Hayatımda böyle birşey görmedim o ne hale gelmiş umutun kulaklar.Ama kulaklarının büyük olmasınında etkisi var galiba bu işte.Çok geçmiş olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
11 Oyuncumuz Soğuktan Etkilendi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Al benden de o kadar Turhan dün o kadar bağırdım çağırdım ama hiç birisi haketmiyormuş bütün suç federasyonun bana göreİlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolculara isyan ederken bu noktaya bakıpta vicdanımda sızlıyor...
Gecmiş olsun, acil şifalar....
Ben de hiç böyle bişey görmedim bir kere ayağıma çay tökülmüştü su toplamıştı ayağım aynen Umut'un kulağı kibiİlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞoktayım ya.Hiç böyle bir şey görmemiştim.
En son TURHAN tarafından düzenlendi; 14.01.2008, 17:00."Beş sene evvel ilk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kuvvet-i kalp veren vatandaşlarımın ilk safında kahraman Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım."
Mustafa Kemal Atatürk - 15 Eylül 1924
Yorum
-
Umut ikinci yarı takmıştı çocuk demek işe yaramamışİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçekten trajikomik bir durum söz konusu olmuş, sadece kulakları kapatan şeyler var diye biliyorum onlar serbest değilmi ki?İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
maçı izlemedin galiba çogu takmıştı zaten o dediğin şeyleriİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçekten trajikomik bir durum söz konusu olmuş, sadece kulakları kapatan şeyler var diye biliyorum onlar serbest değilmi ki?
Yorum
-
konu sivaslı oyuncuların antalya'da oynadığı yada şartların bize farklı olması değil sadece böyle birşey oldu geçmiş olsun demek bu kadar zormu?İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivaslı oyuncular Antalyadamı oynadı???Aynı şarttaydı elbette yazık ama sen maçın başında kaçır o golü Allah adamın kulağını şişirir başka yerini de acıyamam bunlara biz her hafta rezil yönetim sayesinde buz tuttuk!!!-61 dereceye çıktık bize acıyanmı var???poetricus
Yorum
-
Umut'da da ne kulak varmış be kardeşim!!!Herhalde takımda en çok onun kulaklar donmuştur.Kepçe kulak olduğundan en çok o etkilenmiştir.
Dün tribünde battaniyelileri görünce şaşırmadım desem yalan olur.Bir soğuk ne kadar soğuk olabilir ki düşünürken; işin vehameti sahaya atılan karanfillerin kırılması ile ayyuka çıkmıştı...
Bencede bu maç bu soğukta oynanmazdı...Federasyon ve bizim iş bilmez yönetimaz az kaldı.Her ikinide yakında devrileceksiniz.Hadi federasyon maçı oynatıyor, senin yöneticilerin neden bu soğukta maç oynuyor ki?TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
geçmiş olsun.ne diyelim...
Yorum
-
İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivaslı oyuncular Antalyadamı oynadı???Aynı şarttaydı elbette yazık ama sen maçın başında kaçır o golü Allah adamın kulağını şişirir başka yerini de acıyamam bunlara biz her hafta rezil yönetim sayesinde buz tuttuk!!!-61 dereceye çıktık bize acıyanmı var???
baba alemsin valla
evet üzülmekle birlikte dediklerine katılıyorum
bizim takıma gelenlerin kimisi sıcağa alışkın soğukta oynayamaz
kimisi soğuğa alışkın sıcakta oynayamaz
sivaslılarda maşallah magirus dolmuşların viseti gibi şıkır şıkır oynadılar
hiç bi sorunda göremedik karşı cenahta.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

futbolcular böyle olduğuna göre taraftarlar ne haldedir kimbilir
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum