Futbolculara Küfürü Önleyelim

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • kutoz

Futbolculara Küfürü Önleyelim

Gökdeniz'in feryadi

'Küfürden biktik'

TRABZONSPOR'UN yildiz futbolcusu Gökdeniz, tribünlerdeki olumsuz tezahüratlar nedeniyle futboldan sogudugunu ifade etti. Federasyonun "TamSaha" dergisinde röportaji yayimlanan milli oyuncu, "Bir Kiev maçi yasadik, açikçasi futboldan nefret ettim. Esimin arabasina saldirildi, küfür yedim, evime gidemedim. Sonra transfer zamani fedakarlik yap diyorlar. Bunlar hatirlanmiyor. Profesyonel futbolda zevk kalmiyor. Izleyen küfür etmekten, oynayan da küfür yemekten oyunun zevkine varamiyor" diye konustu.

Lütfen bu ise bir son verilsin... Çünkü son pismanlik fayda etmiyor...
  • kuzey_lee
    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    • 31.05.2004
    • 2312

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
    Gökdeniz'in feryadi

'Küfürden biktik'

TRABZONSPOR'UN yildiz futbolcusu Gökdeniz, tribünlerdeki olumsuz tezahüratlar nedeniyle futboldan sogudugunu ifade etti. Federasyonun "TamSaha" dergisinde röportaji yayimlanan milli oyuncu, "Bir Kiev maçi yasadik, açikçasi futboldan nefret ettim. Esimin arabasina saldirildi, küfür yedim, evime gidemedim. Sonra transfer zamani fedakarlik yap diyorlar. Bunlar hatirlanmiyor. Profesyonel futbolda zevk kalmiyor. Izleyen küfür etmekten, oynayan da küfür yemekten oyunun zevkine varamiyor" diye konustu.

Lütfen bu ise bir son verilsin... Çünkü son pismanlik fayda etmiyor...

ya gökdeniz sen dengesiz misin?olay bitmis geçmis..o o anki sinirle yapilmis hareketlerdi..kimse üstünde durmuyo...hem gerçek taraftar geldi 1 gun sana karanfiller verdi..simdi durup dururken ne geregi var böyle açiklamalar yapmaya..biz tutup da senin oynadigin kötü futbolu orda burda söylüyormuyuz..isini yap..

ayrica bu topic kapansin

Yorum

• Sevgi
      • 06.10.2004
      • 5004
      • Muhasebe

Evet Fatih sana yürekten katiliyorum.Hep taraftari elestirene kadar her geçen gün daha da kötüye giden futbol una bak Gökdeniz.Kötü futbolunu bu sekilde mi ört bas etmeye çalisiyorsun.

Yorum

• kuzey_lee
        • 31.05.2004
        • 2312

bahane hep bahane..olay olali ne kadar oluyo....bu sözlerin üzerine ben bu beyefendinin bu sebepten oynamadigini düsünürüm ki bu da parasinin hak etmedigi anlamina gelir..

ayrica taraftarla aran çok iyiyken neden bu tür aaçiklamalar yapip kendinin zor durumda birakirsin..?

Yorum

• ycebi_61
          • 01.09.2004
          • 22

HARBIDEN BU GÖKDENIZ KAFAYI YEMIS BOSUNA DEMEMISLER BIR FUTBOLCU DEGERLI OLDUGUNDA SATACAKSIN AHA SIMDI BOMBA GIBI ELIMIZDE PATLADI BU GÖKDENIZIN ARTIK ÇÖKÜSÜ BASLAMISTIR.DINAMO KIEV MAÇINDA KÜFÜR EDILMIS YOK BILMEM NE SEN NE YATIN NE KIEV MAÇI NE GALATASARAY MAÇI NE FENER MAÇI HANGISINDE TAKIMI SIRTLADIN BÜYÜK FUBOLCUYUM DIYOSUN BÜYÜK PARALAR ISTIYORSUN AMA ICRAAT YOK BILMEM NEYIN BÜYÜK FUTBOLCUSU -Silinmistir-.SIZIN YÜZÜNÜZDEN REZIL OLUP DURUYORUZ Edited by: L-M^
          tayfun + erdinç = 0 matematik basittir

Yorum

• kutoz

Arkadaslar ben küfrü önleyelim diye bir topic açtim, siz Gökdeniz kötü futboluna kilifmi buluyor diyorsunuz. Gökdeniz bir örnekti. Genel anlamda küfrü önlemek için bir baslangiç olsun istemistim. Ama görüyorum ki, farkli pencerelerden bakiyoruz.

Ben yinede israrla küfüre hayir diyorum...

Yorum

• Kemal Şahin
              • 29.05.2004
              • 71

ya beyler biraz da gökdenize hak vermek gerekiyor o kadar baski altinda onlarin isi de zor tamam onunda haksiz yanlari var.futbolcularimiza sahip çikalim yarin bir gün teker teker elimizden gidecekler gitmemeleri için elimizden geleni yapalim lütfen !!!!
              "Genetik olarak iktidardan nefret eden birisinin tuttuğu takım da iktidar karşıtı bir şeyler olması gerekiyordu. Ve Trabzonspor vardı..." Kazım Koyuncu

Yorum

• Harun-61
                • 29.05.2004
                • 20107
                • Yönetici
                • Trabzon

küfür kesinlikle önlenmeli...kime olursa olsun...

ama göko nunda yaptigi normal degil yani, örnek vereceksen baska bir örnek ver...[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• kuzey_lee
                  • 31.05.2004
                  • 2312

ya biz küfür edilsin demiyoruz..gökdenizi hiç sevmem ama kiev maçindan sonraki ilk idmana sirf ona destek vermek için gittim..durup dururken bu olayi ortaya çikarmasi hem de federasyonun resmi yayin organinda-ki bütün istanbul medyasinin eline geçecektir bu yazi- çok anlamsiz geldi bana..zaten hayati hata..hata üstüne hata yapmaya devam ediyor

Yorum

• kutoz

Gökdeniz örnegi, bariz bir örnek. O olaydan sonra Gökdeniz de düsüs basladi. Bu düsüs sizce neden?

Sahip çikmiyoruz... Yattar'yi savdigimiz kadar Gökdeniz'i, Fatih'i, Hüseyin'i sevmiyoruz. Gittiklerinde de agit yakariz arkalarindan.

Yorum

• kuzey_lee
                      • 31.05.2004
                      • 2312

Gökdeniz örnegi, bariz bir örnek. O olaydan sonra Gökdeniz de düsüs basladi. Bu düsüs sizce neden?

Sahip çikmiyoruz... Yattar'yi savdigimiz kadar Gökdeniz'i, Fatih'i, Hüseyin'i sevmiyoruz. Gittiklerinde de agit yakariz arkalarindan.

kendi evlatlarimiza sahip çikilmasini burda en çok savunanlardan biriyim..yazilarimi dikkatli takip etmissen görürsün..o olaydan sonra gökdenizde düsüs basladigi da apaçik ortada..ortada da benim anlamadigim niye durup dururken bu olayi yeniden ortaya çikarmak...o olaydan sonra kimse bi daha agzini açip gökdenize bisey dedi mi?

Yorum

• kutoz

Sevgili Uni, neden kisisel olarak yazdiklarimi aliyorsun. Sana karsilik olarak yazmiyorum. Düsüncelerimi aktarmaya çalisiyorum. Gökdeniz bu olayi neden tekrar gündeme tasidigi açik degil mi? UNUTAMAMIS... Sanirim taraftarlarimiz son bir kez daha abilik yapip, onun gönlünü kazansalar fena olmaz. Çünkü Gkdenize ihtiyacimiz var. Eger yinede oynamazsa, sileriz onuda. Hiç kimse o formadan büyük degildir.

Yorum

• kuzey_lee
                          • 31.05.2004
                          • 2312

Sevgili Uni, neden kisisel olarak yazdiklarimi aliyorsun. Sana karsilik olarak yazmiyorum. Düsüncelerimi aktarmaya çalisiyorum. Gökdeniz bu olayi neden tekrar gündeme tasidigi açik degil mi? UNUTAMAMIS... Sanirim taraftarlarimiz son bir kez daha abilik yapip, onun gönlünü kazansalar fena olmaz. Çünkü Gkdenize ihtiyacimiz var. Eger yinede oynamazsa, sileriz onuda. Hiç kimse o formadan büyük degildir.

kardes olayi kisisel almiyorum da taraftar ona abilik yapti zaten..senin belki haberin yok ama kiev maçindan sonraki ilk idmanda 300 kisi vardi..sirf gökdenizin gönlünü almak için..herkes unuttu bagriba basti..beste yapti gökdeniz için..

BIRAKTI ISTANBUL GECELERINI
                          AZIZ YILDIRIMI DINLEMEDIKI
                          UNUTMADI SOYADI KARADENIZI
                          ÖLÜMÜNE SEVIYORUZ BIZ GÖKDENIZI

bu beste onun için yapildi...

eger küfürden bikmissa buna diger ststlarda onlara edilen küfürleri örnek verebilir..bu olayi dile getirmesinin yanlis oldugunu düsünüyorum ve düsünmeye devem edecegim..

Yorum

• Salih61
                            • 12.07.2004
                            • 3076
                            • Ögrenci diyorlar ama ben pek inanmıyorum

Kardesler hiç kimse küfür edilsin istemez...Ama bunun önüne de ne yazik ki kimse geçemez...Bazi kisiler sadece maça futbolculara küfür etmek için geliyor...Ne yapabiliriz ki...

Saygilarimla...

Yorum

• Guests

fb maci bardagi tasirdi.nefret edecek boyuta ulasti sen kimsin be gökdeniz akilli konus

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...