arkadaşlar bunca senedir futbol oynadım ve izlerim bugüne kadar ilk defa dengeleri bozmamalıyız herkesin parası birbirine yakın olmalı diyerek pahalı transfer yapmayan trabzonsporu gördüm
''Dengeleri Bozmamak'' Düşüncesi Mantıklı mıdır?
Daraltma
X
-
kim ne hakediyorsa onu almalı bence ufukhanla gökdenizin birbirine yakın para alması gibi bir şey olabilir mi şimdi gidip dünya çapında birini almaya çalışacan o adam tabi ki en çok parayı istiycek başka türlü getiremezsin ki dengeleri bozmamak gibi birşey olamaz bence dünyada böyle bir mantık yokYorum
-
aslında dengeleri bozmamak herkese hakettiğini vermekle olur. gökdeniz yattara gibi adamlara parasını vermezsen çeker gider sende ziya doğan mantalitesine uygun takımla başbaşa kalırsın kümede kalmaya oynarsın.
hasan celalettin ayman ömer rıza ferhat gibi adamlar 250 bin dolarlık adamsa bu gökdenizin yattaranın veya yeni transferin suçumu?Bir Güneş Doğar Neler Değişir!Yorum
-
Dengeli bir takim olmali. Bence gayet mantikli. Cünkü Ronaldinho'yu 10 tane 2. Lig futbolcusunun yanina koyarsaniz o da onlarin arasinda kaybolur. Bir takimda denge olmali. Herkes birbirine uyum saglamali ve asagi yukari ayni seviyede futbol oynamali. Ama "dengeleri bozmayalim" diyerek Yönetimimizin yaptigi gibi Sampiyonluga oynayacak takimin yildizlarini gönderip takimdaki 2. sinif futbolcularin üzerine kurulmamali o denge.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Yillardir dengeleri bozmuyoruz! Evet, yillardir dengeleri bozmuyoruz. Dengeler bozulsun hatta darmadagin olsun. Sampiyonluk gelsin. Kimsenin dengeyle mengeyle ugrasacak sabri kalmadi. Herkezin performansina bakarsin ve buna göre bir durum degerlendirmesi yaparsin. Evet bazi oyuncular, "Ikimiz de ayni takimda oynuyoruz ama o benden 3 kat daha fazla ücret aliyor" seklinde düsünebilirler. Ama o oyuncunun kendisinden daha cok katki yaparak o parayi aldigini görünce kendisi de onun gibi oynamaya kalkar. Bence dengenin bozulmasi pahasina da olsa mutlaka hak eden hak ettigini almali.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.Yorum
-
Başımıza ne geldiyse bu dengeler yüzünden geldi..Yorum
-
Bence futbolcuya hakkettiği kadar ücret verilmeli.Sonuçta herkesin katkısı ortada.
Bu denge olayı sadece bizdemi var ya.geçen yılarda yapılan iyileştirme olayınıda çoğu klüp uygulamıyor.
Futbolcuyla anlaşma yap 6 ay sonra iyileştirme yap dengeleri bozmamak adına.Bence çok amatörce yapılan işler.Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_maniaYorum
-
tabiii ki de futbolcunun parası ile futbolu doğru orantılı.
pahalı futbolcu da buna bakarak dengeleri bozmaz düzenler..devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...Yorum
-
dengeler bizim oldugumuz gibi bi kulübde aslinda önemli
dengeli maas verecegin bir kulübe en önemli olan sey bence en iyi futbolcun kaptan olmali
o zaman ona encok parayi verirsin takimda herkes riza olur ondan az kazandigina
ama tabiiki fatih satilali bu durum yok ondanda bence artik denge denilen birsey sözkonusu olamaz
yani su an dengeden konusacak olan yönetici yanlis yapar
benim fikrim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Ne takımda denge var, ne yöneticilerde denge var, az biraz taraftarda vardı sağolsun Müftüoğlu onuda o bozdu, hepten çapsız olduk:mad:Yorum
-
Yıllardır denge der dururuz ama aslında dengesizliğin en alasını yaparız... Örnek vereyim;
Celalettin'e yapılan iyileştirme sonucu yıllık 1 trilyon?
Yattara'ya da yıllık 1 trilyon... Çok dengeli değil mi?
Ve bunların üstüne Gökdeniz'in aldığı ücrette 1,6 Trilyon?
Açıkçası ben yerlerinde olsam müthiş futbolcunuz maradona celo oynasın derdim.. Baksana aldığı ücrete.. Denge böyle kurulmaz.. Bu nasıl bir kulüp dengesiz olur örneğini oluşturur ancak..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...Yorum
-
Dengeleri Bozmamak fikri mantıklıdır bana göre.Ancak birde ''Hakk edene hakkını vermek''de gerekir.Şimdi futbol takım oyunudur densede her takımda oyunu etkileyen skora etki eden ayrı değerler olduğuda gerçektir.Yoksa neden bir futbolcu borsası oluşsun ki.Futbolcuları yaşları veya kilolarına göre değerlendiremeyeceğimize göre yetenekleri ile fiyatlarıda oluşmaktadır.Yetenekli olan futbolcu daha fazla alacaktır ve buna kimsenin itirazıda olmamalı.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendiniYorum
-
Yani pahali futbolcu "O da benimle ayni parayi aliyor ama benim kadar katki saglamiyor. Madem ayni parayi aliyoruz ben de kendimi yirtmayayim, o oyuncu kadar oynayayim "der. Haklisin, dengeyi düzenler.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum