Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

11 Oyuncumuz Soğuktan Etkilendi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hayatımda böyle birşey görmedim o ne hale gelmiş umutun kulaklar.Ama kulaklarının büyük olmasınında etkisi var galiba bu işte.Çok geçmiş olsun

Yorum

Şoktayım ya.Hiç böyle bir şey görmemiştim.
      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Futbolculara isyan ederken bu noktaya bakıpta vicdanımda sızlıyor...

Gecmiş olsun, acil şifalar....
        Al benden de o kadar Turhan dün o kadar bağırdım çağırdım ama hiç birisi haketmiyormuş bütün suç federasyonun bana göre

İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şoktayım ya.Hiç böyle bir şey görmemiştim.
        Ben de hiç böyle bişey görmedim bir kere ayağıma çay tökülmüştü su toplamıştı ayağım aynen Umut'un kulağı kibi
        En son TURHAN tarafından düzenlendi; 14.01.2008, 17:00.
        "Beş sene evvel ilk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kuvvet-i kalp veren vatandaşlarımın ilk safında kahraman Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım."
        Mustafa Kemal Atatürk - 15 Eylül 1924

Yorum

gerçekten trajikomik bir durum söz konusu olmuş, sadece kulakları kapatan şeyler var diye biliyorum onlar serbest değilmi ki?

Yorum

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gerçekten trajikomik bir durum söz konusu olmuş, sadece kulakları kapatan şeyler var diye biliyorum onlar serbest değilmi ki?
            Umut ikinci yarı takmıştı çocuk demek işe yaramamış
            İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              maçı izlemedin galiba çogu takmıştı zaten o dediğin şeyleri

Yorum

Yazık yahu. Adam ne hale gelmiş. İyi bile oynamışlar 90 dakika
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

off bu ne ya koymasalarmıs bu resimleri.. federasyonun haberi yokmuydu bu tehlikeden!!
                  Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                  -ismail-

Yorum

geçmiş olsun
                    Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

Sivaslı oyuncular Antalyadamı oynadı???Aynı şarttaydı elbette yazık ama sen maçın başında kaçır o golü Allah adamın kulağını şişirir başka yerini de acıyamam bunlara biz her hafta rezil yönetim sayesinde buz tuttuk!!!-61 dereceye çıktık bize acıyanmı var???

Yorum

İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sivaslı oyuncular Antalyadamı oynadı???Aynı şarttaydı elbette yazık ama sen maçın başında kaçır o golü Allah adamın kulağını şişirir başka yerini de acıyamam bunlara biz her hafta rezil yönetim sayesinde buz tuttuk!!!-61 dereceye çıktık bize acıyanmı var???
                        konu sivaslı oyuncuların antalya'da oynadığı yada şartların bize farklı olması değil sadece böyle birşey oldu geçmiş olsun demek bu kadar zormu?
                        poetricus

Yorum

gecmiş olsun futbolcular böyle olduğuna göre taraftarlar ne haldedir kimbilir
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Umut'da da ne kulak varmış be kardeşim!!!Herhalde takımda en çok onun kulaklar donmuştur.Kepçe kulak olduğundan en çok o etkilenmiştir.

Dün tribünde battaniyelileri görünce şaşırmadım desem yalan olur.Bir soğuk ne kadar soğuk olabilir ki düşünürken; işin vehameti sahaya atılan karanfillerin kırılması ile ayyuka çıkmıştı...

Bencede bu maç bu soğukta oynanmazdı...Federasyon ve bizim iş bilmez yönetimaz az kaldı.Her ikinide yakında devrileceksiniz.Hadi federasyon maçı oynatıyor, senin yöneticilerin neden bu soğukta maç oynuyor ki?
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

geçmiş olsun.ne diyelim...
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

baba alemsin valla
                                evet üzülmekle birlikte dediklerine katılıyorum
                                bizim takıma gelenlerin kimisi sıcağa alışkın soğukta oynayamaz
                                kimisi soğuğa alışkın sıcakta oynayamaz
                                sivaslılarda maşallah magirus dolmuşların viseti gibi şıkır şıkır oynadılar
                                hiç bi sorunda göremedik karşı cenahta.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X