Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih kardeşim,

1. Saha-tribün mesafeleri inşaat aşamasında ayarlanamaz artık. Daha sonra portatif tribünle düzeltilebilir.

2. Ambulans çıkışları küçülecek, daha önce fotoğrafını paylaşmıştım, nereye kadar küçülecek diye.

3. Yeni localar Kayseri ve Mersin'deki gibi olmayacak gibi duruyor, çünkü şu fotoğrafa bakılırsa...

üst tribünün ön kısmı alt tribünün üzerine doğru balkon gibi uzanacak ve bu da locaların içeri gömülü gibi görünmesini sağlayacak. (Yani benim ve bazı arkadaşların görüşü bu yönde, aksi görüşü olan varsa lütfen tartışalım)
    ellerine sağlık bekir abi

Yorum

• Yorum

• Stadyum yükseldikce o tribünlerdeki kacak yapi daha fazla göze batiyor. umarim ortaya hilkat garibesi, bir apartman cikmaz.

localari 120ye cikarmak belki gelirin artmasia cisindan cok faydali olabilecek bir hamle ancak bizleri belki gelecek 50 gereccek bir stadyum ortaya cikiyor.

Normalde bir bina ya da yapi icin plan hazirlanacaksa mimarlar cikarlar projelerini sunarlar ve sunulan projelerden bir kac tanesi halka sunulur ki stadyum yapiyorsun basbakanlik binasi degil. oraya bir sehrin kültürünü, aliskanliklari beklentilerini götürmek zorundasin.

simdi inaatin dörtte biri bitti biz hala bittiginde neye benzeyecegini bilmedigimiz ir yapinin resimlerine bakiyoruz.

gecen hafta bayern real maci icin bir bardayim. bizim mainzda ve mainz biliyorsunuz bizim yapilmakta olan projeyi ecmeyip baska bir proje secmisti. mainz fancclupden insanlarin takildigi bir dükkandayim ve adamlarla sohbet ediyoruz.
        düsünün ki mainz sehrininde bir sürü fanclup var ve bütün hesinin görüsü alinmis stadyum secilmeden önce.

cok akat isler bu yasadiklarimiz. bize sorulmadan bizim icin birsey yapilmasi ve devlet sirri gibi bunun bizden saklanmasinin altinda yatan sebep ne merak etmekteyim.

belki yapilan stadyum güzel olack ancak belki de olmayacak. bütün mesele de zten bu belkilerde.

Dogayi,denizi katletmis dahi olsa inanilmaz bir yer kazanimi oldu. daga bayira kurulan sehirde düz bir arazi ve arazide inanilmaz bir rant var ancak rant kulübe degil de stadyumu yapan ülkeyi yöneten partinin yandaslarinca paylasilmis anlasilan ve buyüzden biz ne bir plan ne bir proje görüyoruz.

oraya yapilacak o kadar cok sey var ki!
        Sehrin disinda olmasi itibariyle karadenizin en büyük eglence merkezinden tutun da avmlere merakli ülkemin avmci halkinin tüketmesi icin bir avm ya da mesire,park ve konser alanlarindan tutun da yaz kis aktif olabilecek icine barlari,eglence mekanlari,otellerin, konser,konferas salonlarinin bulundugu kültür merkezini barindiran kumsaliyla karedenizin sadece türkiyeden degil gürcistan,azerbaycan ve ermenistandan da ziyaret edilebilecegi üyük düsüncelerin ürünü bir komplex ortaya cikarilabilir.

düsünün bu stadyum böyle büyük düsüncelerin hayata gecirilebilecegi bir yapi haline getirilirse ve takim da ona göre kurulursa sadece trabzonun egil cevre illerin ve ülkelerin de ilgisini cekecek bir nokta haline gelir. o zaman o localari da azeri,gürcü, ermeni zenginlere satar yerelden bölgesel ve uluslararasi güce erismis bir trabzonspor ortaya cikar.

ben yine kücük beyinlerin elinde heba olacak bir proje olmamasi dilegiyle yazimi bitireyim.

Yorum

• İlk olarak Hami KüçüKAslaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hayır bunlar kalıbın kenar destekleri
          bu fotoda sizin dediğiniz balkon işi yok loca üzerine iç kısma 2 sıra var
          Sanırım aynı şeyden bahsediyoruz. Üst kattaki 2 sıra koltuğun olduğu yer alt katın üzerine doğru uzanmayacak mı? Benim balkon dediğim de burası zaten. Bu iki sıra koltuk ve önündeki boşluk -illa ki belli bir boşluk olacaktır koltukların önünde-.

2-2.5-3 metrelik (tam olarak bilemiyorum) bir kısım alt tribünün üzerine doğru uzanacaktır diye düşünüyorum. Bu da locaları gizleyecektir...

Yorum

Sanırım aynı şeyden bahsediyoruz. Üst kattaki 2 sıra koltuğun olduğu yer alt katın üzerine doğru uzanmayacak mı? Benim balkon dediğim de burası zaten. Bu iki sıra koltuk ve önündeki boşluk -illa ki belli bir boşluk olacaktır koltukların önünde-.

2-2.5-3 metrelik (tam olarak bilemiyorum) bir kısım alt tribünün üzerine doğru uzanacaktır diye düşünüyorum. Bu da locaları gizleyecektir...
            Bekir kardeş bugüne kadar çektiğin resimler sarfettiğin emekler için teşekkür ederim. Fakat sendeki bu aşırı iyserlik gerçekten tuhaf. Çünkü mal ortada görüntü meydanda daha hala ortaya başka bir yapı çıkacağını ummak devekuşu misali kafayı kuma gömmeye benziyor. Kapalı tribün inanki istanbuldaki veli efendi hipodromunun kapalı tribünden daha kötü olacak.

