Ben şuana kadar ki sponsorlardan en çok kappanın ürettiklerini beğendim siz ne diyorsunuz acaba bu konuda nıke da çok güzel
Sizce Trabzonspor Hangi Firmanın Formasını Giymeli?
Daraltma
X
-
-
bence su anda formadan daha onemli olan soruyu sormamiz gerekir kendimize:TRABZON BU DURUMDAN NASIL KURTULUR????
yani ts bu drumdan kurtulsun da isterse formasiz ciksinlar
Yorum
-
bilmem ki TS CLUB kendisi yapabilse süper olur fakat maddi yönden ve kalite bakimindan bakarsak...PUMA veya NIKE derim...KAPPA formam var oda güzel aslinda...3 nden birisi olmali...En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 03.12.2007, 18:57....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
kappa cubuklu en güzelii odur''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''Yorum
-
Ben ne futbolcular gördüm üzerinde forma yok...
Ben ne formalar gördüm içlerinde futbolcu yok...''Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen. ''
İoniYorum
-
-
-
bu baslik yokmuydu sponsor vs vs vs ha secimler yanasiyor diye yeni adaylar yeni sponsorlar simdi anladim hayirlisi olsun bakalim yenileri gelirse kac lira borcla birakip gidecekler Trabzonsporumu.Ya Olacağız Ya öleceğiz ÖLDÜKÇE DİRİLECEĞİZ - Zeleka™
Kelimelerin Bittigi Yerde!!! Sen Tükeniyorsun.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum