiç güvenmiyorum.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İdris Toksoy

Hakemler hep fenerli zaten.

Yorum

• Ali Can
                          • 31.03.2007
                          • 7702
                          • Metalurji ve Malzeme Mühendisi
                          • Bursa

bi kez de işimize yarayacak biri gelsin
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• Mayls
                            • 27.02.2005
                            • 8752
                            • Serbest Meslek
                            • Almanya

İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi
                            bi kez de işimize yarayacak biri gelsin
                            Isimize yarayacak birisi degil, adil birisi gelsin.
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• lazooo28
                              • 12.04.2007
                              • 2336
                              • Öğrenci
                              • İstanbul

zaten zirlayip duruyorlardi yok bu sezon hic penalti vermediler bilmem nede bundan sonra bol bol atarlar hic üzülmesinler..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...