Yorum

• İnşaat hali stadyumdan çok AVM inşaatına benziyor Öyle bir hükümetimiz var ki yaptığı bütün mimari AVM tarzında
              9 # Osvaldo'

Yorum

• sükürler olsun igrenc bi stadimiz oluyor
                Onur Recep Kivrak

Yorum

• O degil de bu localari kiralayanlarin vay haline.

Adam locasinda viskisini yudumlayip rahat rahat mac izlerken bizim vatandasin geri dönüp locadakilere imali imali bakip miril miril dudak oynatislarini düsünüyorum da. Artik ne mirildanacagini hepiniz asagi yukari tahmin edersiniz.
                  Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

uzunluk olarak bilememde kot olarak 1.5 metreyi geçeceğini sanmıyorum
                    ayrıca fotoda kolon mesnetlerine dikilen kalıba bakıyoruz ama ordada paralel şekilde 2 pleymut olması lazım ama yok
                    inşallah daha kalıp yapım aşamasındadır da senin istediğin balkon görünüm yapılır

Yorum

• İlk olarak berit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bekir kardeş bugüne kadar çektiğin resimler sarfettiğin emekler için teşekkür ederim. Fakat sendeki bu aşırı iyserlik gerçekten tuhaf. Çünkü mal ortada görüntü meydanda daha hala ortaya başka bir yapı çıkacağını ummak devekuşu misali kafayı kuma gömmeye benziyor. Kapalı tribün inanki istanbuldaki veli efendi hipodromunun kapalı tribünden daha kötü olacak.
                      Kapalı tribündeki iki katlı loca sistemini ben de eleştiriyorum hocam, eleştirdik de baştan beri. Keşke iki kat arasına tek kat olarak yayılsaydı, 100 civarı locamız olurdu yine.

Ama artık bunları tartışmanın bi anlamı yok. Kapalı tribün dışındaki bölümlerde de ben bir sıkıntı görmüyorum. Bu son loca işi de tam istediğim gibi düzenlendi. Birçok kişi de aynı fikirdedir sanırım. Bir de bu üst kat alt katın üzerine doğru uzanırsa çok daha güzel olacak, localar gizlenecek çünkü. Televizyondan seyrettiğimiz zaman çok güzel bir stad olacak, sadece kapalı dışındaki 3 tribündeki taraftar için kötü bir görüntü olacak.

Ama kötü olacak kötü olacak diyerek de bi yere varamayız. Devletin hataları, bizim yönetimlerimizin hataları,.. bugüne geldik. Artık bugünden sonra neyi nasıl daha güzel hale getirebiliriz diye düşünmeliyiz.

Mesela misafir tribün yol tarafı kale arkası ile maratonun kesiştiği köşeye yapılacak. twitterdan Erol Ağaoğlu'na yazdım, misafir tribününü kapalı tarafındaki köşelerden birine alalım diye. Taraftar bölünmesin, görüntü bozulmasın (özellikle televizyon için) diye... Hep beraber yazarsak bunu değiştirme ihtimalimiz artar.

Bu tip düzeltebileceğimiz konular üzerine yoğunlaşmalı, çaba sarfetmeliyiz artık.

Yorum

• İlk olarak Hami KüçüKAslaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        uzunluk olarak bilememde kot olarak 1.5 metreyi geçeceğini sanmıyorum
                        ayrıca fotoda kolon mesnetlerine dikilen kalıba bakıyoruz ama ordada paralel şekilde 2 pleymut olması lazım ama yok
                        inşallah daha kalıp yapım aşamasındadır da senin istediğin balkon görünüm yapılır
                        İnşallah, çünkü öyle olmazsa Mersin'in locaları gibi bir görüntü olur ki, bu da hiç iyi olmaz

Yorum

• Resmen tribünlerin ortasına bildiğin apartman dikiyorlar. Bir de ek localar var ki Allah bilir nasıl olacak. Ki yönetimin vizyonuna, kalitesine bakarsak vay halimize.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Abiler bende kapalıdaki localar hakkında sizin gibi düşünüyordum ancak benzer örneklere baktığımızda çokta kötü durmuyor gibi. Yani koltuklama işlemi ve renk seçimi güzel yapılırsa.

Bi resim paylaşılmıştı burda aynı bizimkine benzer bi stad kapalı yeşil koltuklarla çok kötü durmuyordu. Şu saatten sonra yapılacak bişey olmadığı için bu şeylere yoğunlaşmak gerek bari onda taraftarın fikri alınsın
                            En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 04.05.2014, 21:19.
                            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• O Localar bana hep Boca Juniors'un La Bombonera Stadyumunu hatırlatıyor

t @Selim_Turan

Yorum

• bu konuyu fazla takip etmeyenlerdenim
                                locaların 120 ye çıkarılacağı ve bundan 100 trilyon kar elde edileceğinden bahsediliyor
                                nasıl yani localar kiraya mı veriliyor yoksa satılıyor mu 120 l0cadan 100 trilyon düşünülüyorsa locanın fiyatı 1 trilyon civarı olur buda çok yüksek gibi duruyor kira için

ama satılırsa mantıklı bizim zenginler bir trilyon verip orayı kendine ayırır eskiden devlet hastanelerinde kendilerine oda yaparlardı hala devam ediyor mu bilmiyorum
                                yani olmayacak bir şey değil 1 er trilyon verecek 100 zengin adam çok mu zor sanmıyorum
                                aslında bu işe meraklı arkadaşlarımız vardır bence bir liste yapsınlar bu localara kim bu parayı verecek diye

1. Ağaoğlu diyelim diğerlerini siz ekleyin
                                @ okşoholu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X